Contact
Sparen

Sparen: veilig en met een goed rendement!

Nederlanders zijn een spaarzaam volk. We sparen graag en veel: voor je eerste woning, voor de studie van de kinderen, voor je pensioen. Maar ook voor kleinere doelen, zoals die droomreis of een nieuwe auto. Geld.nl helpt je altijd het best passende spaarproduct te vinden tegen de hoogste rente. Op Geld.nl kun je zelf de spaarrente vergelijken om zo de best passende spaarrekening te vinden. Kom je er zelf niet uit? Onze financiële experts staan voor je klaar!

Je spaarrekening

Je kunt op vergelijkingssite Geld.nl veel zaken te weten komen omtrent sparen. Zo kun je de hoogste spaarrente berekenen, je spaarrekening vergelijken en een spaarrekening of deposito afsluiten. Ook kun je veel informatie inwinnen over spaaraanbieders of hoe je je spaardoelen het beste bereikt. Hieronder kun je kiezen waar wij jou bij kunnen helpen.

Soorten spaarrekeningen

De meeste mensen sparen op een spaarrekening. Hierop spaar je flexibel. Je stort geld op de rekening wanneer jij het wil en je kunt het direct weer opnemen zodra je het nodig hebt. Maar als je iets meer rendement wilt, is een spaardeposito ook een goede optie. Met een spaardeposito zet je je spaargeld voor een afgesproken termijn vast bij de bank. Tijdens de looptijd kun je niet extra inleggen. Je legt dus in één keer een bedrag in. In ruil voor het vastzetten van je spaargeld krijg je een hogere rente dan op een spaarrekening.

Spaar je voor de toekomst van je kind of wil je je kind zelf leren sparen? Dan is de kinderspaarrekening een geschikte spaarvorm.

Hier vind je een uitgebreide toelichting op de verschillende spaarvormen.

Waar moet je op letten?

Op Geld.nl kun je zelf het grootste aanbod spaarrentes vergelijken. Met bijna 50 spaarrekeningen en ruim 30 spaardeposito’s is ons aanbod het grootste van Nederland!

Geld.nl maakt het je heel eenvoudig. We geven je handige tips en adviezen over sparen zodat je zelf de keuze maakt voor het spaarproduct dat het beste bij je past én het hoogste rendement heeft. Daarnaast vallen alle spaarrekeningen en deposito’s op Geld.nl onder een depositogarantiestelsel binnen de Europese Unie. Hiermee is je spaargeld altijd veiliggesteld tot 100.000 euro als een bank failliet gaat. Zo maak je niet alleen een goede, maar ook altijd een veilige keuze!

Meer weten?

Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze financiële experts. Zij helpen je in je zoektocht naar de best passende spaarrekening!

Zelf sparen tegen het hoogste rendement?

Vergelijk dan het grootste aanbod spaarrentes op Geld.nl! Zo vind je zeker de spaarrekening met de hoogste rente en beste voorwaarden. Je spaargeld laten groeien wordt zo wel heel makkelijk!

Spaarrente vergelijken ➔ Liesbeth - Expert sparen Geld.nl