Zorgverzekering met gratis cadeau

Zorgverzekering met cadeau

vind de beste deal!
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2020.

Website van het jaar 2020
Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite".

Vergelijk het grootste aanbod

We zijn de meest complete
zorgverzekering vergelijker.

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
 • 16:46
 • 16:43
 • 16:41
 • 16:39
 • 16:37

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun zorgverzekering via Geld.nl.

5 Tips zorgvergelijker 2020

Tip 1: Zorgvergelijker eigen risico

Gebruik je zorg uit de basisverzekering? Dan betaal je een deel van de kosten zelf uit het eigen risico. De basisverzekering heeft een verplicht eigen risico van 385 euro dat je in stappen van 100 euro vrijwillig kunt verhogen naar maximaal 885 euro. Met een hoger eigen risico krijg je korting op de premie. Je eigen risico verhogen om te besparen is een interessante optie wanneer je weinig zorgkosten verwacht te maken.

In onze zorgvergelijker vergelijk je eenvoudig de premies per verschillend eigen risico zorgverzekering.

Tip 1: Zorgvergelijker eigen risico

Tip 2: Zorgvergelijker vrije zorgkeuze

Wanneer je vrije zorgkeuze hebt kies je zelf naar welke zorgverlener je gaat. Je krijgt dan altijd een volledige vergoeding voor je behandeling. Je hebt daarentegen ook polissen met beperkte zorgkeuze. Je krijgt dan een lagere vergoeding als je naar een zorgverlener gaat waar de verzekeraar geen afspraak mee heeft.

Kijk tijdens het vergelijken dus goed of de zorgverlener van jouw voorkeur afspraken heeft met je zorgverzekeraar. Voor iedere mate van zorgkeuze zie je dit gemakkelijk in onze zorgvergelijker 2020.

Tip 2: Zorgvergelijker vrije zorgkeuze

Tip 3: Zorgvergelijker aanvullende zorgverzekering

Wanneer je veel zorg nodig hebt die niet vergoed wordt uit de basisverzekering is een aanvullende zorgverzekering verstandig. Maar omdat de dekkingen en premies erg verschillen per verzekeraar, gooi je al snel geld weg. Kijk daarom wat een behandeling kost en bereken of de premie voor de aanvullende zorgverzekering opweegt tegen de kosten van de behandeling.

Onze zorgvergelijker 2020 toont welke bedragen en behandelingen je gekozen zorgverzekering vergoedt, of neem een kijkje in ons overzicht vergoedingen zorgverzekering.

Tip 3: Zorgvergelijker aanvullende zorgverzekering

Tip 4: Zorgvergelijker online zorgverzekering

Veel bekende zorgverzekeraars bieden hun traditionele zorgverzekering aan, maar ook een online versie daarvan. Telefonisch contact is dan niet mogelijk. Alles gebeurd online. Daartegenover staat wel een lagere premie. Dit past goed bij een zorgverzekering voor studenten, jongeren zorgverzekering of zorgverzekering voor 18-jarigen.

Geef in onze zorgvergelijker 2020 aan dat je liever wél telefonisch contact op wilt hebben met je zorgverzekeraar. Het overzicht toont dan alleen traditionele zorgverzekeringen.

Tip 4: Zorgvergelijker online zorgverzekering

Tip 5: Zorgvergelijker betaling per jaar

Je polis een jaar vooruit betalen levert je bij sommige verzekeraars een korting tot wel drie procent op. Geef in de zorgvergelijker 2020 aan dat je per jaar wilt betalen en zie hoeveel je bespaart.

Tip 5: Zorgvergelijker betaling per jaar

Extra korting cadeau zorgverzekering via Geld.nl

Geld.nl biedt tot wel 20 korting op je zorgverzekering. Hieronder zie je alle verzekeringen waarop wij korting cadeau bieden en hoeveel korting je krijgt.

Vergoeding Verzekeraar Premie/maand
Basisverzekering €885 eigen risico ZieZo €74,95
Basisverzekering €385 eigen risico ZEKUR.nl €93,85
Basisverzekering €385 eigen risico + Fysio 9 behandelingen ZEKUR.nl €103,80
Basisverzekering + €385 eigen risico + Tand 1 €100 (75%) ZEKUR.nl €105,80
Basisverzekering €385 eigen risico + Tand €250 (75%) ZEKUR.nl €105,80
Basisverzekering €385 eigen risico + Fysio 9 behandelingen + Tand €200 (75%) ZEKUR.nl €115,75
Basisverzekering €385 eigen risico + Tand €250 (100%) De Friesland €116,90
Basisverzekering €385 eigen risico + Tand €500 (75%) ZieZo €117,20
Basisverzekering + €385 eigen risico + Fysio 18 behandelingen CZdirect €125,90
Basisverzekering €385 eigen risico + Tand €500 (100%) De Friesland €125,90

