Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen

Zorgverzekering gezin

vergelijk & vind de beste deal
DD-MM-JJJJ
Website van het jaar 2019
Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite".

Vergelijk het grootste aanbod

We zijn de meest complete
zorgverzekering vergelijker.

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
 • 11:44
 • 11:41
 • 11:39
 • 11:37
 • 11:35

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun zorgverzekering via Geld.nl.

5 Tips zorgverzekering gezin 2020

Tip 1: Basisverzekering vaak voldoende voor gezin

Kinderen tot achttien jaar zijn gratis meeverzekerd onder de zorgverzekering van één van de ouders. De verplichte basisverzekering vergoedt vrijwel alle zorg voor kinderen tot achttien jaar. Ook tandartskosten voor de kinderen zitten in de basisverzekering. Daarnaast betaal je voor de zorg van kinderen tot achttien jaar nooit een eigen risico. Alleen een basisverzekering is voor de kinderen dus vaak voldoende.

Orthodontie valt echter niet in het basispakket. Moet je kind een beugel, dan loont het dus om hiervoor een aanvullende zorgverzekering voor af te sluiten.

Tip 1: Zorgvergelijker eigen risico

Tip 2: Aanvullende zorgverzekering gezin

Voor orthodontie – en enkele andere aanvullende verzekeringen – geldt soms een wachttijd. Dit betekent dat je eerst een jaar verzekerd moet zijn voordat je gebruik kunt maken van de vergoeding voor orthodontie. Bekijk ons overzicht vergoedingen zorgverzekering om per verzekeraar te zien wat zij vergoeden tegen welke premie.

Tip 2: Zorgvergelijker vrije zorgkeuze

Tip 3: Met gezin dezelfde zorgverzekering verstandig?

Waarschijnlijk heeft niet iedereen in je gezin dezelfde zorgwensen. Maak daarom altijd voor je partner en voor jezelf een aparte vergelijking. Zo zie je direct wat voor ieder van jullie de beste zorgpolis is en betaal je niet beide voor zorg waar maar één persoon gebruik van maakt. De kinderen kun je vervolgens het best meeverzekeren bij de ouder met de uitgebreidste zorgverzekering.

Tip 3: Zorgvergelijker aanvullende zorgverzekering

Tip 4: Beperkte zorgkeuze geldt ook voor kinderen uit gezin

Heb je een zorgverzekering met beperkte zorgkeuze? Dan wordt je behandeling gedeeltelijk vergoed bij zorgverleners waarmee je verzekeraar geen contract heeft. Dit geldt ook voor de behandelingen van je kinderen. In onze zorgvergelijker zie je met welke zorgverleners in jouw omgeving je gekozen verzekering een contract heeft voor volledige vergoeding.

Tip 4: Zorgvergelijker online zorgverzekering

Tip 5: Gezin zorgverzekering bij zwangerschap

Verwacht je een gezinsuitbreiding? Kijk bij je keuze voor een gezinszorgverzekering dan ook goed naar vergoedingen zoals zwangerschap en kraamzorg. Op de pagina zwangerschap zorgverzekering lees je waar je allemaal op moet letten.

Tip 5: Zorgvergelijker betaling per jaar

Top 10 zorgverzekering gezin 2020

We hebben de top tien meest vergeleken polissen voor je op een rij gezet. In onderstaande tabel zie je de vergoeding en de verzekeraar met de laagste premie. De premies zijn per premiebetalende volwassene, de kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Vergoeding Verzekeraar Premie/maand
Basisverzekering €885 eigen risico ZieZo € 83,25
Basisverzekering €385 eigen risico ZEKUR.nl € 101,95
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €1.000 Interpolis € 137,62
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €500 Interpolis € 137,62
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €2.000 Zilveren Kruis € 152,50
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €2.000 + Tand €250 (75%) Univé € 155,90
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €2.000 + Tand €500 (75%) Univé € 155,90
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €2.000 + Fysio 9 behandelingen Zilveren Kruis € 152,20
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €2.000 + Fysio 18 behandelingen Zilveren Kruis € 152,20
Basisverzekering €385 eigen risico + Fysio 9 behandelingen + Tand €250 (75%) Univé € 165,85

Zorgverzekering gezin

In een gezin heeft iedereen andere zorg nodig. Een zorgverzekering vinden die daarbij past lijkt een moeilijke opgave. Hierdoor betalen veel gezinnen al snel onnodig te veel voor hun gezinszorgverzekering. 72 procent van de consumenten doet dit namelijk, terwijl er tot wel 300 euro per jaar te besparen valt! Daar kunnen jullie als gezin een leuk dagje voor weg. Je zorgverzekering vergelijken 2020 lost allebei de problemen op: je vindt gemakkelijk een zorgverzekering die past bij je gezin én je vindt deze tegen de laagste premie.

