Contact

Spaarrekening met cadeau

Spaarrekening met cadeau openen slim?

Open een spaarrekening en krijg een leuke zonnebril cadeau of 20 euro extra op je rekening! Een cadeau bij opening van je spaarrekening lijkt aantrekkelijk, maar is dit ook zo?

Cadeau bij openen vooral voor jeugdspaarrekeningen

Als je kijkt naar de spaarrekeningen voor spaarders vanaf 18 jaar, dan zijn er maar weinig banken die een welkomstcadeau bieden. Bij de kinderspaarrekeningen biedt juist bijna elke aanbieder wel een welkomstcadeau. Hierbij kun je denken aan een gratis spaarpot of een knuffel.

Spaarrekeningen voor volwassen spaarders kennen eigenlijk alleen een welkomstcadeau als het gaat om een nieuw spaarproduct of een nieuwe bank die nog bekendheid moet verwerven. Je kunt dan denken aan een (tijdelijke) bonusrente of een welkomstbedrag dat je op de spaarrekening ontvangt.

Spaarrekening met cadeau bij minimale storting

Wat je wel vaker tegenkomt, zijn acties waarbij je een cadeau krijgt als je een minimaal bedrag op je spaarrekening stort. Zo hebben veel grootbanken rondom het vakantiegeld een dergelijke actie als je bijvoorbeeld minimaal een bepaald bedrag op je spaarrekening stort.

Actie spaarrekening openen - Is een cadeau belangrijk?

Ook al biedt een bank een welkomstcadeau, het is belangrijk je hier niet op blind te staren. Dit cadeau levert je namelijk maar een beperkt eenmalig een relatief klein  voordeel op. Op de lange termijn heb je veel meer aan een spaarrekening die een stabiele, hoge spaarrente kent. Let dus niet alleen op de huidige rente en eventuele cadeau-acties als je een spaarrekening kiest, maar kijk ook naar het renteverloop van de afgelopen jaren. Zo weet je of een bank een stabiele rente biedt of vaak stunt met tijdelijke hoge rentes om klanten te trekken en vervolgens de rentes weer verlaagt.

Wist je dat…Je op Geld.nl het grootste aanbod spaarrekeningen vergelijkt? Zo vind je zeker de spaarrekening met de hoogste rente en beste voorwaarden. Je spaargeld laten groeien wordt zo wel heel makkelijk! Spaarrente vergelijken
Een hoge rente is het beste cadeau bij je spaarrekening. Vergelijk & kies de hoogste rente!
;