Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Beste kinderspaarrekening

Filters
Kind sparen: 1 rekening geselecteerd
 
Vergelijk (maximaal 3 producten)
 1.  
  Plus / minpunten
   
 2. Triodos Kinder Toekomst Plan Triodos Kinder Toekomst Plan
  0,70%
  • Sparen voor uw (klein)kind
  • Rente kan ieder moment wijzigen
  • Voor kinderen van 0 t/m 11 jaar
  Plus / minpunten
  • Kosteloos geld opnemen voor studie
  • Sparen voor uw (klein)kind
  • Vrije inleg, onbeperkt bijstorten
  • Rente kan ieder moment wijzigen
  • Spaarbedrag komt vrij op 18e verjaardag kind
  • Voor kinderen van 0 t/m 11 jaar
  • Kosteloos opnemen voor studiekosten
  7,6
 
Vergelijk (maximaal 3 producten)
1
 1. Daarom Geld.nl
  Compleet
  Geld.nl biedt jou een compleet overzicht van aanbieders en producten
  100% transparant
  Wij helpen je om zelf de beste spaarrekening te kiezen.
  Zo werken wij.
  100% transparant

  Wij vergelijken aanbieders van spaarproducten. De spaarrekening met de hoogste rente staat altijd bovenaan. De afspraken die wij met aanbieders maken, hebben geheel geen invloed op de resultaten in de vergelijking. Lees hier hoe wij exact werken.

  Hoe verdienen wij?

  Geld.nl is een vergelijkingssite. De informatie alsook de vergelijking is voor jou als consument gratis. Geld.nl ontvangt uitsluitend een beloning van een aanbieder (provisie of een vaste vergoeding) als je een product via Geld.nl hebt afgesloten of doorklikt naar de website van de aanbieder. De hoogte van de vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder

  Beste vergelijkingssite
  Beoordeeld als
  beste vergelijkingssite
  Beste vergelijkingssite

  De Autoriteit Consument & Markt (voorheen Nederlandse Mededingingsautoriteit - NMa) beoordeelt Geld.nl als beste financiële vergelijkingssite.

  Geld.nl is het meest uitgebreid, volledig en correct in haar informatie zo oordeelt de toezichthouder.

  Lees hier het hele onderzoek.

  door De Autoriteit Consument & Markt (voorheen NMa)
 2. Klantenservice
  Zoeken

 3. Verantwoording

  Spaarrekening kind vergelijken via Geld.nl

  In de module sparen voor je kind van Geld.nl, vergelijk je snel en heel eenvoudig online de rentes en voorwaarden van alle kinderspaarrekeningen die banken aanbieden. Op basis van de door jou opgegeven inleg, looptijd en kenmerken, selecteert Geld.nl de spaarrekeningen voor kinderen met de hoogste rente en beste voorwaarden. Je kiest vervolgens zelf welke spaarrekening je wilt openen voor je kind.

  Klantervaringen sparen vergelijken
  • Geld.nl scoort gemiddeld (44 Reviews)
  • Geld.nl is deze maand 407.589 keer geraadpleegd

  Betrouwbaar en actueel online spaarrekening kinderen vergelijken

  Geld.nl besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle informatie op de website. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij hieraan besteden, kunnen wij niet instaan voor 100% volledigheid, juistheid of actualiteit van data, informatie en inhoud van de website. Aan de verstrekte informatie kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Wel horen wij graag als je twijfelt aan de juistheid van bepaalde informatie op de website. Wij werken de informatie dan waar nodig bij.

  AFM, Kifid en de KvK

  Geld.nl heeft een vergunning van AFM inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Ook zijn wij ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer: 52062910.

   

  Niet tevreden?

  Neem dan contact op met de betreffende bank. Wordt je klacht door bank niet naar tevredenheid opgelost? Dan kun je contact opnemen op met het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

  Klachten over de dienstverlening van Geld.nl kun je voorleggen aan ons Service Team. We behandelen elke klacht volgens onze klachtenprocedure (https://www.geld.nl/algemeen/informatie/klachten) en proberen er samen met jou uit te komen. Geld.nl is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480.

 4. Voordelen Geld.nl

  Voordelen spaarrekening kind vergelijken via Geld.nl

  Momenteel is er veel te doen over de onafhankelijkheid van vergelijkingssites. Zo zouden deze sites niet altijd even transparant zijn over hun verdiensten en de werking van vergelijkingsmodules.

  Geld.nl vind het zeer belangrijk transparantie uit te stralen:

  • Wij vergelijken actuele rentetarieven van alle aanbieders.
  • Bij ons staan de kinderspaarrekeningen met de hoogste rente bovenaan.
  • Wij geven ook inzicht in de voorwaarden, tonen de plus- en minpunten en geven aan onder welk depositogarantiestelsel een spaarrekening kind valt.
  • Wij krijgen een kleine vergoeding voor elke klant die via onze website een spaarrekening kind opent of doorklikt naar de website van een aanbieder.

  Op Geld.nl vergelijk je dus volledig objectief alle spaarrekeningen voor je kind of baby op rente en voorwaarden. In een duidelijk overzicht presenteren wij alle aanbieders, spaarrekeningen en rentepercentages zodat jij goed kunt vergelijken en direct de voordeligste bankrekening vindt. Vervolgens open je direct en heel eenvoudig online de spaarrekening van jouw keuze.

  Veilig, gratis en eenvoudig hoogste rente spaarrekening kind vergelijken

  Het kindsparen overzicht op Geld.nl is gratis en eenvoudig te gebruiken. Onze website is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om te zorgen dat alle data die je invult veilig zijn. Wij hebben een AFM-vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer 12039914.

  Klanten reviews sparen voor kind Geld.nl

  Op Geld.nl vind je veel reviews van (oud-)klanten van spaarproducten. Hierdoor krijg je een goed zicht op hoe klanten een bepaalde kinderrekening of babyrekening beoordelen en waarderen. De waardering van andere klanten is een goed hulpmiddel in je keuze voor een spaarproduct.

  Eenvoudig beste kinderspaarrekening vergelijken

  Het maken van een vergelijking voor kindersparen op Geld.nl is heel eenvoudig. Je hoeft alleen je inleg en looptijd in te voeren en eventuele kenmerken of voorwaarden te selecteren waaraan je kinderspaarrekening of babyspaarrekening moet voldoen. Vervolgens geven wij een overzicht van alle spaarrekeningen voor kinderen gesorteerd op rendement (hoogste rente bovenaan). Je kiest daarna zelf welke van de spaarrekening kinderen het best bij jou past. Van elke kind spaarrekening is een samenvatting van de voorwaarden gemaakt. Deze voorwaarden zijn ook eenvoudig met elkaar te vergelijken.

Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke