Contact

Zorgverzekering met cadeau

Vergelijk en bespaar tot € 595. Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekeringen vergelijken Start vergelijken en vind de beste zorgverzekering
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Zorgverzekering met cadeau 2023

Elk jaar je polis checken en indien nodig overstappen van zorgverzekering levert je veel voordelen op. Je kiest elk jaar opnieuw de best passende zorgverzekering bij je situatie.  En door steeds de goedkoopste polis voor jouw situatie te kiezen, betaal je nooit teveel. Dat is dus eigenlijk al het beste cadeau!

Laagste premie zorgverzekering

Cadeau  zorgverzekering via Geld.nl

As je een goede en voordelige zorgverzekering voor jouw situatie hebt gevonden, is het natuurlijk wel mooi meegenomen als je daar een cadeau bij krijgt. Maar laat het niet de doorslag geven, ga eerst je zorgverzekering vergelijken zodat je zeker weet dat je een voordelige zorgverzekering vindt die alle zorg vergoedt die je nodig hebt.

Lage premie

Veelgestelde vragen over zorgverzekering met cadeau

Amanda Bulthuis, onze expert op het gebied van zorgverzekeringen, heeft samen met budgetcoach Eef van Opdorp (bekend van RTL4 en SBS6) de meestgestelde vragen over zorgverzekering met cadeau voor je op een rij gezet.

Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op maandag 22 mei 2023.

Krijg ik via Geld.nl een cadeau bij mijn zorgverzekering?

Laat je bij je keuze voor een zorgverzekering niet leiden door een cadeau bij je zorgverzekering. Het is voor belangrijk dat je een goede zorgverzekering kiest voor jouw situatie met een passende dekking én een voordelige premie. Op Geld.nl helpen we je die te vinden. Vul in de zorgvergelijker 2023 enkele gegevens in over jezelf en welke zorg je wilt verzekeren. Wij tonen je vervolgens alle zorgverzekering die passen bij je wensen. Zo vind je eenvoudig de goedkoopste en beste zorgverzekering voor jou en bespaar je tot wel 595 euro per jaar . Dat is pas een mooi cadeau.

Waarom zorgverzekering met cadeau via Geld.nl?

Je betaalt via Geld.nl  nooit een hogere premie dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Integendeel, wij bieden tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen. Tijdens je zorgverzekering vergelijken op Geld.nl zie je direct op welke zorgverzekeringen je extra korting cadeau krijgt en hoeveel.

Bovendien is Geld.nl dé 100% onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen vergelijken. Je vergelijkt bij ons het grootste aanbod zorgverzekering van Nederland. En Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of andere financiële partij. Deze partijen hebben dus ook geen invloed op de resultaten voor je zorgverzekering vergelijking. Zo ben je via Geld.nl altijd zeker van een goede, eerlijke en transparante keuze.  We hebben niet voor niets als een van de weinige vergelijkingssites het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Extra korting cadeau zorgverzekering via Geld.nl

Geld.nl biedt tot wel 20 procent korting op je zorgverzekering. Hieronder zie je alle verzekeringen waarop wij korting cadeau bieden en hoeveel korting je krijgt op de aanvullende verzekeringen. Sinds 2023 is korting op de basisverzekering niet meer mogelijk.

Goedkoopste zorgverzekering met cadeau
Goedkoopste zorgverzekeringen met korting cadeau via Geld.nl
VerzekeraarKorting basisverzekeringKorting aanvullende verzekering
Nationale-Nederlanden0%Tot 20%
OHRA0%5%
United Consumers5%Tot 20%
Start vergelijken

Dit zijn de actuele zorgverzekeringpremies voor het jaar 2023. Wij ontvangen deze premies van de onafhankelijke dataleverancier Zorgweb.

2 tips cadeau bij zorgverzekering via Geld.nl

Of je nu wel of geen cadeau bij je zorgverzekering krijgt, je wilt vooral een goede keuze maken. Met deze tips zorgen we dat je overal aan gedacht hebt.

Zorgverzekering vergelijken tips
Zorgverzekering zorgwensen

1. Kijk verder dan cadeau bij je zorgverzekering

Toch zijn er ook elk jaar diverse zorgverzekeraars die je met een cadeau proberen binnen te halen als nieuwe klant. Laat je echter niet zomaar verleiden door een iPad of ander cadeau bij je zorgverzekering.

Het is namelijk vooral belangrijk dat je een zorgverzekering kiest die past bij jouw situatie en de zorg vergoedt die je nodig hebt.


Geld.nl helpt je in je zoektocht naar de goedkoopste zorgverzekering 2023  voor jouw situatie. Vul in onze zorgvergelijker in wie je bent, welke zorg je vergoed wilt krijgen en welke wensen je nog meer hebt voor je zorgverzekering. Op basis van deze gegevens tonen we je vervolgens een overzicht met de zorgverzekeringen die passen bij jouw situatie en wensen. Je ziet bij elke zorgverzekering ook direct of je nog iets cadeau krijgt, zoals korting of een gratis tandongevallenverzekering van de verzekeraar. Zo kies je dus eenvoudig de goedkoopste en beste zorgverzekering mét of zonder cadeau.

Wil je nog meer informatie over het kiezen van een passende zorgverzekering? Op de volgende pagina’s geven we je extra tips om de beste zorgverzekering te vinden voor jouw situatie:

Zorgverzekering veranderen

2. Zorgverzekering met cadeau afsluiten

Heb je via Geld.nl de zorgverzekering van je keuze gevonden? Je kunt deze meestal direct online afsluiten.

Houd hierbij wel je Burgerservicenummer (BSN) en je IBAN-rekeningnummer bij de hand. Die gegevens vraagt de verzekeraar je namelijk altijd. Nadat je de aanvraag hebt afgerond, krijg je direct een bevestiging hiervan in je mailbox.

Zorgverzekering op maat

3. Kijk verder dan cadeau bij je zorgverzekering

Het is natuurlijk mooi meegenomen als je een cadeau bij je zorgverzekering krijgt, maar laat je hierdoor niet leiden bij je keuze voor een zorgverzekering.

Het is namelijk vooral belangrijk dat je een zorgverzekering kiest die past bij jouw situatie en de zorg vergoedt die je nodig hebt.

Geld.nl helpt je in je zoektocht naar de goedkoopste zorgverzekering 2023  voor jouw situatie. Vul in onze zorgvergelijker in wie je bent, welke zorg je vergoed wilt krijgen en welke wensen je nog meer hebt voor je zorgverzekering. Op basis van deze gegevens tonen we je vervolgens een overzicht met de zorgverzekeringen die passen bij jouw situatie en wensen. Je ziet bij elke zorgverzekering ook direct of je nog iets cadeau krijgt, zoals korting of een gratis tandongevallenverzekering van de verzekeraar. Zo kies je dus eenvoudig de goedkoopste en beste zorgverzekering mét of zonder cadeau.


Wil je nog meer informatie over het kiezen van een passende zorgverzekering? Op de volgende pagina’s geven we je extra tips om de beste zorgverzekering te vinden voor jouw situatie:

 
 
 

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!