Contact
Woonverzekering

Woonverzekering: Je woning en spullen goed verzekerd!

Je woning en de spullen in je woning zijn je veel waard. Natuurlijk wil je die goed verzekeren. Hiervoor zorg je met een woonverzekering. Deze verzekering vergoedt bij brand, storm of inbraak schades aan je huis, maar ook schades aan je meubels en alle andere zaken in je woning. Op Geld.nl kun je zelf heel eenvoudig je woonverzekering vergelijken om zo de beste deal voor je woonverzekering te vinden. Kom je er zelf niet uit? Onze financiële experts staan voor je klaar!

Je woonverzekering

Je kunt op Geld.nl veel zaken te weten komen omtrent je woonverzekering. Zo kun je de premie berekenen, verzekeringsmaatschappijen vergelijken en een woonverzekering afsluiten. Ook kun je veel informatie inwinnen over woonverzekeraars of wat te doen bij schade. Hieronder kun je kiezen waar wij jou bij kunnen helpen.

Dekking woonverzekering

Een woonverzekering vergoedt standaard de schades aan je woning en spullen bij onvoorziene gebeurtenissen, zoals een brand, storm, lekkage of inbraak. Als je ook schades die jij of je gezinsleden zelf veroorzaken vergoed wilt krijgen, bijvoorbeeld als je dochter een glas cola of je iPad stoot, dan kun je een allrisk woonverzekering kiezen.

Wil je je spullen behalve in je huis ook in je tuin of tijdens een dagje weg verzekeren? Dan kun je je woonverzekering uitbreiden met een buitenshuisverzekering. En voor verzamelingen met een bijzondere waarde, zoals antieke schilderijen of zeldzame sneakers, is er de kostbaarhedenverzekering.

Waar moet je op letten?

Op Geld.nl kun je zelf het grootste aanbod woonverzekeringen vergelijken. Met meer dan 20 woonverzekeraars is ons aanbod het grootste van Nederland!

Geld.nl maakt het je heel eenvoudig. We geven je handige tips en adviezen mee, zodat je zelf de keuze maakt voor de woonverzekering die het beste bij je wensen past. Je vindt dus gegarandeerd de beste deal!

Meer weten?

Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze financiële experts helpen je in je zoektocht naar de best passende woonverzekering!

Zelf besparen op je woonverzekering?

Vergelijk dan het grootste aanbod woonverzekeringen op Geld.nl? Zo vind je zeker de best passende inboedelverzekering tegen de laagste premie!

Woonverzekering vergelijken Liesbeth - Expert woonverzekeringen Geld.nl