Contact

Zorgverzekering met cadeau

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%

Extra korting cadeau zorgverzekering via Geld.nl

VerzekeraarKorting basisverzekeringKorting aanvullende verzekering
Menzis 0%Tot 5%
Nationale Nederlanden 0%Tot 20%
OHRA 0%5%
ONVZ 0%7%
United Consumers 5%Tot 20%

Bij het kiezen van je zorgverzekering, ga je voor de verzekering die helemaal past bij jouw wensen. Om daarna te vergelijken waar je deze het voordeligste afsluit. Logisch! In deze tabel vind je zorgverzekeringen waarbij je extra korting cadeau krijgt als je ze via Geld.nl afsluit.

Krijg jij graag extra korting cadeau op je zorgverzekering via Geld.nl? Maak de vergelijking en kijk welke zorgverzekering voordeligste is voor jou!

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Veelgestelde vragen over zorgverzekering cadeau

Krijg ik via Geld.nl een cadeau bij mijn zorgverzekering?

Als je een zorgverzekering afsluit via Geld.nl, krijg je een Bol.com bon van 20 euro cadeau. Dat is natuurlijk heel mooi, maar laat je bij je keuze voor een zorgverzekering niet leiden door een cadeau bij je zorgverzekering. Het is voor belangrijk dat je een goede zorgverzekering kiest voor jouw situatie met een passende dekking én een voordelige premie. Op Geld.nl helpen we je die te vinden. Vul in de zorgvergelijker 2024 enkele gegevens in over jezelf en welke zorg je wilt verzekeren. Wij tonen je vervolgens alle zorgverzekering die passen bij je wensen. Zo vind je eenvoudig de goedkoopste en beste zorgverzekering voor jou en bespaar je tot wel 591 euro per jaar . Dat is pas een mooi cadeau.

Waarom zorgverzekering met cadeau via Geld.nl?

Je betaalt via Geld.nl  nooit een hogere premie dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Integendeel, wij bieden tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen. Tijdens je zorgverzekering vergelijken op Geld.nl zie je direct op welke zorgverzekeringen je extra korting cadeau krijgt en hoeveel.

Bovendien is Geld.nl dé 100% onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen vergelijken. Je vergelijkt bij ons het grootste aanbod zorgverzekering van Nederland. En Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of andere financiële partij. Deze partijen hebben dus ook geen invloed op de resultaten voor je zorgverzekering vergelijking. Zo ben je via Geld.nl altijd zeker van een goede, eerlijke en transparante keuze.  We hebben niet voor niets als een van de weinige vergelijkingssites het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Zorgverzekering met cadeau 2024

Elk jaar je polis checken en indien nodig overstappen van zorgverzekering levert je veel voordelen op. Je kiest elk jaar opnieuw de best passende zorgverzekering bij je situatie.  En door steeds de goedkoopste polis voor jouw situatie te kiezen, betaal je nooit teveel. Dat is dus eigenlijk al het beste cadeau!

Laagste premie zorgverzekering

Cadeau  zorgverzekering via Geld.nl

Je zorgverzekering vergelijken en afsluiten via Geld.nl levert je daarnaast nog een ander leuk voordeel op, namelijk een Bol.com bon ter waarde van 20 euro cadeau. Wacht dus niet langer met vergelijken en overstappen! Bekijk de actievoorwaarden hieronder.

Lage premie

3 tips cadeau bij zorgverzekering via Geld.nl

Een nieuwe zorgverzekering kiezen en overstappen via Geld.nl levert je dus een cadeau op. Je krijgt een Bol.com bon van 20 euro cadeau bij je zorgverzekering. Met deze tips en informatie over het cadeau bij je zorgverzekering weet je precies waar je aan toe bent.

Zorgverzekering vergelijken tips

Actievoorwaarden Bol.com bon van 20 euro cadeau bij je zorgverzekering

Tijdens je zoektocht naar de goedkoopste zorgverzekering 2024 zie je op Geld.nl bij elke verzekeraar of je de Bol.com bon cadeau krijgt. Om de Bol.com cadeau te krijgen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Je stapt op de website van Geld.nl over naar een zorgverzekering waarvoor deze actie geldt. De actie geldt enkel op door Geld.nl geselecteerde zorgverzekeringen. In de zorgvergelijker zie je bij welke zorgverzekeringen je gratis een Bol cadeaukaart van 20 euro krijgt als je deze via Geld.nl afsluit.
  • Je komt alleen in aanmerking als je de zorgverzekering via Geld.nl aanvraagt en de zorgverzekeraar je aanvraag accepteert.
  • Per aanvraag wordt één Bol.com bon cadeau gedaan, ook als er meerdere personen in één aanvraag verzekerd worden.
  • Zodra wij van de verzekeraar de bevestiging hebben ontvangen dat je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, sturen wij de Bol.com bon van 20 euro per e-mail naar je toe.

Let op! De terugkoppeling vanuit de verzekeraar naar Geld.nl duurt vaak een paar maanden. Naar verwachting ontvang je de Bol.com bon uiterlijk in mei 2024.

Zorgverzekering met cadeau afsluiten - Doe voor jezelf en je partner een aparte aanvraag

Als je een zorgverzekering aanvraagt via Geld.nl, krijg je één Bol.com bon per aanvraag. Ben je dus voor je jezelf en je partner op zoek naar een nieuwe zorgverzekering? Vraag dan allebei apart je nieuwe zorgverzekering aan. Zo krijgen jullie allebei je eigen Bol.com bon cadeau.

Het is sowieso aan te raden om voor jezelf en je partner apart de zorgverzekering te vergelijken. De kans is namelijk groot dat jij en je partner allebei andere zorg nodig hebben. Als je dan samen dezelfde zorgverzekering kiest, betaal je allebei onnodig voor zorg die je zelf niet gebruikt. Het is dan slimmer en voordeliger om voor jezelf en je partner apart de beste passende en voordeligste zorgverzekering te kiezen.


Kijk verder dan cadeau bij je zorgverzekering

Het is natuurlijk mooi meegenomen als je een cadeau bij je zorgverzekering krijgt, maar laat je hierdoor niet leiden bij je keuze voor een zorgverzekering.  Het is namelijk vooral belangrijk dat je een zorgverzekering kiest die past bij jouw situatie en de zorg vergoedt die je nodig hebt.

Geld.nl helpt je in je zoektocht naar de goedkoopste zorgverzekering 2024 voor jouw situatie. Vul in onze zorgvergelijker in wie je bent, welke zorg je vergoed wilt krijgen en welke wensen je nog meer hebt voor je zorgverzekering. Op basis van deze gegevens tonen we je vervolgens een overzicht met de zorgverzekeringen die passen bij jouw situatie en wensen. Je ziet bij elke zorgverzekering ook direct of je nog iets cadeau krijgt, zoals korting of een gratis tandongevallenverzekering van de verzekeraar. Zo kies je dus eenvoudig de goedkoopste en beste zorgverzekering mét of zonder cadeau.

Wil je nog meer informatie over het kiezen van een passende zorgverzekering? Op de volgende pagina’s geven we je extra tips om de beste zorgverzekering te vinden voor jouw situatie:

DD-MM-JJJJ