Website van het jaar 2020

Zorgverzekering gezin

vergelijk & vind de beste deal!
DD-MM-JJJJ
Waarom vergelijken via Geld.nl?
Meest complete zorgverzekering vergelijker Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
zorgverzekering vergelijker van Nederland.

Keurmerk Objectief Vergelijken Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
10   "Duidelijke voorwaarden" Denny 29 december 2020
10   "Snel de juiste verzekeraar gevonden" S van Varsseveld 15 december 2020
10   "Wat een duidelijke site!" M. van Leeuwen 24 november 2020
Veelgestelde vragen over zorgverzekering voor gezin

Meer weten over de zorgverzekering voor je gezin? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over zorgverzekering.

Hoe kan ik een zorgverzekering vergelijken voor mijn gezin?

Je kunt op Geld.nl eenvoudig de zorgverzekering vergelijken voor het hele gezin. Je hoeft hiervoor alleen de gegevens van je gezinsleden en welke zorg jullie verzekeren in te vullen. Dit is ideaal als jij en je partner exact dezelfde zorg gebruiken. Maar hebben jij en je partner verschillende zorgbehoeften? Dan raden wij je aan om voor jou en je partner apart de beste en goedkoopste zorgverzekering te zoeken. Vervolgens kun je de kinderen (tot 18 jaar) gratis toevoegen op de polis van de ouder met de uitgebreidste aanvullende verzekeringen. Zo hebben jullie allebei de voordeligste zorgverzekering die past bij je zorgbehoeften en betaal je allebei niet onnodig te veel.

Wat is de goedkoopste en beste zorgverzekering mijn gezin?

De beste zorgverzekering voor je gezin is de ziektekostenverzekering die alle zorg vergoedt die jij en je gezin nodig hebben. Daarnaast wil je natuurlijk niet te veel betalen. Op Geld.nl helpen we je daarom de beste en goedkoopste zorgverzekering voor je gezin te vinden. Vul in onze zorgvergelijker jullie gegevens in en welke zorg je gezin wil verzekeren. Wij tonen je vervolgens alle polissen die passen bij jullie situatie en zorgbehoeften. Hieruit kies je eenvoudig zelf de beste en voordeligste familiezorgverzekering.

Is een zorgverzekering met een gezinspakket een goede keuze?

Sommige zorgverzekeraars bieden speciale aanvullende zorgverzekeringen aan voor gezinnen. Hierin zitten alle vergoedingen die volgens de zorgverzekeraar voor gezinnen belangrijk zijn. Maar let goed op! Elk gezin is anders. Misschien heeft jouw gezin wel heel andere zorgbehoeften dan standaard in een gezinspakket zitten. Wij raden je daarom aan een goede vergelijking te maken voor een zorgverzekering die alles vergoedt wat je gezin nodig heeft. Vul tijdens je vergelijking op Geld.nl in welke zorg jij en je gezinsleden nodig hebben en wij tonen je alle verzekeringen die daarbij passen. Zo weet je zeker dat je gezin goed verzekerd is!

Krijg ik gezinskorting bij een zorgverzekering?

Er bestaan bij zorgverzekering geen gezinskortingen of familiekortingen. Elke volwassene betaalt dezelfde premie voor de basis- en de aanvullende zorgverzekering en kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Daarnaast biedt Geld.nl je korting op sommige zorgverzekeringen. Deze korting krijg je als met je hele gezin een zorgverzekering afsluit, maar ook als je dat alleen voor jezelf doet. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op een goede en voordelige zorgverzekering

Wat is de beste zorgverzekering bij gezinsuitbreiding?

Als je zwanger bent of een kinderwens hebt, is het heel belangrijk je zorgverzekering kritisch te bekijken. Je krijgt ineens met zorg als kraamzorg, echo’s en bevalling te maken. Hier wil je wel goed voor verzekerd zijn. Meer informatie over waar je op moet letten bij (een aanstaande) zwangerschap, lees je op de pagina: Zorgverzekering en zwangerschap.

De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

Top 10 zorgverzekering gezin 2021

We hebben de top tien meest vergeleken polissen voor je op een rij gezet. In onderstaande tabel zie je de vergoeding en de verzekeraar met de laagste premie. De premies zijn per premiebetalende volwassene, de kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Goedkoopste zorgverzekeringen gezin
Vergoeding Verzekeraar Premie/maand
Basisverzekering € 385 eigen risico ZEKUR.nl € 105,95
Basisverzekering € 385 eigen risico + Orthodontie € 2.000 Zilveren Kruis € 158,20
Basisverzekering € 385 eigen risico + Orthodontie € 1.000 Univé € 142,05
Basisverzekering € 385 eigen risico + Orthodontie € 500 Univé € 142,05
Basisverzekering € 385 eigen risico + Orthodontie € 2.000 + Fysio 9 behandelingen Zilveren Kruis € 158,20
Basisverzekering € 385 eigen risico + Orthodontie € 2.000 + Tand €250 (75%) Univé € 160,05
Basisverzekering € 385 eigen risico + Orthodontie € 2.000 + Fysio 9 behandelingen + Tand € 250 (75%) Univé € 170,00
Basisverzekering € 385 eigen risico + Orthodontie € 2.000 + Tand € 500 (75%) Univé € 160,05
Basisverzekering € 385 eigen risico + Orthodontie € 2.000 + Tand € 250 (100%) CZ € 179,30
Basisverzekering € 385 eigen risico + Orthodontie € 2.000 + Fysio 18 behandelingen Zilveren Kruis € 158,20
Auteur

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Amanda Bulthuis. Zij is specialist op het gebied van autoverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld:

Amanda Bulthuis
Zorgverzekering gezin

Zorgverzekering gezin

In een gezin heeft iedereen andere zorg nodig. Een zorgverzekering vinden die daarbij past lijkt een moeilijke opgave. Hierdoor betalen veel gezinnen al snel onnodig te veel voor hun gezinszorgverzekering. 72 procent van de consumenten doet dit namelijk, terwijl er tot wel 600 euro per jaar te besparen valt! Daar kunnen jullie als gezin een leuk dagje voor weg. Je zorgverzekering vergelijken 2021 lost allebei de problemen op: je vindt gemakkelijk een zorgverzekering die past bij je gezin én je vindt deze tegen de laagste premie.

Waarom zorgverzekering gezin pakket vergelijken via Geld.nl?

Wij van Geld.nl helpen je graag besparen op je gezinszorgverzekering, zonder dat je inlevert op de kwaliteit van de dekking. Dankzij onze voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt:

Grootste aanbod in zorgverzekeringen voor gezin 2021

Je vergelijkt hier het grootste aanbod zorgverzekeringen voor je gezin. Kiezen maken we je gemakkelijk. Vul in wie jullie zijn en welke zorgwensen jullie hebben en wij tonen je een helder overzicht van zorgverzekeringen die daarop aansluiten. Zo vind je gemakkelijk antwoord op de vraag ‘Welke zorgverzekering past bij mij?’ De gewenste zorgverzekering voor je gezin sluit je vervolgens direct online af.

Benieuwd welke zorgverzekeraars er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Verzekeraars zorgvergelijker 2021

Zorgverzekering gezin

Onafhankelijk en actueel zorgverzekering gezin vergelijken

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of financiële instelling. We worden dus niet beïnvloed door een derde partij en tonen je eerlijke premies, dekkingen en voorwaarden. Om deze up-to-date te houden werken we samen met onafhankelijke dataleveranciers. Daarom zijn wij één van de weinige vergelijkingssites met het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Goedkoopste zorgverzekering gezin 2021

Via Geld.nl betaal je nooit een hogere premie voor je gezinszorgverzekering dan bij de zorgverzekeraar of een andere vergelijkingssite. Je bent hier zelfs alleen maar voordeliger uit. We bieden namelijk tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen voor je gezin!

14 dagen bedenktijd op zorgverzekering gezin

Heb je een gezinszorgverzekering gevonden maar zijn jullie er toch niet helemaal tevreden mee? Dat is geen probleem. Binnen veertien dagen zeg je de polis kosteloos op. Doe dit wel vóór 1 januari. Dit is de uiterlijke datum waarop je kunt overstappen van zorgverzekering.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons hebben bespaard op hun zorgverzekering geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met het vinden van een zorgverzekering voor je gezin? Onze deskundige, gecertificeerde financiële experts helpen je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2020

Geld.nl is in 2020 voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2020 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,1. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren, was een 8,8. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Goedkoopste zorgverzekering gezin gevonden? Pak die besparing!

Hebben jullie een zorgverzekering gevonden die past bij jullie gezin en waarvoor jullie niet te veel betalen? Goed bezig! Sluit de zorgverzekering direct online af via Geld.nl terwijl je alvast een leuk gezinsuitje bedenkt.

Zorgverzekering gezin aanvragen

Een zorgverzekering gezin aanvragen doe je in vier stappen:

  1. Kies je gewenste zorgverzekering gezin
  2. Vul je persoonlijke gegevens en Burgerservicenummer in
  3. Vul je IBAN rekeningnummer in
  4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, jullie zijn nu officieel Geld.nl bespaarders!

Acceptatie gezinszorgverzekering

Jullie ontvangen direct na de aanvraag een bevestiging. Verzekeraars accepteren je altijd voor de basisverzekering, want dit is wettelijk verplicht. Voor aanvullende zorgverzekeringen houden ze soms een medische selectie, maar eigenlijk alleen bij uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie en de tandartsverzekering.

Meer over zorgverzekeringen
  • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je basisverzekering.
  • Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je zorgverzekering.
  • Zorgverzekering zwangerschap Als je zwanger bent of wilt worden, verandert er veel aan je zorgbehoeften. Lees hier waar je allemaal op moet letten.
  • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
  • Zorgverzekering kind Lees hier waar je allemaal op moet letten bij de zorgverzekering als je kinderen hebt en hoe je je kind bijschrijft op je polis.
  • Welke zorgverzekering past bij mij? Doe de test op Geld.nl en vind direct online de zorgverzekering die het beste bij je zorgwensen past!
tc
Zoeken ×
Ongeveer 0 resultaten