Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen

Zorgverzekering met cadeau

vind de beste deal!
DD-MM-JJJJ
Website van het jaar 2019
Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite".

Vergelijk het grootste aanbod

We zijn de meest complete
zorgverzekering vergelijker.

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
 • 03:36
 • 03:33
 • 03:31
 • 03:29
 • 03:27

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun zorgverzekering via Geld.nl.

3 Tips zorgverzekering met cadeau 2020

Tip 1: Laat je niet (ver)leiden door cadeau bij zorgverzekering

In de periode dat iedereen kan wisselen van zorgverzekering (tussen half november en eind december) trekken zorgverzekeraars alles uit de kast om je te verleiden bij hen een zorgverzekering af te sluiten. Je krijgt bijvoorbeeld een gratis iPad cadeau als je overstapt. Maar laat dit cadeau niet te zwaar meewegen in je keuze voor een zorgverzekering. Belangrijker dan een iPad cadeau is natuurlijk een dekking die écht bij je past.

Tip 1: Zorgvergelijker eigen risico

Tip 2: Korting cadeau bij zorgverzekering Geld.nl

Geld.nl geeft je ook een cadeau wanneer je bij ons je zorgverzekering afsluit. Wij bieden je namelijk tot wel 20 procent korting op je zorgverzekering. Zo profiteer je van een lage premie en ben je goed verzekerd.

Tip 2: Zorgvergelijker vrije zorgkeuze

Tip 3: Besparing als cadeau zorgverzekering Geld.nl

Naast dat we je korting bieden, bespaar je sowieso door je zorgverzekering te vergelijken. Je zorgverzekering vergelijken 2020 levert je een besparing op tot wel 300 euro per jaar! Daarvan koop je toch gewoon een leuk cadeau voor jezelf?

Tip 3: Zorgvergelijker aanvullende zorgverzekering

Tip 4: Zorgvergelijker online zorgverzekering

Tip 5: Zorgvergelijker betaling per jaar

Extra korting cadeau zorgverzekering via Geld.nl

Geld.nl biedt tot wel 20 korting op je zorgverzekering. Hieronder zie je alle verzekeringen waarop wij korting cadeau bieden en hoeveel korting je krijgt.

Verzekeraar Korting basisverzekering Korting aanvullende zorgverzekering
Nationale Nederlanden 4% 20%
OHRA 4% 5%
ONVZ 0% 7%
PNOZorg 0% 7%
Salland 3% 3%
United Consumers (VGZ) 5% 15%
ZorgDirect 3% 3%
Zorg en Zekerheid 5% 5%

Zorgverzekering met cadeau 2020

Zorgverzekeraars doen er alles aan om jou als klant binnen te halen. Zo proberen je over te halen met een cadeau, zoals een iPad. Laat je hierdoor echter niet verleiden. Misschien past de zorgverzekering helemaal niet bij jou of betaal je er onnodig te veel voor. 72 procent van de mensen betaalt te veel, terwijl er tot wel 300 euro per jaar valt te besparen! Je hebt dan geen zorgverzekering met cadeau nodig, want die koop je dan toch gewoon zelf?

Waarom zorgverzekering cadeau via Geld.nl?

Wij van Geld.nl helpen je graag de goedkoopste zorgverzekering te vinden met de beste dekking. Dankzij onze volgende voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt:

Aanbieders zorgverzekering met cadeau

Zorgverzekering met cadeau

Grootste aanbod polissen

Hier vergelijk je het meest uitgebreide aanbod zorgverzekeringen met en zonder cadeau. Je vindt dus zeker een zorgverzekering die bij je past. De zorgverzekering van je keuze sluit je vervolgens direct online af.

Benieuwd welke zorgverzekeraars er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Onafhankelijk en actueel

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of financiële instelling. Onze zorgvergelijker wordt dus niet beïnvloed door een derde partij, waardoor we eerlijke premies, dekkingen en voorwaarden weergeven. We zorgen dat alle informatie up-to-date blijft door samen te werken met onafhankelijke dataleveranciers. Daarom zijn wij één van de weinige vergelijkingssites met het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Korting cadeau zorgverzekering

Je betaalt nooit een hogere premie via Geld.nl dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Integendeel, je bent hier juist alleen maar goedkoper uit! We bieden namelijk tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen. Dat is pas een leuk cadeau!

14 dagen bedenktijd

Heb je een zorgverzekering met cadeau gevonden, maar ben je toch niet helemaal tevreden? Dat is geen probleem. Binnen veertien dagen zeg je de polis kosteloos op. Doe dit vóór 1 januari. Dit is de uiterlijke datum waarop je kunt overstappen van zorgverzekering. Aanvullende verzekeringen pas je aan tot 31 januari.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons een zorgverzekering met cadeau hebben gevonden, geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met het vinden van een zorgverzekering met cadeau? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 49 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2019

Geld.nl is in 2019 voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2019 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren in de categorie Vergelijken was een 9,0. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Zorgverzekering met cadeau gevonden? Pak die besparing

Heb je de voordeligste zorgverzekering met cadeau of zonder gevonden? Sluit hem dan direct af om de besparing waar te maken! Kun je daarna lekker een cadeau voor jezelf uitzoeken.

Polis aanvragen

Je zorgverzekering met cadeau vraag je aan in vier stappen:

 1. Kies je gewenste polis
 2. Vul je persoonlijke gegevens en Burgerservicenummer in
 3. Vul je IBAN rekeningnummer in
 4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder!

Acceptatie polis

Je krijgt direct een bevestiging van je aanvraag. Voor de basisverzekering word je altijd geaccepteerd, want deze is wettelijk verplicht. Zorgverzekeraars houden soms een medische selectie voor aanvullende verzekeringen, maar eigenlijk alleen bij uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie en de tandartsverzekering. Nadat je wat vragen beantwoord bepaald de verzekeraar of ze je accepteren of niet, eventueel onder speciale voorwaarden zoals een hogere premie.

Vind de zorgverzekering voor jouw situatie

Iedereen is anders en iedere situatie vraagt om een andere zorgverzekering. Hieronder vind je tips om de best passende zorgverzekering te vinden voor jouw situatie:

Meer over zorgverzekeringen
 • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je basisverzekering.
 • Zorgverzekering vergelijken Elk jaar opnieuw kun je overstappen van zorgverzekering. Je leest hier wanneer je kunt overstappen en hoe je dit direct regelt.
 • Studenten zorgverzekering Als student wil je natuurlijk niet te veel betalen voor je zorgverzekering. Lees hier onze handige tips en bespaar direct.
 • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
 • Zorgverzekering 18 jaar Zodra je 18 wordt, moet je zelf een zorgverzekering afsluiten. Geld.nl helpt je hier graag bij!
 • Zorgverzekering met korting Sluit je je zorgverzekering af via Geld.nl, dan profiteer je van flinke kortingen! Je leest er hier alles over.
tc