Zorgverzekering met cadeau 2021

Zorgverzekeraars doen er alles aan om jou als klant binnen te halen. Zo proberen je over te halen met een cadeau, zoals een iPad. Laat je hierdoor echter niet verleiden. Misschien past de zorgverzekering helemaal niet bij jou of betaal je er onnodig te veel voor. 72 procent van de mensen betaalt te veel, terwijl er tot wel 300 euro per jaar valt te besparen! Je hebt dan geen zorgverzekering met cadeau nodig, want die koop je dan toch gewoon zelf?

Waarom zorgverzekering cadeau via Geld.nl?

Wij van Geld.nl helpen je graag de goedkoopste zorgverzekering te vinden met de beste dekking. Dankzij onze volgende voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt:

Verzekeraars zorgvergelijker 2021

Zorgverzekering met cadeau

Grootste aanbod polissen

Hier vergelijk je het meest uitgebreide aanbod zorgverzekeringen met en zonder cadeau. Je vindt dus zeker een zorgverzekering die bij je past. De zorgverzekering van je keuze sluit je vervolgens direct online af.

Benieuwd welke zorgverzekeraars er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Onafhankelijk en actueel

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of financiële instelling. Onze zorgvergelijker wordt dus niet beïnvloed door een derde partij, waardoor we eerlijke premies, dekkingen en voorwaarden weergeven. We zorgen dat alle informatie up-to-date blijft door samen te werken met onafhankelijke dataleveranciers. Daarom zijn wij één van de weinige vergelijkingssites met het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Korting cadeau zorgverzekering

Je betaalt nooit een hogere premie via Geld.nl dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Integendeel, je bent hier juist alleen maar goedkoper uit! We bieden namelijk tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen. Dat is pas een leuk cadeau!

14 dagen bedenktijd

Heb je een zorgverzekering met cadeau gevonden, maar ben je toch niet helemaal tevreden? Dat is geen probleem. Binnen veertien dagen zeg je de polis kosteloos op. Doe dit vóór 1 januari. Dit is de uiterlijke datum waarop je kunt overstappen van zorgverzekering. Aanvullende verzekeringen pas je aan tot 31 januari.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons een zorgverzekering met cadeau hebben gevonden, geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met het vinden van een zorgverzekering met cadeau? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 49 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2020

Geld.nl is in 2020 voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2019 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren in de categorie Vergelijken was een 9,0. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Zorgverzekering met cadeau gevonden? Pak die besparing

Heb je de voordeligste zorgverzekering met cadeau of zonder gevonden? Sluit hem dan direct af om de besparing waar te maken! Kun je daarna lekker een cadeau voor jezelf uitzoeken.

Polis aanvragen

Je zorgverzekering met cadeau vraag je aan in vier stappen:

 1. Kies je gewenste polis
 2. Vul je persoonlijke gegevens en Burgerservicenummer in
 3. Vul je IBAN rekeningnummer in
 4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder!

Acceptatie polis

Je krijgt direct een bevestiging van je aanvraag. Voor de basisverzekering word je altijd geaccepteerd, want deze is wettelijk verplicht. Zorgverzekeraars houden soms een medische selectie voor aanvullende verzekeringen, maar eigenlijk alleen bij uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie en de tandartsverzekering. Nadat je wat vragen beantwoord bepaald de verzekeraar of ze je accepteren of niet, eventueel onder speciale voorwaarden zoals een hogere premie.

Vind de zorgverzekering voor jouw situatie

Iedereen is anders en iedere situatie vraagt om een andere zorgverzekering. Hieronder vind je tips om de best passende zorgverzekering te vinden voor jouw situatie:

Meer over zorgverzekeringen
 • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je basisverzekering.
 • Zorgverzekering vergelijken Elk jaar opnieuw kun je overstappen van zorgverzekering. Je leest hier wanneer je kunt overstappen en hoe je dit direct regelt.
 • Studenten zorgverzekering Als student wil je natuurlijk niet te veel betalen voor je zorgverzekering. Lees hier onze handige tips en bespaar direct.
 • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
 • Zorgverzekering 18 jaar Zodra je 18 wordt, moet je zelf een zorgverzekering afsluiten. Geld.nl helpt je hier graag bij!
 • Zorgverzekering met korting Sluit je je zorgverzekering af via Geld.nl, dan profiteer je van flinke kortingen! Je leest er hier alles over.
tc