Website van het jaar 2021

Korting zorgverzekering

vergelijk & vind de beste deal!
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2021.

Waarom vergelijken via Geld.nl?
Meest complete zorgverzekering vergelijker Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
zorgverzekering vergelijker van Nederland.

Keurmerk Objectief Vergelijken Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
10   "Duidelijke voorwaarden" Denny 29 december 2020
10   "Snel de juiste verzekeraar gevonden" S van Varsseveld 15 december 2020
10   "Wat een duidelijke site!" M. van Leeuwen 24 november 2020
Veelgestelde vragen over zorgverzekering met korting

Meer weten over korting op je zorgverzekering? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over zorgverzekering.

Krijg ik via Geld.nl korting op mijn zorgverzekering?

Wij bieden je op Geld.nl korting op sommige zorgverzekeringen. Je weet bij ons altijd zeker dat je nooit meer betaalt dan bij de verzekeraar zelf. Voor sommige zorgverzekeringen ben je dus zelfs goedkoper uit op Geld.nl, omdat we je korting bieden. Ga direct je zorgverzekering vergelijken. Je ziet dan in een paar stappen wat voor jou de goedkoopste en beste zorgverzekering is en op welke zorgverzekeringen je korting krijgt.

Hoe kan ik een zorgverzekering met korting afsluiten?

Een zorgverzekering met korting afsluiten doe je via Geld.nl heel eenvoudig. Je vult eerst in onze zorgvergelijker enkele gegevens over jezelf en welke zorg je wilt verzekeren. Vervolgens tonen we je alle zorgverzekeringen die bij jou en je zorgbehoeften passen. Je ziet ook direct op welke zorgverzekeringen je korting krijgt. De zorgverzekering van je keuze sluit je vervolgens eenvoudig online af. Dat gebeurt soms op Geld.nl zelf, maar soms sturen we je ook door naar de website van de zorgverzekeraar, zodat je daar je aanvraag verder kunt afronden.

Hoeveel korting krijg ik op de basisverzekering in 2022?

Veel regels rondom de basisverzekering zijn wettelijk bepaald. Dat geldt ook voor hoeveel korting zorgverzekeraars mogen geven op een basisverzekering. Dit is in 2022 maximaal 5 procent. Je kunt op Geld.nl dus ook maximaal 5 procent korting krijgen op de premie basisverzekering 2022.

Hoeveel korting kan ik krijgen op een aanvullende verzekering?

Bij aanvullende zorgverzekeringen mogen zorgverzekeraars zelf bepalen hoeveel korting ze geven. In 2021 krijg je via Geld.nl maximaal 20 procent korting op de premie voor een aanvullende zorgverzekering.

De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

Zorgverzekering korting via Geld.nl

Geld.nl biedt tot wel 20 procent korting op je zorgverzekering. Hieronder zie je alle verzekeringen waarop wij korting bieden en hoeveel korting je krijgt in 2021. Zodra de kortingen voor de zorgverzekering 2022 bekend zijn, werken we dit overzicht weer bij.

Goedkoopste zorgverzekeringen met korting via Geld.nl
Verzekeraar Korting basisverzekering Korting aanvullende verzekering
Nationale-Nederlanden 4% Tot 20%
OHRA 4% 5%
ONVZ 0% 7%
UnitedConsumers 5% 15%
ZorgDirect 4% 4%
Auteur

De informatie op deze pagina wordt regelmatig gecontroleerd en geüpdatet door Amanda Bulthuis. Zij is specialist op het gebied van zorgverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media.

Dit is voor het laatst geüpdatet op zaterdag 25 september 2021.

Amanda Bulthuis
Zorgverzekering met korting

Korting zorgverzekering 2022

Je zorgverzekering vergelijken is altijd een slimme zet. Je vindt een zorgverzekering die goed bij je past en voorkomt dat je onnodig te veel betaalt. 72 procent van de mensen betaalt wél onnodig te veel, terwijl er wel 600 euro per jaar te besparen valt. Je zorgverzekering vergelijken via Geld.nl biedt je nog een leuk extraatje: wij bieden tot wel 20 procent korting op zorgverzekeringen! Deze korting is hoger dan de kortingen die je via een collectief krijgt en zijn voor iederéén toegankelijk. Hier vind je dus de voordeligste zorgverzekering met korting en de meest uitgebreide dekking.

Zo vergelijk je zorgverzekering met korting 2022

Je zorgverzekering met korting vergelijken doe je in drie stappen:

 1. Laat ons weten wie je bent
 2. Vul je zorgwensen in
 3. Kies je zorgverzekering met korting

Waarom zorgverzekering korting vergelijken via Geld.nl?

Wij van Geld.nl helpen je graag besparen op je zorgverzekering. Daarom bieden we tot wel 20 korting op sommige zorgverzekeringen. Dankzij onze volgende voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt:

Grootste aanbod zorgverzekering met korting

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod zorgverzekeringen met korting. Er zit dus altijd wel een passende zorgverzekering met korting tussen. De zorgverzekering van je keuze sluit je vervolgens direct online af.

Benieuwd welke zorgverzekeraars er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Korting zorgverzekering

Onafhankelijk en actueel zorgverzekering korting vergelijken

Omdat veel consumenten via Geld.nl afsluiten, hebben wij kortingen kunnen regelen bij de verzekeraars. Maar Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of financiële instelling. Onze zorgvergelijker wordt niet beïnvloed door een derde partij. Wij houden de premies, dekkingen en voorwaarden actueel door samen te werken met onafhankelijke dataleveranciers. Zo maak je een eerlijke vergelijking. We hebben niet voor niets het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Korting zorgverzekering

Via Geld.nl betaal je nooit een hogere premie voor je zorgverzekering dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Je komt hier juist alleen maar voordeliger uit, doordat wij tot wel 20 procent korting aanbieden op sommige zorgverzekeringen!

14 dagen bedenktijd op zorgverzekering korting

Heb je een zorgverzekering met korting afgesloten, maar ben je er toch niet helemaal tevreden mee? Je nieuwe zorgverzekering met korting zeg je binnen veertien dagen kosteloos op. Doe dit wel vóór 1 januari, de uiterlijke datum waarop je kunt overstappen van zorgverzekering. Aanvullende verzekeringen pas je aan tot 31 januari.

Zorgverzekering met korting kiezen

Heb je de zorgverzekering met korting die het beste bij je past gevonden? Sluit hem direct online af en maak die besparing waar! Zo houd je geld over voor de leukere dingen in het leven.

Zorgverzekering met korting aanvragen

Je zorgverzekering met korting vraag je aan in vier stappen:

 1. Kies je gewenste zorgverzekering met korting
 2. Vul de gegevens en BSN in van jou en meeverzekerden
 3. Vul je IBAN rekeningnummer in
 4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder

Acceptatie korting zorgverzekering

Voor de basisverzekering geldt een acceptatieplicht. Zorgverzekeraars mogen jou hiervoor niet weigeren. Verzekeraars houden soms wel een medische selectie voor aanvullende verzekeringen, maar eigenlijk alleen bij uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie of de tandverzekering. Je moet dan een aantal vragen invullen, waarna de verzekeraar bepaald of ze je verzekeren of niet. Eventueel doen ze dit wel onder speciale voorwaarden, zoals een hogere premie.

Vind de zorgverzekering voor jouw situatie

Iedereen is anders en iedere situatie vraagt om een andere zorgverzekering. Hieronder vind je tips om de best passende zorgverzekering te vinden voor jouw situatie:

Meer over zorgverzekeringen
 • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je basisverzekering.
 • Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je zorgverzekering.
 • Zorgverzekering met cadeau Als student wil je natuurlijk niet te veel betalen voor je zorgverzekering. Lees hier onze handige tips en bespaar direct.
 • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
tc
Zoeken ×
Ongeveer 0 resultaten