Contact
Sparen

Spaarrekening met cadeau

Spaarrekening met cadeau openen slim?

Open een spaarrekening en krijg een leuke zonnebril cadeau of 20 euro extra op je rekening! Een cadeau bij opening van je spaarrekening lijkt aantrekkelijk, maar is dit ook zo? En bij welke banken krijg je een cadeau als je een spaarrekening opent?

Cadeau bij openen vooral voor jeugdspaarrekeningen

Als je kijkt naar de spaarrekeningen voor spaarders vanaf 18 jaar, dan zijn er maar weinig banken die een welkomstcadeau bieden. Bij de kinder- en jeugdspaarrekeningen biedt juist bijna elke aanbieder wel een welkomstcadeau. Hierbij kun je denken aan een gratis spaarpot, een knuffel of een DVD.

Tip! Bekijk hier bij welke kinderspaarrekening je een welkomstcadeau krijgt.

Spaarrekeningen voor volwassen spaarders kennen eigenlijk alleen een welkomstcadeau als het gaat om een nieuw spaarproduct of een nieuwe bank die nog bekendheid moet verwerven.

Spaarrekening met cadeau bij minimale storting

Wat je wel vaker tegenkomt, zijn acties waarbij je een cadeau krijgt als je een minimaal bedrag op je spaarrekening stort. Zo hebben veel grootbanken rondom het vakantiegeld een dergelijke actie als je bijvoorbeed minimaal 500 euro op je spaarrekening stort.

Actie spaarrekening openen - Is een cadeau belangrijk?

Ook al biedt een bank een welkomstcadeau, het is belangrijk je hier niet op blind te staren. Dit cadeau levert je namelijk maar een beperkt eenmalig voordeel op. Op de lange termijn heb je veel meer aan een spaarrekening die een stabiele, hoge spaarrente kent. Let dus niet alleen op de huidige rente en eventuele cadeau-acties als je een spaarrekening kiest, maar kijk ook naar het renteverloop van de afgelopen jaren. Zo weet je of een bank een stabiele rente biedt of vaak stunt met tijdelijke hoge rentes om klanten te trekken en vervolgens de rentes weer verlaagt.

Wist je dat…Je op Geld.nl het grootste aanbod spaarrekeningen vergelijkt? Zo vind je zeker de spaarrekening met de hoogste rente en beste voorwaarden. Je spaargeld laten groeien wordt zo wel heel makkelijk! Spaarrente vergelijken

De informatie op deze pagina is geschreven door Amanda Bulthuis.

Zij is als expert geld & verzekeringen gespecialiseerd in sparen en zorgt dat je in onze vergelijking een goede keuze kunt maken voor je spaarrekening. Amanda is verantwoordelijk voor onze onderzoeken en persberichten en zorgt dat onze vergelijkingen compleet en actueel zijn. Ook is ze een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld bij RTL Nieuws en Telegraaf.

;