Klantervaringen sparen – Ervaringen & Reviews Geld.nl

Reviews van Geld.nl Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs via Geld.nl de spaaraanbieders hebben vergeleken en direct een spaarrekening afsloten.
Beoordelingen
Geld.nl scoort nu gemiddeld 9,0 vanuit 43 ervaringen
M. Buren - Duijker, 19 maart 2012
5
Ik heb het aanvragen van mijn spaarrekening als positief ervaren. Het ging erg snel en makkelijk. Het ging mij om de hoogste rente.
H. van Mierlo, 17 maart 2012
4
De website is erg duidelijk en werkt goed. Mijn complimenten, het ziet er allemaal keurig uit.
Anoniem, 16 maart 2012
4.5
De spaarrekening was erg snel geregeld verder is alles goed verlopen.
M. Steffen, 14 maart 2012
4
Mijn ervaring met Geld.nl is prima. De aanvraag is goed verlopen, het was erg eenvoudig.
G Gijzen, 14 maart 2012
4
Ik ben geen problemen tegengekomen. Ik ben nog niet actief bezig geweest met de spaarrekening maar de aanvraag ging prima!
R.C. Heinsman, 12 maart 2012
5
Via google ben ik gaan zoeken naar spaarrekeningen. Dit ging allemaal heel gemakkelijk. Goed.
D. van der Hoek- Ladiges, 09 maart 2012
5
Ik was op zoek naar een spaarrekening die ik via internet kon openen. Ik heb toen een overzicht bekeken met rentetarieven en voorwaarden. Dit verliep helemaal prima!
Anoniem, 08 maart 2012
5
Bij aan andere bank was het niet mogelijk een extra spaarrekening te openen. Via internet zijn wij toen gaan zoeken naar een spaardeposito met een hoge rente. Wij kwamen uit bij Westland Utrecht Bank en via internet hebben we de aanvraag gemakkelijk en simpel gedaan. Handig!
A.J. Leonard, 08 maart 2012
4
Via de website ben ik een rekening gaan zoeken met een hoge rente. Aanvraag ging snel en verliep soepel. Ik kreeg mijn post snel thuis en de dag er op was mijn rekening geopend.
W.R. Kaas, 07 maart 2012
4
Via de site krijg ik regelmatig een alert van de huidige rentetarieven. Ik kon met 0,5% meer een spaarrekening openen dan mijn huidige bank. Het aanvragen ging heel simpel.
M. Bremmer, 06 maart 2012
4
Via de media kwam ik bij Westland Utrecht Bank terecht. Via de website werd ik doorgelinkt naar de website van de bank. De aanvraag ging goed, duidelijk en ik kreeg snel mijn gegevens toegemaild. Het klopt.
Anoniem, 06 maart 2012
4
Via mijn huidige bank was het niet mogelijk meerdere rekeningen te openen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een andere bank met een hoog rentetarief. Via geld.nl ben ik gaan vergelijken en kwam ik uit bij Westland Utrecht Bank. Tot nu toe heb ik geen problemen ondervonden.
S. Onderdijk, 05 maart 2012
5
Via de website werd er een vergelijking gemaakt van spaarrekeningen met een voordelig rentetarief. Het gehele proces van aanvragen tot openen is goed verlopen.
J. Pach, 03 maart 2012
5
Duidelijk overzicht van alle huidige rentepercentages bij verschillende banken. Mijn aanvraag voor een spaarrekening met een goed rentetarief is heel vlot en zonder problemen verlopen.
Anoniem, 01 maart 2012
4
Het aanvragen van een spaarrekening ging heel gemakkelijk, heel mooi. Op Geld.nl werd een goed algemeen overzicht gegeven van rentetarieven.
L.O.C. Heusdens, 28 februari 2012
4
Via Geld.nl heb ik een spaarrekening geopend. Het proces is precies naar verwachting verlopen!
Anoniem, 25 februari 2012
5
Overzichtelijke website. Ik heb een rekening geopend tegen een goed rentetarief. Dit ging gemakkelijk.
P. Spierings, 23 februari 2012
4
Aanvraag is goed verlopen. Alles was duidelijk en mijn spaarrekening is nu actief.
Fam. van Dijkhof, 23 februari 2012
4
Via een verzamelwebsite met actuele rentetarieven ben ik terechtgekomen bij een spaarrekening van Westland Utrecht Bank. Mijn aanvraag verliep uitstekend! Ik kreeg snel een terugkoppeling van de bank.
Anoniem, 20 februari 2012
5
Op internet ben ik op zoek gegaan naar een spaarrekening. Ik kwam toen uit bij een spaarrekening met een gunstig rentetarief. Het openen van mijn rekening is erg vlot verlopen.
M. Deure, 16 februari 2012
4
Ik zag dat er een aantrekkelijk rentepercentage werd geboden bij een bepaalde bank. Ik ben toen overgestapt. Het openen van deze rekening ging heel vlot. De website was erg duidelijk.
Anoniem, 15 februari 2012
5
Via een vergelijking ben ik uitgekomen bij Westland Utrecht Bank. Ik heb de rekening meteen aangevraagd, wat heel gemakkelijk en simpel verliep. Probleemloos zoals het hoort!
H. Sprietsma, 15 februari 2012
4
Via de media werd ik op de hoogte gebracht van een goed rentetarief. Ik ben toen op internet gaan zoeken en kwam op Geld.nl terecht, die mij heeft doorverwezen naar de betreffende bank.
Anoniem, 13 februari 2012
3
Wij hebben we website geraadpleegd om een spaarrekening te zoeken met het beste rentetarief. De website was erg duidelijk en overzichtelijk. Uiteindelijk werden we door gelinkt naar het aanvraagformulier en hebben we de rekening aangevraagd. Dit alles verliep zonder problemen!
Anoniem, 12 februari 2012
4
Via Google heb ik gezocht naar een spaarrekening. Ik kwam toen uit op Geld.nl. Daar wordt een overzicht gegeven van de rentetarieven bij verschillende banken. Ik heb toen gekozen voor Westland Utrecht Bank en werd automatisch door gelinkt naar de website, waar ik mijn aanvraag heb afgerond.
A. Appunn-Kooistra, 10 februari 2012
4
Toen ik via Google ging zoeken naar een goed rentetarief kwam ik terecht op Geld.nl. Daar heb ik mijn aanvraag tot het openen van een spaarrekening voldaan. Alles was helemaal duidelijk en het loopt!
Anoniem, 08 februari 2012
5
Ik houd de website goed in de gaten. De website is helder en overzichtelijk. Regelmatig bekijk ik welke rentetarieven op het moment gelden. Op het moment geldt er een goed rentetarief, waardoor ik heb besloten mijn geld te verplaatsen.
Y. Janssen, 08 februari 2012
4
Via de website ben ik op zoek gegaan naar de hoogste rentepercentages voor een spaarrekening. Automatisch kwam ik terecht bij de bank naar keuze en heb ik de aanvraag ingevoerd. Ik ben heel tevreden over hoe dit proces is verlopen.
Anoniem, 06 februari 2012
4
Op Geld.nl ben ik gaan zoeken naar een spaarrekening. Daar kwam een bank met een behoorlijke rente uit de bus. De aanvraag ging zonder problemen.
Fam. de Jong, 04 februari 2012
5
Ik heb mijn spaarrekening via Geld.nl heel gemakkelijk aan kunnen vragen. Via e-mail kreeg ik meteen terugkoppeling en heb ik mijn rekeningnummer ontvangen. Binnen 2 dagen was alles rond. Super! Ik ben heel tevreden.
Anoniem, 03 februari 2012
5
Het openen van een spaarrekening via Geld.nl ging helemaal prima. Uitstekend!
J. Boer, 03 februari 2012
4
Ik was op zoek naar een betrouwbare bank met een goed rentetarief. Mijn aanvraag ging goed en zonder problemen. Perfect.
Anoniem, 01 februari 2012
5
Ik ben op zoek gegaan naar een spaarrekening op Geld.nl. Dat ging prima!
Anoniem, 30 januari 2012
4
Ik heb al eerder spaarrekeningen aangevraagd dus ik wist wel hoe het ongeveer in zijn werk ging. Via Geld.nl heb ik gemakkelijk een bank gevonden waarbij ik mijn spaarrekening snel aan heb kunnen vragen.
Fam. Kamphuis, 26 januari 2012
5
Via Google ben ik gaan zoeken naar een bank met de hoogste rente. Ik kwam toen op de website Geld.nl terecht. Ik ben toen overgestapt naar een bank met een goede rente. De aanvraag ging gemakkelijk en alles is nu 100% in orde.
Anoniem, 24 januari 2012
4
Ik was al bekend met Geld.nl. Daar ben ik gaan zoeken naar een spaarrekening. Ik werd toen gemakkelijk door gelinkt naar de betreffende bank.
R. Leydecker, 24 januari 2012
5
Via Geld.nl ben ik gaan zoeken naar een bank met een hoge spaarrente. Ik ben toen meteen overgestapt. De aanvraag kon ik meteen gemakkelijk via internet doen.
Fam. Zuidgeest, 21 januari 2012
4.5
Mijn aanvraag voor een spaarrekening via Geld.nl was snel geregeld. Ik kreeg snel een reactie van de bank en alles werkt!
Anoniem, 20 januari 2012
4
Via de website Geld.nl heb ik gezocht naar het openen van een spaarrekening. Ik kon toen kiezen voor Westland Utrecht Bank. Ik werd meteen door gelinkt naar het aanvraagformulier en dat heb ik eenvoudig in kunnen vullen.
P van den Burg, 18 januari 2012
4
Geld.nl heeft goed opmerkzaam gemaakt dat Westland Utrecht Bank een goed aanbod heeft voor het openen van een spaardeposito. Het invoeren van de aanvraag ging ook zonder problemen. Prima.
Bremmer, 13 januari 2012
4
Via de media kwam ik bij Westland Utrecht Bank terecht. Via de website werd ik doorgelinkt naar de website van de bank. De aanvraag ging goed, duidelijk en ik kreeg snel mijn gegevens toegemaild. Het klopt.
Anoniem, 10 januari 2012
5
Via geld.nl ben ik gaan zoeken naar een goede rente voor een spaarrekening. De aanvraag was goed te doen!
Anoniem, 09 januari 2012
4.5
Mijn aanvraag is zonder problemen verlopen. Dit is ook wat ik verwacht bij het aanschaffen van een financieel product. Duidelijkheid en overzichtelijkheid.
Meer beoordelingen bekijken