Contact

"Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk en bespaar tot € 650 per jaar."

Eef van Opdorp - Budgetcoach Bekend van RTL4 en SBS 6

Zorgverzekering met korting

 vind de beste deal & bespaar!
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2022.

Meest complete zorgverzekering vergelijker Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
zorgverzekering vergelijker van Nederland.

Website van het Jaar 2022

Geld.nl is voor de 6de keer
genomineerd voor de beste website

Keurmerk Objectief Vergelijken Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

De meest volledige zorgverzekering vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland met bijna 40 zorgverzekeraars. Vind de beste zorgverzekering met de laagste premie en bespaar tot 650 euro per jaar!

Dit vinden klanten van ons
10   "Volgende keer kijk ik graag weer bij hun."
Merjem 27 juni 2022
10   "Uitstekend"
L. Conrads 30 mei 2022
10   "Helemaal top."
Leo Kruyssen 30 mei 2022
Zorgverzekering experts Geld.nl
Zorgverzekering specialist

De informatie op deze pagina is geschreven door Amanda Bulthuis, productspecialist op het gebied van zorgverzekeringen. De informatie is voor het laatst geüpdatet op maandag 5 september 2022.

Zorgverzekering adviseurs

Onze gecertificeerde zorgverzekering adviseurs helpen je graag bij het kiezen en aanvragen van de beste zorgverzekering. Heb je vragen? Kijk hier voor een antwoord op de meestgestelde vragen of stuur een appje naar 06-38336770.

"Misschien heb je één van de volgende vragen?"
Krijg ik via Geld.nl korting op mijn zorgverzekering?

Geld.nl maakt met sommige zorgverzekeraars afspraken, zodat jij via ons korting krijgt op je zorgverzekering. Die korting loopt op tot wel 20 procent. Zo weet je bij Geld.nl zeker dat je nooit meer betaalt dan bij de verzekeraar zelf. En voor sommige zorgverzekeringen ben je dus zelfs goedkoper uit op Geld.nl, omdat we je korting bieden. Ga direct je zorgverzekering vergelijken en je ziet in een paar stappen wat voor jou een goede en goedkope zorgverzekering is en op welke zorgverzekeringen je korting krijgt.

Hoeveel korting krijg ik op een basisverzekering in 2023?

Veel regels rondom de basisverzekering zijn wettelijk bepaald. Dat geldt ook voor hoeveel korting zorgverzekeraars mogen geven op een basisverzekering. Dit is in 2023 maximaal 5 procent (Bron: Rijksoverheid). Je kunt op Geld.nl dus ook maximaal 5 procent korting krijgen op de premie basisverzekering 2023.

Hoeveel korting krijg ik op een aanvullende verzekering?

Bij aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen mogen zorgverzekeraars zelf bepalen hoeveel korting ze geven. In 2023 krijg je via Geld.nl maximaal 20 procent korting op de premie voor een aanvullende zorgverzekering.

Waarom zorgverzekering met korting via Geld.nl?

Geld.nl is dé 100% onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen vergelijken, dus ook voor zorgverzekeringen. Je vergelijkt in de zorgvergelijker 2023 het uitgebreidste aanbod zorgverzekeringen van Nederland. Je weet daarom zeker dat de beste en voordeligste zorgverzekering (met of zonder korting) voor jou tussen je resultaten staat.

Verder is Geld.nl geen onderdeel van een verzekeraar of andere financiële partij. De vergelijking en informatie die wij je tonen is dus ook nooit beïnvloed door derde partijen. We hebben niet voor niets als een van de weinige vergelijkingssites het Keurmerk Objectief Vergelijken. Daarom ben je op Geld.nl zeker van een transparante, betrouwbare en klantgerichte vergelijking.

Video met tips en uitleg voor de beste zorgverzekering

In onderstaande video’s geeft budgetcoach Eef van Opdorp, bekend van het RTL4 en SBS6, je handige tips.

Besparen zorgverzekering | Handige tips om te besparen op je zorgverzekering Eef van Opdorp - 15 november 2021
Geld.nl was recent te zien bijBekijk alle media-optredens

Zorgverzekering korting via Geld.nl

Geld.nl biedt tot wel 20 procent korting op je zorgverzekering. Hieronder zie je alle verzekeringen waarop wij korting bieden en hoeveel korting je krijgt in 2022.

Korting zorgverzekering Geld.nl
Goedkoopste zorgverzekeringen met korting via Geld.nl
VerzekeraarKorting basisverzekeringKorting aanvullende verzekering
Nationale-Nederlanden4%Tot 20%
OHRA4%5%
ONVZ0%7%
UnitedConsumers5%15%
ZorgDirect4%4%
Start vergelijken
  • Zorgverzekering
Zorgverzekering met korting

Korting zorgverzekering 2023

Een zo laag mogelijke premie voor je zorgverzekering. Dat wil iedereen. De premie is niet voor niks voor veel mensen de belangrijkste reden om over te stappen van zorgverzekering (Bron: Nivel). En die laagste premie komt met een extra korting op je zorgverzekering natuurlijk nóg dichterbij. Goed om te weten dus dat je via Geld.nl tot wel 20 procent korting kunt krijgen op je zorgverzekering. Tijdens je zorgverzekering vergelijken op Geld.nl zie je voor elke zorgverzekering of je korting krijgt en hoeveel.

Beste zorgverzekering met korting afsluiten

Toch raden we je aan om niet alleen naar premie en korting op je zorgverzekering te kijken. Het is veel belangrijker dat je een zorgverzekering kiest die past bij je wensen en de zorg vergoedt die jij nodig hebt. Anders ben je achteraf alsnog duur uit als je je zorgrekeningen (deels) zelf moet betalen. De zorgvergelijker van Geld.nl helpt je een goede keuze te maken. Dit doe je in een in drie stappen:

  1. Vul enkele gegevens in over jezelf
  2. Geef aan welke zorg je vergoed wilt krijgen en welk eigen risico je wilt bij je basisverzekering
  3. Kies uit de resultaten voor jou de best passende zorgverzekering, met of zonder korting

Als je vervolgens de zorgverzekering van je keuze hebt gevonden, kun je die op Geld.nl vaak direct online afsluiten. Dat gebeurt soms op Geld.nl zelf, maar soms sturen we je ook door naar de website van de zorgverzekeraar, zodat je daar je aanvraag verder kunt afronden. Houd altijd je BSN-nummer en je IBAN-rekeningnummer bij de hand. Die gegevens vraagt een zorgverzekeraar namelijk altijd bij je aanvraag.

Meer over zorgverzekeringen
  • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 640 euro per jaar op je basisverzekering.
  • Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 640 euro per jaar op je zorgverzekering.
  • Zorgverzekering met cadeau Als student wil je natuurlijk niet te veel betalen voor je zorgverzekering. Lees hier onze handige tips en bespaar direct.
  • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
tc