Website van het jaar 2021

Zorgverzekering met cadeau

vergelijk & vind de beste deal!
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2021.

Waarom vergelijken via Geld.nl?
Meest complete zorgverzekering vergelijker Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
zorgverzekering vergelijker van Nederland.

Keurmerk Objectief Vergelijken Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
10   "Duidelijke voorwaarden" Denny 29 december 2020
10   "Snel de juiste verzekeraar gevonden" S van Varsseveld 15 december 2020
10   "Wat een duidelijke site!" M. van Leeuwen 24 november 2020
Veelgestelde vragen over zorgverzekering met cadeau

Meer weten over cadeaus bij je zorgverzekering? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over zorgverzekering.

Krijg ik in 2022 een cadeau als ik overstap van zorgverzekering?

Het aantal zorgverzekeraars dat een cadeau aanbiedt bij een zorgverzekering is de laatste jaren flink afgenomen. De tijden dat je een iPad als welkomstcadeau kreeg zijn wel voorbij. Wij raden je bij Geld.nl aan je bij je keuze voor je zorgverzekering niet te laten verleiden door een mooi cadeau. Het is veel belangrijker dat je een goede zorgverzekering afsluit, met een passende dekking en een zo laag mogelijke premie. Op Geld.nl helpen we je die te vinden. Vul in de zorgvergelijker 2022 enkele gegevens in over jezelf en welke zorg je wilt verzekeren. Wij tonen je vervolgens alle zorgverzekering die passen bij je wensen. Zo vind je eenvoudig de goedkoopste en beste zorgverzekering voor jou en bespaar je gemiddeld 300 euro per jaar. Dat is pas een mooi cadeau.

Welke zorgverzekering cadeaus heeft Geld.nl in 2022?

Je krijgt op Geld.nl iets veel beters bij je zorgverzekering dan een elektrische tandenborstel of iPad. Namelijk keiharde korting op je premie. Je betaalt nooit een hogere premie via Geld.nl dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Integendeel, wij bieden tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen. Tijdens je zorgverzekering vergelijken op Geld.nl zie je direct op welke zorgverzekeringen je extra korting cadeau krijgt en hoeveel.

De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

Extra korting cadeau zorgverzekering via Geld.nl

Geld.nl biedt tot wel 20 korting op je zorgverzekering. Hieronder zie je alle verzekeringen waarop wij korting cadeau bieden en hoeveel korting je krijgt.

Goedkoopste zorgverzekeringen met korting cadeau via Geld.nl
Verzekeraar Korting basisverzekering Korting aanvullende verzekering
Nationale-Nederlanden 4% Tot 20%
OHRA 4% 5%
ONVZ 0% 7%
United Consumers 5% 15%
ZorgDirect 4% 4%
Auteur

De informatie op deze pagina wordt regelmatig gecontroleerd en geüpdatet door Amanda Bulthuis. Zij is specialist op het gebied van zorgverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media.

Dit is voor het laatst geüpdatet op vrijdag 24 september 2021.

Amanda Bulthuis
Zorgverzekering met cadeau

Zorgverzekering met cadeau 2022

Zorgverzekeraars doen er alles aan om jou als klant binnen te halen. Zo proberen je over te halen met een cadeau, zoals een iPad. Laat je hierdoor echter niet verleiden. Misschien past de zorgverzekering helemaal niet bij jou of betaal je er onnodig te veel voor. 72 procent van de mensen betaalt te veel, terwijl er tot wel 600 euro per jaar valt te besparen! Je hebt dan geen zorgverzekering met cadeau nodig, want die koop je dan toch gewoon zelf?

Waarom zorgverzekering cadeau via Geld.nl?

Wij van Geld.nl helpen je graag de goedkoopste zorgverzekering te vinden met de beste dekking. Dankzij onze volgende voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt:

Grootste aanbod polissen

Hier vergelijk je het meest uitgebreide aanbod zorgverzekeringen met en zonder cadeau. Je vindt dus zeker een zorgverzekering die bij je past. De zorgverzekering van je keuze sluit je vervolgens direct online af.

Benieuwd welke zorgverzekeraars er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Zorgverzekering met cadeau

Onafhankelijk en actueel

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of financiële instelling. Onze zorgvergelijker wordt dus niet beïnvloed door een derde partij, waardoor we eerlijke premies, dekkingen en voorwaarden weergeven. We zorgen dat alle informatie up-to-date blijft door samen te werken met onafhankelijke dataleveranciers. Daarom zijn wij één van de weinige vergelijkingssites met het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Korting cadeau zorgverzekering

Je betaalt nooit een hogere premie via Geld.nl dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite voor verzekeringen. Integendeel, je bent hier juist alleen maar goedkoper uit! We bieden namelijk tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen. Dat is pas een leuk cadeau!

14 dagen bedenktijd

Heb je een zorgverzekering met cadeau gevonden, maar ben je toch niet helemaal tevreden? Dat is geen probleem. Binnen veertien dagen zeg je de polis kosteloos op. Doe dit vóór 1 januari. Dit is de uiterlijke datum waarop je kunt overstappen van zorgverzekering. Aanvullende verzekeringen pas je aan tot 31 januari.

Zorgverzekering met cadeau kiezen

Heb je de voordeligste zorgverzekering met cadeau of zonder gevonden? Sluit hem dan direct af om de besparing waar te maken! Kun je daarna lekker een cadeau voor jezelf uitzoeken.

Polis aanvragen

Je zorgverzekering met cadeau vraag je aan in vier stappen:

  1. Kies je gewenste polis
  2. Vul je persoonlijke gegevens en Burgerservicenummer in
  3. Vul je IBAN rekeningnummer in
  4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder!

Acceptatie polis

Je krijgt direct een bevestiging van je aanvraag. Voor de basisverzekering word je altijd geaccepteerd, want deze is wettelijk verplicht. Zorgverzekeraars houden soms een medische selectie voor aanvullende verzekeringen, maar eigenlijk alleen bij uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie en de tandartsverzekering. Nadat je wat vragen beantwoord bepaald de verzekeraar of ze je accepteren of niet, eventueel onder speciale voorwaarden zoals een hogere premie.

Vind de zorgverzekering voor jouw situatie

Iedereen is anders en iedere situatie vraagt om een andere zorgverzekering. Hieronder vind je tips om de best passende zorgverzekering te vinden voor jouw situatie:

Meer over zorgverzekeringen
  • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je basisverzekering.
  • Zorgverzekering vergelijken Elk jaar opnieuw kun je overstappen van zorgverzekering. Je leest hier wanneer je kunt overstappen en hoe je dit direct regelt.
  • Studenten zorgverzekering Als student wil je natuurlijk niet te veel betalen voor je zorgverzekering. Lees hier onze handige tips en bespaar direct.
  • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
  • Zorgverzekering 18 jaar Zodra je 18 wordt, moet je zelf een zorgverzekering afsluiten. Geld.nl helpt je hier graag bij!
  • Zorgverzekering met korting Sluit je je zorgverzekering af via Geld.nl, dan profiteer je van flinke kortingen! Je leest er hier alles over.
tc
Zoeken ×
Ongeveer 0 resultaten