Basisverzekering 2018 vergelijken

Basisverzekering

Vergelijk de basisverzekeringen 2018 en vind eenvoudig de scherpste deal.
Wil je toch aanvullend verzekeren? Verfijn dan hier je wensen.

Keuze aanscherpen
+ Verfijn je zorgwensen
Filteren
Toon resultaten
Sorteren op:

Top 3 scherpste premie

Mail mij deze resultaten

Beste Prijs-kwaliteit

Sorteren op:
Over deze vergelijking

Alle zorgverzekeringen
 1. Daarom Geld.nl
  Laagste prijs
  Geld.nl biedt jou de
  laagste prijs.
  Tot 25% korting
  Geld.nl biedt jou serieus goedkopere zorgverzekeringen.

  Hoe wij dit doen? Geld.nl geeft jou tot 25% korting op je zorgverzekering.

  • Korting op zorgpremies via Geld.nl
   Wij onderhandelen met de zorgverzekeraars om de scherpste premies te krijgen. Omdat veel mensen via Geld.nl hun zorgverzekering afsluiten, kunnen wij deze kortingen regelen.

   Hoeveel korting krijg je via Geld.nl?
   BasisverzekeringKorting tot 10%
   Aanvullende verzekeringKorting tot 25%

  100% transparant
  Wij helpen je om zelf de beste zorgverzekering te kiezen.
  Zo werken wij.
  100% transparant
  Wij vergelijken de zorgverzekeraars. De goedkoopste zorgverzekering staat altijd bovenaan. De afspraken die wij met zorgverzekeraars maken, hebben geheel geen invloed op de resultaten in de vergelijking. Lees in onze verantwoording hoe wij exact werken.

  Hoe verdienen wij?
  Per afgesloten polis ontvangen van wij een vergoeding van de verzekeraar. Een deel van deze vergoeding geven wij direct terug aan jou! Deze aanpak is uniek in Nederland. Dit is de reden dat je via ons de laagste prijs krijgt. Lees in onze verantwoording meer over hoe wij verdienen.
  Beste vergelijkingssite
  Beoordeeld als
  beste vergelijkingssite
  Beste vergelijkingssite
  De Autoriteit Consument & Markt (voorheen Nederlandse Mededingingsautoriteit - NMa) beoordeelt Geld.nl als beste financiële vergelijkingssite.

  Geld.nl is het meest uitgebreid, volledig en correct in haar informatie zo oordeelt de toezichthouder.

  Lees hier het hele onderzoek.
  door De Autoriteit Consument & Markt (voorheen NMa)
 2. Klantenservice
 3. Nieuws
 4. Basisverzekering via Geld.nl

  Goedkoopste basisverzekering 2018 via Geld.nl

  Ben je 18 jaar of ouder? Dan moet je minimaal een basisverzekering afsluiten. Deze basiszorgverzekering vergoedt de belangrijkste zorgkosten, zoals de huisarts, medisch noodzakelijke ziekenhuiszorg, medicijnen en zorg voor kinderen.

  De dekking van de basisverzekering 2018 is overal hetzelfde. Je kunt dus eenvoudig van elke verzekeraar de basisverzekering vergelijken en kiezen voor een goedkope basisverzekering 2018. In het overzicht op deze pagina zie je in één oogopslag de premie basisverzekering 2018 van alle verzekeraars, zodat je direct ziet wie de goedkoopste basisverzekering 2018 biedt. Weet je al welke basisverzekering je wilt afsluiten, dan regel je dat direct online. En het mooie is: in sommige gevallen krijg je van Geld.nl vaak ook nog eens een
  hoge korting
  Tot 25% korting
  Geld.nl biedt jou serieus goedkopere zorgverzekeringen.

  Hoe wij dit doen? Geld.nl geeft jou tot 25% korting op je zorgverzekering.

  • Korting op zorgpremies via Geld.nl
   Wij onderhandelen met de zorgverzekeraars om de scherpste premies te krijgen. Omdat veel mensen via Geld.nl hun zorgverzekering afsluiten, kunnen wij deze kortingen regelen.

   Hoeveel korting krijg je via Geld.nl?
   BasisverzekeringKorting tot 10%
   Aanvullende verzekeringKorting tot 25%

  op de premie basisverzekering 2018. De goedkoopste basisverzekering vind je dus direct online op Geld.nl!

  Op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering 2018, maar wil je liever eerst nog een vergelijking maken, afgestemd op jouw zorgbehoeften? Ga naar onze zorgvergelijker en vergelijk welke zorgverzekering (basis + aanvullend) het best past bij jouw wensen.

  Goedkope basisverzekering en eigen risico

  Bij de basisverzekering 2018 heb je een verplicht eigen risico. Tot dit bedrag betaal je zelf alle zorgkosten die je maakt in een jaar. Gelukkig betaal je niet voor alle zorg een eigen risico. Vrijgesteld van het eigen risico zijn:
  • Huisartsenzorg
  • Zorg voor kinderen tot 18 jaar
  • Bevalling en kraamzorg
  • Gratis bevolkingsonderzoeken
  • De griepprik voor risicogroepen
  • Hulpmiddelen in bruikleen
  • De wijkverpleegkundige
  • Zorg die je aanvullende verzekering vergoedt

  Korting op je premie basisverzekering 2018 bij hoger eigen risico
  Maak je weinig gebruik van zorg, dan kan het lonen je eigen risico te verhogen. In ruil voor een hoger eigen risico geeft de verzekeraar je korting op de premie basisverzekering 2018. Je verhoogt je eigen risico vrijwillig met 100, 200, 300, 400 of 500 euro. Hoe hoger je eigen risico, hoe meer korting op je premie. Dit loopt op tot ongeveer 300 euro korting per jaar op je basispremie. De goedkoopste basisverzekering is doorgaans dus de verzekering met het hoogste eigen risico.

  Tip! Goedkoopste basisverzekering vergelijken: In het overzicht met basisverzekeringen op deze pagina geef je zelf aan hoeveel eigen risico je wilt. Wij tonen dan alle premies die hierbij horen. Zo zie je direct welke verzekeraar de goedkoopste basisverzekering 2018 biedt bij het door jou gekozen eigen risico.

  Vergelijk basisverzekering op vrije zorgkeuze

  Niet bij elke basisverzekering heb je volledige vrije zorgkeuze. De meeste basisverzekeringen zijn natura- of combinatiepolissen. Hierbij krijg je alleen een volledige vergoeding als je naar een arts, therapeut of ziekenhuis gaat waarmee de zorgverzekeraar een contract heeft. Kies je voor een niet-gecontracteerde zorgverlener, dan vergoedt je zorgverzekering maar 50 tot 80 procent van de kosten.

  Bij natura- en combinatiezorgverzekeringen hebben verzekeraars meestal met veel zorgverleners afspraken gemaakt. Laat je dus niet afschrikken, maar controleer eerst of de zorgverleners van jouw keuze zijn aangesloten bij de verzekeraar.

  Wil je altijd zelf kiezen naar welke arts je gaat, zonder dat dit invloed heeft op je vergoeding? Dan kun je een restitutieverzekering afsluiten. Je betaalt hiervoor wel meer premie dan voor een natura- of combinatiepolis bij dezelfde verzekeraar. Een restitutiebasisverzekering is doorgaans dus niet de goedkoopste basisverzekering, maar het kan afhankelijk van je wensen toch de beste basisverzekering zijn.

  Tot slot bieden enkele verzekeraars ook zeer goedkope selectief polissen aan. Deze zijn zo goedkoop, omdat de verzekeraar maar met een zeer beperkt aantal zorgverleners afspraken heeft. Denk aan 10 tot 15 ziekenhuizen. Als je bereid bent wat verder te reizen voor zorg, is dit natuurlijk een prima alternatief. Verwacht je weinig zorg nodig te hebben en ben je op zoek naar een goedkope basisverzekering 2018? Dan is een selectief polis voor jou waarschijnlijk de goedkoopste basisverzekering.

  Goedkoopste basisverzekering afsluiten

  Heb je op deze pagina of via de zorgvergelijker van Geld.nl een goede en goedkope basisverzekering gevonden? Dan sluit je deze basisverzekering 2018 net zo gemakkelijk online af. Na het afsluiten sturen wij je per e-mail een bevestiging van je aanvraag en sturen deze door naar de verzekeraar. De verzekeringsmaatschappij stuurt je vervolgens de polis en alle polisvoorwaarden toe. Voor de basisverzekering geldt een acceptatieplicht, dus de verzekeraar accepteert je aanvraag vrijwel altijd.

  Nog even nadenken?
  Twijfel je nog over de goedkope basisverzekering die je wilt aanvragen? Of wil je nog even met je partner overleggen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen je per e-mail alle gegevens op, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. Via de offerte sluit je later eenvoudig deze goedkope basisverzekering 2018 alsnog af.
Mail mij de resultaten Vul hier je e-mailadres in en wij mailen je de resultaten van de vergelijking. Opslaan
Vertrouwd en onafhankelijk Geld.nl is er voor jou! We hebben dan ook een vergunning bij de AFM, zijn aangesloten bij het Kifid en houden ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens.
KiFid
Geld.nl B.V.  |  Dienstverlening  |  Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer  |  KvK: 52062910  |  WFT-vergunning: 12039914  |  © Geld.nl 2018