Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met ons Service Team via een van de vele contact mogelijkheden.

Klantervaringen woonverzekering – Ervaringen & Reviews Geld.nl

Reviews van Geld.nl Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs via Geld.nl de woonverzekeringaanbieders hebben vergeleken en direct een woonverzekering afsloten.
Beoordelingen
Geld.nl scoort nu gemiddeld 9,3 vanuit 2816 ervaringen
Het is heel good site
Ibrahim Arnaout , 10 december 2018
5
Het is heel good site
WA verzekering auto
Jan, 06 december 2018
5
Goed geholpen door Gigi die de autoverzekering die ik wilde zelfs voor mij heeft aangevraagd. De site van de verzekeraar gaf mij een hogere premie dan de premie die door geld.nl werd genoemd. Goed geregeld Gigi!
Ik ben nieuw lid en ben tevreden
M Ben Jaber, 30 november 2018
4
Ik ben nieuw lid en ben tevreden
Prima serivce!
Anoniem, 29 november 2018
5
Uitstekend geholpen via telefoon. Er wordt meegedacht om de juiste producten te vinden. Compliment! De gemaakte afspraken worden ook direct nagekomen.
Vriendelijke medewerker!!
Ervin Baser, 28 november 2018
5
Vriendelijke medewerker!!
Prima zeer tevreden ga zo door
Iwan Fokke, 28 november 2018
5
Prima zeer tevreden ga zo door
Zeer goed geholpen door medewerkster
Marcel, 28 november 2018
4
Zeer goed geholpen door medewerkster
Geld.nl heeft bij mij een goede start gemaakt.
Sjaak Klop, 23 november 2018
4
Geld.nl heeft en goede start gemaakt. We zijn nog maar aan het begin, maar de tekenen zijn goed. Snel telefonisch contact zonder te veel poespas van marketingachtige wacht- en doorkies methodes. Echt vriendelijk en bereidwillig personeel. Handelen de afspraken goed af. Laten een goed gevoel achter om zaken te doen.
Goede ervaring met Geld.nl
Hr. Kr, 23 november 2018
4
Goede ervaring met Geld.nl, doen goed hun best voor jou als verzekeringnemer
Oldtimerverzekering
H. Kafoe, 19 november 2018
5
Eerst telefonisch contact gehad of het mogelijk was een oldtimer te verzekeren. Direct daarop een mailtje verstuurd en binnen een dag was alles geregeld. Prima alles geregeld.
Oldtimerverzekering.
H.Kafoe, 16 november 2018
5
Eerst telefonisch contact gehad of het mogelijk was een oldtimer te verzekeren. Direct daarop een mailtje verstuurd en binnen een dag was alles geregeld. Prima alles geregeld.
Goed advies en luisterend oor
G. Asseldonk, 15 november 2018
5
Goed advies en luisterend oor. Nora bedankt
ja ..prima kort maar krachtige…
G.S. Schaft, 14 november 2018
5
ja ..prima kort maar krachtige afhandeling!
Overstappen
Alex Gerrits, 12 november 2018
5
Overstappen van zorgverzekeraar gaat hier bij Geld.nl super snel. Volgend jaar kom ik hier weer kijken. - Snel regelen 10 punten - Overzichtelijk 10 punten - Goede Service 10 punten - Geen Spam 10 punten - Kwaliteit 10 punten Goed bezig Geld.nl.
Snelle service
heer HG Passmann, 09 november 2018
4
Snelle service
Snelle actie en goede hulp
Cindy, 09 november 2018
5
Snelle actie en goede hulp
Wat een aangename verrassing
meneer Van der Vlis, 09 november 2018
5
Wat een aangename verrassing. Ik kwam voor een vraag over doorlopend krediet en kreeg een duidelijke uitleg over hypotheek mogelijkheden die het meest passend zijn voor mijn situatie. Dit terwijl Geld.nl niet bemiddeld voor hypotheken. Dank daarvoor.
Mvr Gigi
A.Essali, 09 november 2018
5
Mvr Gigi. Is een supper medewerker doet altijd haar best extreem vriendelijk en een pretige contact persoon.
ingewikkelde vraag
Willy, 08 november 2018
5
Ik had een ingewikkelde vraag voor het laten verzekeren van twee auto's, een van mijzelf en een voor mijn vrouw en we wilden gebruik maken van mijn schadevrije jaren. Met geduld en enorme behulpzaamheid hebben we dit aan de telefoon allemaal kunnen regelen. Super geholpen.
Makkelijk te begrijpen
Jelly, 07 november 2018
4
Makkelijk te begrijpen
Ik ben dagen bezig geweest met het…
Jim Bouwt / Muriel Brown, 06 november 2018
3
Ik ben dagen bezig geweest met het afsluiten van een auto-verzekering. Bij Geld.nl heb ik, voor de 2e keer binnen 1 dag een auto-verzekering kunnen afsluiten, waar het bij anderen 2 weken zou duren. Ik dank het personeel van Geld.nl hartelijk Ik zou familie, vrienden, zakenrelaties hen zeker aanraden. Groet, Muriel Brown
super makkelijk om je verzekering aan…
JFM. Celestijn, 02 november 2018
5
super makkelijk om je verzekering aan te vragen duidelijk betreft je dekking ! een overzichtelijke app met je gegevens super begeleid! en nu alle verzekeringen onder 1 paraplu super handig !!! zeer tevreden!!!
het was heel goed
H. Said, 01 november 2018
5
“De dienst verlening is bijzonder goed.” was heel snel
goed te woord gestaan en duidelijk…
JLJ Witte, 01 november 2018
4
goed te woord gestaan en duidelijk uitleg en afwikkeling klant vriendelijk en bewust van de te beantwoorde vragen dankje waard.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan…
Peter van Kuijk , 29 oktober 2018
5
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan een iedereen, die even geen besluit kan nemen voor het afsluiten van herziende en goede autoverzekering. Bedankt voor de goede, snelle en correctie informatie.
Bedankt voor de duidelijke hulp
Arslan , 29 oktober 2018
5
Bedankt voor de duidelijke hulp
gemakkelijk en duidelijk ,geen…
Maaike Huijser, 24 oktober 2018
5
gemakkelijk en duidelijk ,geen valkuilen of strik vragen ,bedankt.
Veri gut besa schon
F Farkas, 19 oktober 2018
5
Veri gut besa schon
Klantgericht en maatwerk
Bjorn, 18 oktober 2018
5
Goede uitleg bij de chat, ze nemen uitgebreid de tijd om je te helpen bij je vragen, kijken met je mee en adviseren je waar nodig. Ik heb Geld.nl gebruikt voor een vergelijking van autoverzekeringen met pechhulp. De chatmedewerkster heeft goed meegedacht en heeft verstand van zaken. Top
Prima service!
Macos, 18 oktober 2018
5
Heel handige hulp via de chat!
Netjes en snel behandeld
M. Kersten, 17 oktober 2018
4
Netjes en snel behandeld
Snel en goed geholpen.
E.Zajac, 16 oktober 2018
4
Snel en goed geholpen.
zeker aan te bevelen goede uitleg nemen…
Meneer De Ruig, 12 oktober 2018
5
zeker aan te bevelen goede uitleg nemen de tijd voor goede uit leg ,,nemen detijd voor bedank
Super behulpzaam en zeer duidelijk
K. de Beer, 11 oktober 2018
5
Super behulpzaam en zeer duidelijk. Alles snel geregeld en bieden nog meer hulp aan als waar voor men belde om goedkoper uit te kunnen komen. Gewoon echt super.
prima
Meneer van Nienhuys, 10 oktober 2018
4
prima ervaring, geen poespas, maar direct to the point.
Hele goede chat gehad met Nora.
C.J. Overbeek, 10 oktober 2018
4
Hele goede chat gehad met Nora. Goed geholpen. Nu even afwachten wat het resultaat is....
Duidelijk en persoonlijk advies aan de…
H Sayan, 02 oktober 2018
4
Duidelijk en persoonlijk advies aan de telefoon.
Zij zeer duidelijk in stellen de vragen ...
HM Korevaar, 02 oktober 2018
5
Zij heeft heel duidelijk in stellen de vragen gaf goed advies.
Zakelijk zeer correct
Richard, 26 september 2018
4
Nette, duidelijke en snelle reactie. Zeer correct behandeld zonder poespas.
Keurig geholpen via chat
Mevr van der Toorn, 25 september 2018
4
Keurig geholpen via chat
Zakelijk zeer correct
Richard, 25 september 2018
4
Nette, duidelijke en snelle reactie. Zeer correct behandeld zonder poespas.
Goed
Klant, 24 september 2018
5
is echt prima
Goed geholpen en goed bereikbaar.
Ben van Dam, 21 september 2018
5
Goed geholpen en goed bereikbaar.
Ik ben uitstekend geholpen ben heel…
Mw vrooman- Van der spree , 19 september 2018
5
Ik ben uitstekend geholpen ben heel tevreden aan beveling
Snel en betrouwbaar
Nellie Klijn, 10 september 2018
5
Snel en betrouwbaar
Ben heel tevreden!!
MS Kromowetjono, 07 september 2018
3
Ben heel tevreden !!
Geen lange wachttijd met bellen.
M. Kleijn, 03 september 2018
5
goede afwerking van de vragen en de afhandeling daarvan.
vriendelijke mensen
Robert, 24 augustus 2018
4
vriendelijke mensen
Snel
David Akopov, 10 augustus 2018
4
Snel, makkelijk en goedkoop
Snelle en duidelijke afhandeling
Alex , 10 augustus 2018
4
snelle en duidelijke afhandeling
Meer beoordelingen bekijken
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke