Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met ons Service Team via een van de vele contact mogelijkheden.

Zorgverzekering vergelijken 2019, vind jouw top 10 voordeligste zorgverzekeringen.

Zorgverzekering 2018 vergelijken
Tot 25% korting
Start vergelijking zorgverzekering,
bespaar tot €300 per jaar.


Gezinsleden meeverzekeren?
Partner meeverzekeren?
Geslacht partner
Geboortedatum partner
Kinderen meeverzekeren?
Geslacht kind 1
Geboortedatum kind 1
Geslacht kind 2
Geboortedatum kind 2
Geslacht kind 3
Geboortedatum kind 3
Geslacht kind 4
Geboortedatum kind 4
Geslacht kind 5
Geboortedatum kind 5
Geslacht kind 6
Geboortedatum kind 6
Geslacht kind 7
Geboortedatum kind 7
Geslacht kind 8
Geboortedatum kind 8
Opslaan
Zorgverzekeringen vergelijken

Let op! De premies zijn voor 2018.

Zorgverzekering 2019

De zorgpremies voor 2019 zijn nog niet allemaal bekend. Meld je aan voor de zorgalert en ontvang de nieuwe zorgpremies 2019 zodra ze bekend zijn.

Meld je direct aan
Zorgverzekering vergelijken en aanvragen voor 2018? Klik hier.

Hartelijk dank voor je aanmelding,

Je aanmelding voor de Geld.nl Zorgalert is ontvangen. Je ontvangt als eerste de nieuwe zorgpremies 2019 zodra deze bekend zijn gemaakt door de verzekeraars.

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding op het opgegeven e-mailadres, indien je je nog niet eerder had aangemeld voor de zorgalert. Om je aanmelding te voltooien, klik je eenvoudig op de link in de verstuurde bevestigingsmail.

Met vriendelijke groet,

Geld.nl

Hartelijk dank voor je aanmelding,

Het blijkt echter dat je al bent aangemeld voor de Geld.nl Zorgalert. Je ontvangt als eerste de nieuwe zorgpremies 2019 zodra deze bekend zijn gemaakt door de verzekeraars.

Met vriendelijke groet,

Geld.nl

Er is helaas iets mis gegaan, onze excuses!

Probeer het op een later moment nogmaals of neem contact op met ons Service Team via 040-7513968.

 • Bespaar tot €300 p/j

  Onze experts helpen je graag.
  Bel 040 – 751 39 68

 • Laagste prijs

  Je betaalt nooit meer dan
  bij de verzekeraar

 • Klantwaardering: 9,0

  Jaarlijks meer dan 300.000
  vergelijkingen.

Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen van het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen waarin de regels zijn vastgelegd voor objectieve en betrouwbare vergelijkingsresultaten zodat jij kunt rekenen op:Geld.nl voldoet aan de 10 eisen van het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen. Dit betekent dat jij kunt rekenen op:

 • Betrouwbare en objectieve vergelijkingsresultatenObjectieve resultaten
 • Advies dat voldoet aan jouw zorgwensenPassend advies
 • Transparantie over wat wij doen en wat jij mag verwachtenTransparantie over hoe wij werken

Maak je eigen vergelijking en verzeker jezelf van de scherpste deal.

Klanten waarderen ons met een 8,9 2787 reviews

"Dit is nog eens makkelijk. Een vergelijking maken en direct alles kunnen regelen."

"Geld.nl heeft mij beter geholpen dan mijn eigen verzekeringsmaatschappij!"

"Een duidelijk overzicht en binnen enkele dagen de polis ontvangen."

Daarom Geld.nl

 • Zeer tevreden klanten

  Onze klanten waarderen de overzichtelijke vergelijkingen en de vriendelijkheid van onze medewerkers het meest.

 • Zeker van de beste deals

  Wij helpen je die goede keuze te maken: de beste dekking tegen de scherpste premie.

 • Hulp van onze experts

  Heb je vragen of hulp nodig? Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag!

Direct vergelijken
 1. Zorgverzekering

  Tijd om je zorgverzekering te vergelijken

  Het einde van ieder jaar is weer het moment om te kijken of je zorgverzekering nog wel bij je past. Kan ik besparen op mijn zorgverzekering? Zijn er voorwaarden veranderd? Zijn er andere zorgverzekeringen die nu beter passen bij mij? Hét moment dus om je zorgverzekering te vergelijken. Want je zorgverzekering vergelijken geeft je snel antwoord op deze vragen.

  En je zorgverzekering vergelijken, dat doe je op Geld.nl. Vul simpelweg je gegevens en je zorgwensen in, en wij tonen je de zorgverzekeraars die het beste bij je passen. Vervolgens sluit je de zorgverzekering van je keuze snel en direct af via Geld.nl.

