Contact

"Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk en bespaar tot € 650 per jaar."

Eef van Opdorp - Budgetcoach Bekend van RTL4 en SBS 6

Zorgverzekering met cadeau

vind de beste deal & bespaar!
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2022.

Meest complete zorgverzekering vergelijker Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
zorgverzekering vergelijker van Nederland.

Website van het Jaar 2022

Geld.nl is voor de 6de keer
genomineerd voor de beste website

Keurmerk Objectief Vergelijken Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

De meest volledige zorgverzekering vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland met bijna 40 zorgverzekeraars. Vind de beste zorgverzekering met de laagste premie en bespaar tot 650 euro per jaar!

Dit vinden klanten van ons
10   "Volgende keer kijk ik graag weer bij hun."
Merjem 27 juni 2022
10   "Uitstekend"
L. Conrads 30 mei 2022
10   "Helemaal top."
Leo Kruyssen 30 mei 2022
Zorgverzekering experts Geld.nl
Zorgverzekering specialisten

De informatie op deze pagina is geschreven door Amanda Bulthuis, productspecialist op het gebied van zorgverzekeringen. De informatie is gereviewd door Eef van Opdorp, budgetcoach en bekend van RTL4 en SBS6. De informatie is voor het laatst geüpdatet op maandag 5 september 2022.

Zorgverzekering adviseurs

Onze gecertificeerde zorgverzekering adviseurs helpen je graag bij het kiezen en aanvragen van de beste zorgverzekering. Heb je vragen? Kijk hier voor een antwoord op de meestgestelde vragen of stuur een appje naar 06-38336770.

"Misschien heb je één van de volgende vragen?"
Krijg ik via Geld.nl een cadeau bij mijn zorgverzekering?

Laat je bij je keuze voor een zorgverzekering  niet leiden door een cadeau bij je zorgverzekering. Het is voor belangrijk dat je een goede zorgverzekering kiest voor jouw situatie met een passende dekking én een voordelige premie. Op Geld.nl helpen we je die te vinden. Vul in de zorgvergelijker 2023 enkele gegevens in over jezelf en welke zorg je wilt verzekeren. Wij tonen je vervolgens alle zorgverzekering die passen bij je wensen. Zo vind je eenvoudig de goedkoopste en beste zorgverzekering voor jou en bespaar je tot wel 650 euro per jaar . Dat is pas een mooi cadeau.

Waarom zorgverzekering met cadeau via Geld.nl?

Je betaalt via Geld.nl  nooit een hogere premie dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Integendeel, wij bieden tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen. Tijdens je zorgverzekering vergelijken op Geld.nl zie je direct op welke zorgverzekeringen je extra korting cadeau krijgt en hoeveel.

Bovendien is Geld.nl dé 100% onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen vergelijken. Je vergelijkt bij ons het grootste aanbod zorgverzekering van Nederland. En Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of andere financiële partij. Deze partijen hebben dus ook geen invloed op de resultaten voor je zorgverzekering vergelijking. Zo ben je via Geld.nl altijd zeker van een goede, eerlijke en transparante keuze.  We hebben niet voor niets als een van de weinige vergelijkingssites het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Video met tips en uitleg voor de beste zorgverzekering

In onderstaande video’s geeft budgetcoach Eef van Opdorp, bekend van het RTL4 en SBS6, je handige tips.

Besparen zorgverzekering | Handige tips om te besparen op je zorgverzekering Eef van Opdorp - 15 november 2021
Geld.nl was recent te zien bijBekijk alle media-optredens

Extra korting cadeau zorgverzekering via Geld.nl

Geld.nl biedt tot wel 20 procent korting op je zorgverzekering. Hieronder zie je alle verzekeringen waarop wij korting cadeau bieden en hoeveel korting je krijgt.

Goedkoopste zorgverzekering met cadeau
Goedkoopste zorgverzekeringen met korting cadeau via Geld.nl
VerzekeraarKorting basisverzekeringKorting aanvullende verzekering
Nationale-Nederlanden4%Tot 20%
OHRA4%5%
ONVZ0%7%
United Consumers5%15%
ZorgDirect4%4%
Start vergelijken
  • Zorgverzekering
Zorgverzekering met cadeau

Zorgverzekering met cadeau 2023

Elk jaar je polis checken en indien nodig overstappen van zorgverzekering levert je veel voordelen op. Je kiest elk jaar opnieuw een zorgverzekering die het best past bij je situatie voor het komende jaar. En je kunt daarbij de goedkoopste polis voor jouw situatie kiezen zodat je nooit te veel betaalt. Dat is dus eigenlijk al het beste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Kijk verder dan cadeau bij je zorgverzekering

Toch zijn er ook elk jaar diverse zorgverzekeraars die je met een cadeau proberen binnen te halen als nieuwe klant. Laat je echter niet zomaar verleiden door een iPad of ander cadeau bij je zorgverzekering. Het is namelijk vooral belangrijk dat je een zorgverzekering kiest die past bij jouw situatie en de zorg vergoedt die je nodig hebt.

Geld.nl helpt je in je zoektocht naar de goedkoopste zorgverzekering 2023  voor jouw situatie. Vul in onze zorgvergelijker in wie je bent, welke zorg je vergoed wilt krijgen en welke wensen je nog meer hebt voor je zorgverzekering. Op basis van deze gegevens tonen we je vervolgens een overzicht met de zorgverzekeringen die passen bij jouw situatie en wensen. Je ziet bij elke zorgverzekering ook direct of je nog iets cadeau krijgt, zoals korting of een gratis tandongevallenverzekering van de verzekeraar. Zo kies je dus eenvoudig de goedkoopste en beste zorgverzekering mét of zonder cadeau.


Wil je nog meer informatie over het kiezen van een passende zorgverzekering? Op de volgende pagina’s geven we je extra tips om de beste zorgverzekering te vinden voor jouw situatie:

Zorgverzekering met cadeau afsluiten

Heb je via Geld.nl de zorgverzekering van je keuze gevonden? Je kunt deze meestal direct online afsluiten. Houd hierbij wel je Burgerservicenummer (BSN) en je IBAN-rekeningnummer bij de hand. Die gegevens vraagt de verzekeraar je namelijk altijd. Nadat je de aanvraag hebt afgerond, krijg je direct een bevestiging hiervan in je mailbox.

Meer over zorgverzekeringen
  • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 640 euro per jaar op je basisverzekering.
  • Zorgverzekering vergelijken Elk jaar opnieuw kun je overstappen van zorgverzekering. Je leest hier wanneer je kunt overstappen en hoe je dit direct regelt.
  • Studenten zorgverzekering Als student wil je natuurlijk niet te veel betalen voor je zorgverzekering. Lees hier onze handige tips en bespaar direct.
  • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
  • Zorgverzekering 18 jaar Zodra je 18 wordt, moet je zelf een zorgverzekering afsluiten. Geld.nl helpt je hier graag bij!
  • Zorgverzekering met korting Sluit je je zorgverzekering af via Geld.nl, dan profiteer je van flinke kortingen! Je leest er hier alles over.
tc