Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen

Zorgverzekering kind

vergelijk & vind de beste deal!
DD-MM-JJJJ
Website van het jaar 2019
Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite".

Vergelijk het grootste aanbod

We zijn de meest complete
zorgverzekering vergelijker.

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
 • 12:52
 • 12:49
 • 12:47
 • 12:45
 • 12:43

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun zorgverzekering via Geld.nl.

5 Tips kinderen zorgverzekering 2020

Tip 1: Basisverzekering vaak voldoende voor kind

Kinderen tot achttien jaar zijn gratis meeverzekerd op de zorgverzekering van één van hun ouders. De basisverzekering vergoedt vrijwel alle zorg voor kinderen, ook de tandartskosten. Voor de kinderen heb je dus geen aparte tandartsverzekering nodig. Daarnaast betaal je geen eigen risico voor de zorg van je kinderen.

Het enige wat niet in het basispakket zit, is orthodontie. Als je kind een beugel nodig heeft, dan heb je hiervoor een aanvullende zorgverzekering nodig.

Tip 1: Zorgvergelijker eigen risico

Tip 2: Aanvullende zorgverzekering voor kind

Voor aanvullende zorgverzekeringen, zoals orthodontie, geldt soms een wachttijd. Je moet dan eerst een jaar verzekerd zijn voordat je gebruik kunt maken van de dekking. Bekijk in ons overzicht vergoedingen zorgverzekering wat iedere zorgverzekeraar vergoedt tegen welke premie.

Tip 2: Zorgvergelijker vrije zorgkeuze

Tip 3: Met hele gezin dezelfde zorgverzekering verstandig?

Jij en je partner hebben waarschijnlijk andere zorgwensen. Maak daarom altijd een aparte vergelijking voor jezelf. Zo voorkom je dat één van jullie een dekking heeft waarvan die geen gebruik maakt, maar wel voor betaalt. De kinderen verzeker je vervolgens mee bij de ouder met de meest uitgebreide zorgverzekering.

Tip 3: Zorgvergelijker aanvullende zorgverzekering

Tip 4: Beperkte zorgkeuze geldt ook voor kinderen

Hoewel zo’n beetje alle zorg voor kinderen tot achttien jaar gratis is en je geen eigen risico betaalt, geldt de zorgkeuze van jouw zorgverzekering ook voor je kinderen. Heb je een verzekering met beperkte zorgkeuze, dan wordt ook de zorg van je kinderen niet volledig vergoed wanneer je naar een zorgverlener gaat die niet is aangesloten. In onze zorgvergelijker zie je met welke zorgverleners in jouw omgeving je gekozen verzekering een contract heeft voor een volledige vergoeding.

Tip 4: Zorgvergelijker online zorgverzekering

Tip 5: Kind zorgverzekering bij gezinsuitbreiding

Verwacht je binnenkort kinderen? Kijk dan ook goed naar vergoedingen voor tijdens je zwangerschap en kraamzorg. Op de pagina zwangerschap zorgverzekering lees je waar je allemaal op moet letten.

Tip 5: Zorgvergelijker betaling per jaar

Zorgverzekering kinderen 2020 - Top 10

We hebben de top tien meest vergeleken polissen voor je op een rij gezet. In onderstaande tabel zie je de vergoeding en de verzekeraar met de laagste premie. De premies zijn per premiebetalende volwassene, de kinderen zijn gratis meeverzekerd.

Vergoeding Verzekeraar Premie/maand
Basisverzekering €885 eigen risico ZieZo € 83,25
Basisverzekering €385 eigen risico ZEKUR.nl € 101,95
Basisverzekering €385 eigen risico + Othodontie €1.000 Interpolis € 137,62
Basisverzekering €385 eigen risico + Othodontie €500 Interpolis € 137,62
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €2.000 Zilveren Kruis € 152,50
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €2.000 + Tand €250 (75%) Univé € 155,90
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €2.000 + Tand €500 (75%) Univé € 155,90
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €2.000 + Fysio 9 behandelingen Zilveren Kruis € 152,50
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €2.000 + Fysio 18 behandelingen Zilveren Kruis € 152,50
Basisverzekering €385 eigen risico + Orthodontie €2.000 + Fysio 9 behandelingen + Tand €250 (75%) Univé € 165,85

Zorgverzekering kind

Je wilt natuurlijk goede zorg voor je kinderen en daarom ben je op zoek naar de beste zorgverzekering voor kinderen. Tijdens je zoektocht heb je wel gezien dat er veel verschillende zorgverzekeraars zijn, ieder met een andere dekking en premie. Een verwarrende stapel om door te spitten. Geen wonder dat 72 procent van de mensen onnodig te veel betaalt voor de zorgverzekering. Je zorgverzekering vergelijken 2020 lost dit probleem op. Je geeft aan welke zorg jij en je kinderen nodig hebben en wij tonen je een overzicht van zorgverzekeringen die daarbij passen tegen de laagste premie. Zo bespaar je tot wel 300 euro per jaar! Daarvan kun je een leuk dagje weg met je kinderen.

Zo vergelijk je zorgverzekering kinderen

Je vergelijkt kind zorgverzekeringen in drie stappen:

 1. Laat ons weten wie jij en je kinderen zijn
 2. Vul je zorgwensen in
 3. Kies je zorgverzekering kind

Waarom zorgverzekering kind vergelijken via Geld.nl?

Wij van Geld.nl helpen jou en je kinderen graag een passende zorgverzekering te vinden waarvoor je niet te veel betaalt. Je zorgverzekering vergelijken op Geld.nl doe je met de volgende voordelen:

Aanbieders kind zorgverzekeringen

Zorgverzekering kind

Grootste aanbod zorgverzekering kinderen

Je vergelijkt hier het grootste aanbod kind zorgverzekeringen. Er is dus altijd wel een zorgverzekering die bij jullie past. De zorgverzekering van je keuze sluit je vervolgens direct online af.

Benieuwd welke zorgverzekeraars er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Onafhankelijk en actueel kind zorgverzekering vergelijken

Wij zijn geen onderdeel van een verzekeraar of andere instelling. De premies, dekkingen en voorwaarden die we tonen worden dus niet beïnvloed door derde partijen. We houden de informatie actueel door samen te werken met onafhankelijke dataleveranciers. Zo maak je een eerlijke vergelijken voor je kind zorgverzekering. We hebben niet voor niets het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Goedkoopste kind zorgverzekering

Via Geld.nl betaal je nooit een hogere premie voor je kind zorgverzekering dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Hier ben je juist alleen maar goedkoper uit. We bieden namelijk tot wel 20 procent korting op sommige kind zorgverzekeringen!

Kinderen zorgverzekering met 14 dagen bedenktijd

Heb je een zorgverzekering voor kinderen afgesloten, maar ben je er toch niet helemaal tevreden mee? Binnen veertien dagen zeg je de polis kosteloos op. Doe dit vóór 1 januari. Dit is namelijk de uiterlijke datum waarop je kunt overstappen van zorgverzekering. Aanvullende verzekeringen pas je aan tot 31 januari.

Hoge klantwaardering

Gezinnen die eerder via ons hebben bespaard op hun zorgverzekering kind geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met het vinden van een kind zorgverzekering? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 49 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2019

Geld.nl is in 2019 voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2019 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren in de categorie Vergelijken was een 9,0. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Goedkoopste zorgverzekering kind gevonden? Pak die besparing!

Heb je een passende kind zorgverzekering gevonden waar je niet te veel voor betaalt? Sluit hem dan direct online af terwijl je alvast een leuk uitje bedenkt voor jou en je kinderen!

Zorgverzekering kind aanvragen

Je vraagt je zorgverzekering kind aan in vier stappen:

 1. Kies je gewenste kinderen zorgverzekering
 2. Vul de gegevens en BSN in van jou en je kinderen
 3. Vul je IBAN rekeningnummer in
 4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, jullie zijn nu officieel Geld.nl bespaarders!

Acceptatie kind zorgverzekering

Na je aanvraag ontvang je direct een bevestiging. Voor de basisverzekering zullen jij en je kinderen altijd geaccepteerd worden, want deze is wettelijk verplicht. Zorgverzekeraars houden voor aanvullende zorgverzekeringen soms een medische selectie, maar eigenlijk alleen bij uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie en tandzorg.

Meer over zorgverzekeringen
 • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je basisverzekering.
 • Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je zorgverzekering.
 • Zorgverzekering gezin Een zorgverzekering kiezen voor je gezin? Hier lees je hoe je de beste zorgverzekering vindt voor je gezin.
 • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc