Contact

Zorgverzekering met cadeau

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
DD-MM-JJJJ
(2.933)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%
Dit vinden klanten van ons

We vragen onze klanten regelmatig of ze tevreden met ons zijn. Dit met als doel om onze dienstverlening te verbeteren. Hieronder zie je de ervaringen van klanten die onlangs op Geld.nl een zorgverzekering vergelijking hebben gemaakt.

10

Overzichtelijk, makkelijke bediening, duidelijk.

mevrouw Blom - 6 december 2023
8

Het ging opzich vrij makkelijk. Wel omslachtig voor de cadeaubon. Ook afwachten of ik deze daadwerkelijk ontvang

Marvin - 6 december 2023
10

Ging prima en makkelijk

Johan - 5 december 2023
10

Heel duidelijk

Esmaralda - 5 december 2023
10

Was snel klaar en de beste zorg verzekeraars bij elkaar die bij mijn verlangen paste

Robert - 5 december 2023
Bekijk alle reviews
Geld.nl als deskundige in de mediaBekijk alle media-optredens

In 4 stappen naar de beste zorgverzekering

1. Vul gegevens in over jezelf

Op Geld.nl krijg je een zorgverzekering vergelijking op maat. Je ziet alleen zorgverzekeringen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Daarom vragen we je je geboortedatum (en die van gezinsleden die je wilt meeverzekeren) in te vullen. Ook vragen we naar je postcode. Op basis van je postcode laten we je in je vergelijking zien welke zorgverleners bij jou in de buurt een contract hebben met de verzekeraars.

2. Geef aan welke zorg je nodig hebt

Je wilt natuurlijk dat je zorgverzekering de zorg vergoedt die jij nodig hebt. Daarom vragen we je ook in te vullen welke zorg jij (en je gezinsleden) vergoed wil(len) krijgen. Op basis van je zorgwensen tonen we in je zorgverzekering vergelijking alleen zorgverzekeringen die alle zorg vergoeden die jij hebt aangegeven.

3. Vergelijk het meest complete aanbod zorgverzekeringen

Als je in de zorgvergelijker op Geld.nl je gegevens en wensen hebt ingevuld, tonen we je het meest complete aanbod zorgverzekeringen in Nederland die voldoen aan jouw wensen. Je ziet eerst een top 4 met de goedkoopste zorgverzekering, de zorgverzekering met de beste prijs/kwaliteit, de zorgverzekering met veel extra's voor en kleine meerprijs en de goedkoopste zorgverzekering met vrije keuze voor ziekenhuizen. Daarnaast kun je kiezen voor ‘Alle zorgverzekeringen’ als je alle zorgverzekeringen wilt zien die voor jouw zorgwensen beschikbaar zijn. Met behulp van filters stem je de vergelijking eenvoudig af op je wensen en kun je je voorkeuren aanpassen.

4. Vraag je nieuwe zorgverzekering aan

Heb je de beste zorgverzekering 2024 gevonden die voldoet aan je wensen? Dan kun je die meestal direct online aanvragen. Hoe je de verzekering aanvraagt, hangt af van de samenwerking die wij met de verzekeraar hebben: óf direct via onze site, óf we sturen je door naar de website van de verzekeraar. Zodra je de aanvraag hebt afgerond, ontvang je per e-mail een bevestiging. Voor de basisverzekering word je vrijwel altijd direct geaccepteerd. Voor de aanvullende zorgverzekering mogen zorgverzekeraars extra vragen stellen om te bepalen of ze je accepteren. Dit komt eigenlijk alleen voor bij aanvullende zorgverzekeringen met een uitgebreide dekking voor fysiotherapie of tandartskosten.

De meest volledige zorgverzekering vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland met bijna 40 zorgverzekeraars. Vergelijk het meest complete aanbod zorgverzekeringen, kies de verzekering die het beste bij jouw zorgwensen past en bespaar € 591!

Extra korting cadeau zorgverzekering via Geld.nl

Geld.nl biedt tot wel 20 procent korting op je zorgverzekering. Hieronder zie je alle verzekeringen waarop wij korting cadeau bieden en hoeveel korting je krijgt op de aanvullende verzekeringen. Sinds 2024 is korting op de basisverzekering niet meer mogelijk.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024
VerzekeraarKorting basisverzekeringKorting aanvullende verzekering
Menzis 0%Tot 5%
Nationale Nederlanden 0%Tot 20%
OHRA 0%5%
ONVZ 0%7%
United Consumers 5%Tot 20%
Uitleg berekening

Tips en uitleg voor de beste zorgverzekering

In onderstaande video's geeft budgetcoach Eef van Opdorp (bekend van RTL4 en SBS 6), samen met Amanda Bulthuis (zorgverzekering expert van Geld.nl) handige tips over wie wij zijn, wat we doen en hoe jij de beste zorgverzekering in onze vergelijking vindt.

Bekijk de video
Bekijk de video
Bekijk de video
Bekijk de video

Veelgestelde vragen over zorgverzekering cadeau

Krijg ik via Geld.nl een cadeau bij mijn zorgverzekering?

Als je een zorgverzekering afsluit via Geld.nl, krijg je een Bol.com bon van 20 euro cadeau. Dat is natuurlijk heel mooi, maar laat je bij je keuze voor een zorgverzekering niet leiden door een cadeau bij je zorgverzekering. Het is voor belangrijk dat je een goede zorgverzekering kiest voor jouw situatie met een passende dekking én een voordelige premie. Op Geld.nl helpen we je die te vinden. Vul in de zorgvergelijker 2024 enkele gegevens in over jezelf en welke zorg je wilt verzekeren. Wij tonen je vervolgens alle zorgverzekering die passen bij je wensen. Zo vind je eenvoudig de goedkoopste en beste zorgverzekering voor jou en bespaar je tot wel 591 euro per jaar . Dat is pas een mooi cadeau.

Waarom zorgverzekering met cadeau via Geld.nl?

Je betaalt via Geld.nl  nooit een hogere premie dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Integendeel, wij bieden tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen. Tijdens je zorgverzekering vergelijken op Geld.nl zie je direct op welke zorgverzekeringen je extra korting cadeau krijgt en hoeveel.

Bovendien is Geld.nl dé 100% onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen vergelijken. Je vergelijkt bij ons het grootste aanbod zorgverzekering van Nederland. En Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of andere financiële partij. Deze partijen hebben dus ook geen invloed op de resultaten voor je zorgverzekering vergelijking. Zo ben je via Geld.nl altijd zeker van een goede, eerlijke en transparante keuze.  We hebben niet voor niets als een van de weinige vergelijkingssites het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s
Laatste nieuws Geld.nl over zorgverzekeringen

Met ruim vijftien jaar ervaring en honderdduizenden zorgverzekering vergelijkingen per jaar is Geld.nl dé vergelijkingssite voor je zorgverzekering. We hebben veel inzicht in de keuzes die consumenten maken als ze een zorgverzekering afsluiten en delen dit regelmatig met de pers. Ook is onze zorgverzekering expert Amanda Bulthuis een veelgevraagde gast in de media. Lees hier ons laatste nieuws over zorgverzekeringen.

Bekijk alle nieuwberichten

Zorgverzekering met cadeau 2024

Elk jaar je polis checken en indien nodig overstappen van zorgverzekering levert je veel voordelen op. Je kiest elk jaar opnieuw de best passende zorgverzekering bij je situatie.  En door steeds de goedkoopste polis voor jouw situatie te kiezen, betaal je nooit teveel. Dat is dus eigenlijk al het beste cadeau!

Laagste premie zorgverzekering

Cadeau  zorgverzekering via Geld.nl

Je zorgverzekering vergelijken en afsluiten via Geld.nl levert je daarnaast nog een ander leuk voordeel op, namelijk een Bol.com bon ter waarde van 20 euro cadeau. Wacht dus niet langer met vergelijken en overstappen! Bekijk de actievoorwaarden hieronder.

