Contact

Reisverzekering tandarts

Tandarts kosten, wat wordt vergoed door de reisverzekering?

Wanneer je een kort- of doorlopende reisverzekering afsluit, kun je daarbij een dekking voor medische kosten afsluiten. Hierin zit in de meeste gevallen ook een dekking voor tandheelkundige kosten verwerkt. Als je door een ongeval of onverwacht voorval op je vakantie na de tandarts of kaakchirurg moet, worden deze kosten vergoed.

Reisverzekering tandarts - maximumbedrag

Meestal is aan de dekking voor tandheelkundige kosten een maximumbedrag gekoppeld dat ergens ligt tussen de 250 en 500 euro. Als je wilt weten, voor welk bedrag jouw reisverzekering de tandarts vergoed, kun je kijken in de voorwaarden van je verzekeraar.

Tandheelkundige kosten die je moet maken tijdens je vakantie worden door de reisverzekering doorgaans vergoed tegen kostprijs. Dit betekent dat je het bedrag vergoed krijgt dat de behandeling daadwerkelijk kost, tot aan het maximum. Enkele verzekeraars hanteren hierbij wel een eigen risico.

Wist je dat…Je niet alleen bespaart op de premie van je reisverzekering, maar ook op de kosten en de voorwaarden? Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod reisverzekeringen heel makkelijk op de meest belangrijke punten. Reisverzekering vergelijken
;