  Waarom zorgverzekering vergelijken 2019 slim is

  Woon je in Nederland, dan is de basis-zorgverzekering verplicht. Je krijgt echter maar één keer per jaar de kans om over te stappen van zorgverzekering. Eens per jaar je zorgverzekering vergelijken is daarom verstandig, om verschillende redenen:

  1. Je persoonlijke situatie is veranderd
  In een jaar verandert er veel. Misschien heb je last van je rug of zie je wat slechter? Verwacht je komend jaar een kind of wil je een verre reis maken? In alle gevallen is het slim je zorgverzekering te vergelijken om te kijken of je huidige zorgverzekering nog wel bij je past en of je misschien een aanvullende verzekering nodig hebt.

  2. Je zorgverzekering is veranderd
  Misschien ben jij niet veranderd, maar je zorgverzekering wel. Het is mogelijk dat voorwaarden of aangesloten zorgverleners niet meer hetzelfde zijn als het jaar daarvoor. Je zorgverzekering vergelijken geeft je snel inzicht in welke zorgverzekering nu beter bij je past.

  3. Een zorgverzekering op maat vinden
  Wanneer je meer dan alleen een basisverzekering nodig hebt, is je zorgverzekering vergelijken nogal een gedoe. Met Geld.nl gaat dit een stuk makkelijker. In plaats van één voor één zorgverzekeraars langs te gaan, vink je aan welke zorg je nodig hebt. Vervolgens kun je in een handig overzicht alle zorgverzekeringen vergelijken die daarbij passen.

  4. Besparen
  Ook de premie van je zorgverzekering verandert jaarlijks. Vind je je huidige zorgverzekering te duur? Overstappen is een optie. Op Geld.nl geef je aan wat je nodig hebt qua zorg. Wij tonen je dan alle zorgverzekeringen die daarbij passen, gerangschikt op laagste premie. Zo vind je én de beste én goedkoopste zorgverzekering 2019 voor jouw situatie.

  Goedkoopste zorgverzekering vergelijken 2019: waarop letten?

  Je wilt natuurlijk de juiste zorgverzekering vinden. Let daarom op de volgende dingen:

  Basisverzekering

  De dekking van de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. De verschillen zitten hem vooral in de voorwaarden voor zorgkeuze en de geboden service. Vandaar ook de prijsverschillen.

  Acceptatie
  Voor de basisverzekering geldt een acceptatieplicht. Zorgverzekeraars mogen jou voor de basisverzekering dus niet afwijzen vanwege je medische situatie. Voor de aanvullende zorgverzekering geldt deze acceptatieplicht niet. Hier mogen zorgverzekeraars wel een medische selectie voor houden.

  Vrijwillig eigen risico
  Een mogelijkheid om de goedkoopste basisverzekering te vinden is door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het standaard eigen risico is €385,- en geldt voor iedereen. Ben je kerngezond en maak je dit standaard eigen risico toch nooit op? Dan kan je kiezen voor een hoger vrijwillig eigen risico. Je betaalt een groter deel van je zorgkosten zelf, maar krijgt hiervoor wel een korting op de premie. Als je het eigen risico toch nooit volmaakt, kan dit een slimme zet zijn om de goedkoopste zorgverzekering te vinden.

  Vrije zorgkeuze
  Vind je het belangrijk dat je bij iedere zorgverlener terecht kunt? Vergeet dat dan niet te aan te geven in de zorgvergelijker. Wij zorgen dan dat je alleen zorgverzekeringen met een ruime keuze aan zorgverleners ziet om te vergelijken.

  Betalen per jaar
  Betaal je je zorgpremie een jaar vooruit aan het begin van het jaar, dan levert je dat bij een aantal zorgverzekeraars een korting op. Deze korting kan oplopen tot wel 3%. Geef in de zorgverzekering vergelijking aan dat je per jaar wilt betalen, en zie hoeveel je bespaart.

  Aanvullende zorgverzekering

  Biedt de basisverzekering niet voldoende dekking voor jouw situatie? Geen probleem. Vul je aanvullende zorgwensen in voor jou en eventueel je gezin, en wij zoeken de ziektekostenverzekeringen die daarbij passen. Zo vind je snel de beste en goedkoopste zorgverzekering.

  Aanvullende zorgverzekering
  Fysiotherapie, tandarts kosten, alternatieve geneeswijzen, ziektekosten in het buitenland, anticonceptie, en brillen en lenzen, er zijn veel verschillende aanvullende dekkingen voor veel verschillende situaties. Maak je hier veel gebruik van of denk je hier veel gebruik van te gaan maken? Dan is het misschien verstandig zo’n aanvullende zorgverzekering af te sluiten.

  Aanvullende tandverzekering
  Tandverzorging voor volwassenen zit niet meer in het basispakket. Wil je dat je bezoekjes aan de tandarts vergoed worden? Kies dan een aanvullende tandverzekering. Bij sommige verzekeraars is tandverzorging echter al onderdeel van een aanvullend pakket. Je hebt dan geen extra aanvullende tandverzekering nodig. Wij geven in het resultaten overzicht altijd netjes aan bij welke verzekeraars tandverzorging is inbegrepen.

  Benieuwd naar onze werkwijze? Die vind je in onze verantwoording.