Waarom zorgverzekering gezin pakket vergelijken via Geld.nl?

Wij van Geld.nl helpen je graag besparen op je gezinszorgverzekering, zonder dat je inlevert op de kwaliteit van de dekking. Dankzij onze voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt:

Aanbieders zorgverzekering gezin

Zorgverzekering gezin

Grootste aanbod in zorgverzekeringen voor gezin 2020

Je vergelijkt hier het grootste aanbod zorgverzekeringen voor je gezin. Kiezen maken we je gemakkelijk. Vul in wie jullie zijn en welke zorgwensen jullie hebben en wij tonen je een helder overzicht van zorgverzekeringen die daarop aansluiten. Zo vind je gemakkelijk antwoord op de vraag ‘Welke zorgverzekering past bij mij?’ De gewenste zorgverzekering voor je gezin sluit je vervolgens direct online af.

Benieuwd welke zorgverzekeraars er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Onafhankelijk en actueel zorgverzekering gezin vergelijken

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of financiële instelling. We worden dus niet beïnvloed door een derde partij en tonen je eerlijke premies, dekkingen en voorwaarden. Om deze up-to-date te houden werken we samen met onafhankelijke dataleveranciers. Daarom zijn wij één van de weinige vergelijkingssites met het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Goedkoopste zorgverzekering gezin 2020

Via Geld.nl betaal je nooit een hogere premie voor je gezinszorgverzekering dan bij de zorgverzekeraar of een andere vergelijkingssite. Je bent hier zelfs alleen maar voordeliger uit. We bieden namelijk tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen voor je gezin!

14 dagen bedenktijd op zorgverzekering gezin

Heb je een gezinszorgverzekering gevonden maar zijn jullie er toch niet helemaal tevreden mee? Dat is geen probleem. Binnen veertien dagen zeg je de polis kosteloos op. Doe dit wel vóór 1 januari. Dit is de uiterlijke datum waarop je kunt overstappen van zorgverzekering.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons hebben bespaard op hun zorgverzekering geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met het vinden van een zorgverzekering voor je gezin? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 49 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2019

Geld.nl is in 2019 voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2019 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren in de categorie Vergelijken was een 9,0. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Goedkoopste zorgverzekering gezin gevonden? Pak die besparing!

Hebben jullie een zorgverzekering gevonden die past bij jullie gezin en waarvoor jullie niet te veel betalen? Goed bezig! Sluit de zorgverzekering direct online af via Geld.nl terwijl je alvast een leuk gezinsuitje bedenkt.

Zorgverzekering gezin aanvragen

Een zorgverzekering gezin aanvragen doe je in vier stappen:

 1. Kies je gewenste zorgverzekering gezin
 2. Vul je persoonlijke gegevens en Burgerservicenummer in
 3. Vul je IBAN rekeningnummer in
 4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, jullie zijn nu officieel Geld.nl bespaarders!

Acceptatie gezinszorgverzekering

Jullie ontvangen direct na de aanvraag een bevestiging. Verzekeraars accepteren je altijd voor de basisverzekering, want dit is wettelijk verplicht. Voor aanvullende zorgverzekeringen houden ze soms een medische selectie, maar eigenlijk alleen bij uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie en de tandartsverzekering.

Meer over zorgverzekeringen
 • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je basisverzekering.
 • Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je zorgverzekering.
 • Zorgverzekering zwangerschap Als je zwanger bent of wilt worden, verandert er veel aan je zorgbehoeften. Lees hier waar je allemaal op moet letten.
 • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
 • Zorgverzekering kind Lees hier waar je allemaal op moet letten bij de zorgverzekering als je kinderen hebt en hoe je je kind bijschrijft op je polis.
 • Welke zorgverzekering past bij mij? Doe de test op Geld.nl en vind direct online de zorgverzekering die het beste bij je zorgwensen past!
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc