Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Reisverzekering

Studenten reisverzekering

Waarop letten bij studenten reisverzekering?

Veel studenten willen hun studie zo nu en dan even ontvluchten en genieten van een lekkere vakantie. Mocht jij er binnenkort graag voor korte of langere tijd tussenuit willen, dan is het verstandig eerst een goede reisverzekering af te sluiten. Daarmee zijn jij en je spullen verzekerd mocht er op reis onverhoopt iets gebeuren.

Doorlopende reisverzekering studenten

Je bepaalt zelf of je kiest voor een kortlopende reisverzekering, die geldig is gedurende één vakantie, of een doorlopende reisverzekering die het hele jaar door geldig is. In plaats van telkens een kortlopende reisverzekering af te sluiten, is een doorlopende studenten reisverzekering voordeliger voor studenten die er meerdere keren per jaar tussenuit gaan.

Let op: ook weekendjes weg en studietripjes naar het buitenland tellen mee!

Betaalbare studenten reisverzekering

Ga je als student op zoek naar een geschikte studenten reisverzekering, dan mag deze waarschijnlijk niet teveel kosten. Het studentenleven is immers al duur genoeg. Een goedkope reisverzekering met passende dekking vind je door reisverzekeringen te vergelijken. Op Geld.nl kun je reisverzekeringen niet alleen op premie, maar ook op voorwaarden gedetailleerd met elkaar vergelijken.

Wil je extra voordelig uit zijn, dan kun je een speciale studenten reisverzekering afsluiten. Wat dekking en voorwaarden betreft is deze gelijk aan een gewone reisverzekering. Het enige verschil is dat je als student een korting op de premie ontvangt van de verzekeraar. Hiermee kun je op jaarbasis flink wat geld besparen.

Tip! Check ook direct je studenten zorgverzekering. Misschien biedt deze al bepaalde dekking die overlapt met je reisverzekering, waardoor een aanvulling niet nodig is. Daarnaast is het altijd slim om te kijken of je dit jaar nog kunt besparen op je zorgverzekering. 

Studenten reisverzekering – Stage

Ben je student en ga je naar het buitenland voor een stage of om daar tijdelijk te werken, dan biedt een normale doorlopende reisverzekering in de meeste gevallen geen dekking. Ook je Nederlandse zorgverzekering is dan meestal niet geldig. In plaats daarvan dien je een speciale verzekering af te sluiten die je spullen en medisch noodzakelijke kosten verzekert in de periode dat je in het buitenland werkt of stage loopt.

Besparen op je reisverzekering is nu heel eenvoudig!Vergelijk, vind en sluit direct de best passende reisverzekering af tegen de scherpste premie. Reisverzekering vergelijken