  Beste en goedkoopste zorgverzekering 2019 gevonden: wat nu?

  Heb je de zorgverzekering gevonden die past bij jouw persoonlijke situatie? Dan kan je deze snel en eenvoudig direct aanvragen via Geld.nl. Je vult je gegevens in en… klaar is kees! Geen zorg meer aan je hoofd. Geld.nl regelt namelijk de opzegging van je oude zorgverzekering voor je. Dat noemen we nou zorgeloos overstappen.

  Heb je na het aanvragen alsnog twijfels? Ook hier geen zorg. Ieder ziekenfonds biedt 14 dagen bedenktijd. Na je aanvraag kun je je nieuwe zorgverzekering dus nog altijd binnen 14 dagen annuleren, om alsnog een andere keuze te maken.

  Hulp met zorgverzekering vergelijken

  Kom je er niet uit of heb je vragen over de zorgverzekering vergelijking? Onze klantenservice is je graag van dienst. De medewerkers van ons Service Team zijn goed opgeleid en beschikken over de noodzakelijke diploma’s en vergunningen. Zo ben je verzekerd van een goed advies en zorgvuldige antwoorden op je vragen, zowel telefonisch, per e-mail of via de chat.
  Klantervaringen Geld.nl
  • Geld.nl scoort gemiddeld (2787 Reviews)
  • Geld.nl is deze maand 407.589 keer geraadpleegd
 2. Klantenservice
 3. Actueel
 4. Voordelen Geld.nl
  Zorgverzekering vergelijken 2019 en de rol van Geld.nl Onafhankelijk, eenvoudig en transparant; dat is Geld.nl. Wij willen je het vergelijken zo gemakkelijk mogelijk maken, zonder dat daar enige zorg bij te pas komt. Daarom is de informatie die wij tonen eerlijk en overzichtelijk. Zo zie je snel bij welke zorgverzekering 2019 je het goedkoopst uit bent met een passende dekking. Onafhankelijk Geld.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van verzekeringen en bancaire producten. Afspraken die wij hebben met verzekeraars hebben geen invloed op de resultaten van de vergelijking. De zorgverzekering die het beste voldoet aan jouw zorgwensen tonen wij altijd bovenaan. Dit doen wij ook als wij geen samenwerking hebben met de verzekeraar. Hierdoor ben jij verzekerd van een goede en betrouwbare vergelijking. Zelf kiezen Jij weet zelf wat het beste voor je is. Daarom moet je ook de mogelijkheid krijgen zelf je zorgverzekering te kiezen. Geld.nl geeft je die mogelijkheid. Vul je gegevens en jouw zorgwensen in, en het overzicht laat je jouw opties zien. Daarna kies je zelf welke ziektekostenverzekering je direct afsluit via Geld.nl.

  Kom je er toch niet zelf uit? Dan staat ons Service Team voor je klaar op 040 - 751 39 68. Eenvoudig afsluiten In de meeste gevallen sluit je de zorgverzekering eenvoudig en direct zelf af via Geld.nl, of we sturen je door naar de website van de verzekeraar. Je krijgt direct een bevestiging van je aanvraag.

  Ook van zorgverzekering overstappen regel je eenvoudig via Geld.nl. Vraag je een nieuwe zorgverzekering aan bij ons, zorgen wij ook dat je oude verzekering wordt opgezegd. Veilig en gratis De zorgverzekering vergelijking van Geld.nl is gratis en dat blijft zo. Je betaalt geen extra kosten wanneer je via Geld.nl een ziektekostenverzekering afsluit.

  Ook is Geld.nl veilig: onze vergelijkingssite is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om te zorgen dat alle data die je invult vellig zijn. Wij hebben een AFM-vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer 12039914.
  Hoe verdienen wij? Hoewel wij geen zorgverzekeraar zijn, verdienen wij toch wanneer iemand een zorgverzekering afsluit. Wij ontvangen hiervoor een vergoeding van de verzekeraar of intermediair. Soms is dit een eenmalige vergoeding, soms gaat het om een doorlopende provisie. Gemiddeld ontvangen we €13,75 per jaar per premiebetalende verzekerde. We gaan hierbij uit van een gemiddelde polisduur van 5 jaar.

  Wat doen wij met onze verdiensten?
  Deze inkomsten gebruiken wij om onze website en modules nog verder te verbeteren en om onze medewerkers te betalen. Zo kunnen wij garanderen dat als je naar ons belt, mailt of chat met een medewerker, je altijd een deskundig antwoord krijgt.

  Hoe compleet is de onze vergelijking?
  Op Geld.nl vergelijken wij alle zorgverzekeringen waarvan wij de meest actuele voorwaarden en premies ontvangen en mogen tonen. Voor het verkrijgen van de gegevens van alle zorgverzekeringen, maken wij gebruik van de dataleverancier Zorgweb.

  Welke zorgverzekeraars vergelijken wij?
  In onze verantwoording vind je een compleet overzicht van de zorgverzekeraars welke wel en niet opgenomen zijn in de zorgverzekering vergelijking.
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke