Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen

Collectieve zorgverzekering

vind de beste deal!
DD-MM-JJJJ
Website van het jaar 2019
Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite".

Vergelijk het grootste aanbod

We zijn de meest complete
zorgverzekering vergelijker.

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
 • 03:54
 • 03:51
 • 03:49
 • 03:47
 • 03:45

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun zorgverzekering via Geld.nl.

3 Tips collectieve zorgverzekering

Tip 1: Let op dekking collectieve zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering vanuit je werkgever of lidmaatschap heeft vaak een standaard dekking met korting. De korting is verleidelijk, maar misschien past die dekking helemaal niet bij jou. Je betaalt dan voor zorg die je niet gebruikt of krijgt geen zorg vergoed die je wel nodig hebt. Past de dekking van de collectieve zorgverzekering niet bij je? Kies dan liever niet voor een collectieve zorgverzekering.

Tip 1: Zorgvergelijker eigen risico

Tip 2: Collectieve zorgverzekering niet altijd goedkoopst

Bij korting beginnen we al snel te springen, maar houd je nog even rustig. Een collectieve zorgverzekering met korting betekent niet dat het automatisch de goedkoopste zorgverzekering is. Wil je meer besparen? Dan doe je er goed aan je zorgverzekering te vergelijken om écht de goedkoopste te vinden.

Tip 2: Zorgvergelijker vrije zorgkeuze

Tip 3: Collectieve korting via Geld.nl voor iederéén

Geld.nl biedt iederéén een collectieve korting, ongeacht waar je werkt en zonder dat je ergens lid van hoeft te worden. Onze kortingen lopen op tot wel 20 procent! Dat is vaak hoger dan de korting op een collectieve zorgverzekering. Voor écht voordelig vergelijk je dus via Geld.nl.

Tip 3: Zorgvergelijker aanvullende zorgverzekering

Tip 4: Zorgvergelijker online zorgverzekering

Tip 5: Zorgvergelijker betaling per jaar

Collectieve Geld.nl korting

Geld.nl biedt tot wel 20 procent korting op je zorgverzekering. Hieronder zie je alle verzekeringen waarop wij korting bieden en hoeveel korting je krijgt.

Verzekeraar Korting basisverzekering Korting aanvullende verzekering
Nationale Nederlanden 4% 20%
OHRA 4% 5%
ONVZ 0% 7%
PNOZorg 0% 7%
Salland 3% 3%
United Consumers (VGZ) 5% 15%
ZorgDirect 3% 3%
Zorg en Zekerheid 5% 5%

Collectieve zorgverzekering

Veel werkgevers en verenigingen bieden collectieve verzekeringen aan voor hun werknemers of leden. Omdat zij veel verzekerden tegelijk aanbrengen bij de verzekeraar, krijgen zij een korting. Korting is altijd fijn, maar een collectieve zorgverzekering kan ook een valkuil zijn. De dekking past misschien helemaal niet bij je en de korting betekent niet dat het ook de goedkoopste zorgverzekering is. Vergelijk daarom eerst je zorgverzekering om te kijken of er een betere bij je past dan de collectieve zorgverzekering. Met zorgvergelijker van Geld.nl krijg je op sommige zorgverzekeringen alsnog korting, zonder dat je ergens lid van hoeft te worden! Zo profiteer je van een lage premie en ben je goed verzekerd.

Steeds meer collectieve zorgverzekeringen verdwijnen

Aanbieders collectieve zorgverzekeringen

Collectieve zorgverzekering

Steeds meer collectieve zorgverzekeringen verdwijnen. Minister Bruno Bruins van Medische Zorg wilt er voor 2020 zelfs helemaal vanaf om de zorgverzekering voor iedereen transparanter te maken. Veel van de kortingen die collectieve zorgverzekeringen geven zijn namelijk nep. Je krijgt korting op een polis die al duur is. Door de collectieve korting lijkt je zorgverzekering goedkoper, maar dit is een lokkertje. Er zijn veel meer voordeligere zorgverzekeringen in de aanbieding.

Verdwijnt jouw collectieve zorgverzekering? Dan moet je zelf op zoek naar een goede, passende zorgverzekering. Je zorgverzekering vergelijken helpt je deze te vinden.

Vind de zorgverzekering voor jouw situatie

Iedereen is anders en iedere situatie vraagt om een andere zorgverzekering. Hieronder vind je tips om de best passende zorgverzekering te vinden voor jouw situatie:

Meer over zorgverzekeringen
 • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je basisverzekering.
 • Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je zorgverzekering.
 • Zorgverzekering met cadeau Als student wil je natuurlijk niet te veel betalen voor je zorgverzekering. Lees hier onze handige tips en bespaar direct.
 • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
 • Zorgalert 2020 Als eerste op de hoogte van de zorgverzekering premies voor volgend jaar? Meld je aan voor de zorgalert van Geld.nl!
 • Zorgverzekering met korting Sluit je je zorgverzekering af via Geld.nl, dan profiteer je van flinke kortingen! Je leest er hier alles over.
tc