Lage premie

3 tips cadeau bij zorgverzekering via Geld.nl

Een nieuwe zorgverzekering kiezen en overstappen via Geld.nl levert je dus een cadeau op. Je krijgt een Bol.com bon van 20 euro cadeau bij je zorgverzekering. Met deze tips en informatie over het cadeau bij je zorgverzekering weet je precies waar je aan toe bent.

Zorgverzekering vergelijken tips

Actievoorwaarden Bol.com bon van 20 euro cadeau bij je zorgverzekering

Tijdens je zoektocht naar de goedkoopste zorgverzekering 2024 zie je op Geld.nl bij elke verzekeraar of je de Bol.com bon cadeau krijgt.

Om de Bol.com cadeau te krijgen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Je stapt op de website van Geld.nl over naar een zorgverzekering waarvoor deze actie geldt. De actie geldt enkel op door Geld.nl geselecteerde zorgverzekeringen. In de zorgvergelijker zie je bij welke zorgverzekeringen je gratis een Bol cadeaukaart van 20 euro krijgt als je deze via Geld.nl afsluit.
  • Je komt alleen in aanmerking als je de zorgverzekering via Geld.nl aanvraagt en de zorgverzekeraar je aanvraag accepteert.
  • Per aanvraag wordt één Bol.com bon cadeau gedaan, ook als er meerdere personen in één aanvraag verzekerd worden.
  • Zodra wij van de verzekeraar de bevestiging hebben ontvangen dat je aan bovenstaande voorwaarden voldoet, sturen wij de Bol.com bon van 20 euro per e-mail naar je toe.

Let op! De terugkoppeling vanuit de verzekeraar naar Geld.nl duurt vaak een paar maanden. Naar verwachting ontvang je de Bol.com bon uiterlijk in mei 2024.

Zorgverzekering met cadeau afsluiten - Doe voor jezelf en je partner een aparte aanvraag

Als je een zorgverzekering aanvraagt via Geld.nl, krijg je één Bol.com bon per aanvraag.

Ben je dus voor je jezelf en je partner op zoek naar een nieuwe zorgverzekering? Vraag dan allebei apart je nieuwe zorgverzekering aan. Zo krijgen jullie allebei je eigen Bol.com bon cadeau.

Het is sowieso aan te raden om voor jezelf en je partner apart de zorgverzekering te vergelijken. De kans is namelijk groot dat jij en je partner allebei andere zorg nodig hebben. Als je dan samen dezelfde zorgverzekering kiest, betaal je allebei onnodig voor zorg die je zelf niet gebruikt. Het is dan slimmer en voordeliger om voor jezelf en je partner apart de beste passende en voordeligste zorgverzekering te kiezen.


Kijk verder dan cadeau bij je zorgverzekering

Het is natuurlijk mooi meegenomen als je een cadeau bij je zorgverzekering krijgt, maar laat je hierdoor niet leiden bij je keuze voor een zorgverzekering.  Het is namelijk vooral belangrijk dat je een zorgverzekering kiest die past bij jouw situatie en de zorg vergoedt die je nodig hebt.

Geld.nl helpt je in je zoektocht naar de goedkoopste zorgverzekering 2024 voor jouw situatie. Vul in onze zorgvergelijker in wie je bent, welke zorg je vergoed wilt krijgen en welke wensen je nog meer hebt voor je zorgverzekering. Op basis van deze gegevens tonen we je vervolgens een overzicht met de zorgverzekeringen die passen bij jouw situatie en wensen. Je ziet bij elke zorgverzekering ook direct of je nog iets cadeau krijgt, zoals korting of een gratis tandongevallenverzekering van de verzekeraar. Zo kies je dus eenvoudig de goedkoopste en beste zorgverzekering mét of zonder cadeau.

Wil je nog meer informatie over het kiezen van een passende zorgverzekering? Op de volgende pagina’s geven we je extra tips om de beste zorgverzekering te vinden voor jouw situatie:

DD-MM-JJJJ