Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen

Korting zorgverzekering

vergelijk & vind de beste deal
DD-MM-JJJJ
Website van het jaar 2020
Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite".

Vergelijk het grootste aanbod

We zijn de meest complete
zorgverzekering vergelijker.

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
 • 12:00
 • 11:57
 • 11:55
 • 11:53
 • 11:51

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun zorgverzekering via Geld.nl.

3 Tips zorgverzekering korting 2020

Tip 1: Korting op zorgverzekering via Geld.nl

Je zorgverzekering via Geld.nl afsluiten levert je kortingen op je zorgverzekering tot wel 20 procent! Zo profiteer je van een lage premie en ben je goed verzekerd.

Tip 1: Zorgvergelijker eigen risico

Tip 2: Zorgverzekering korting met verhoogd eigen risico

Zorg zelf voor korting op je zorgverzekering door je eigen risico te verhogen. Het verplichte eigen risico is 385 euro. Tot dit bedrag betaal je zorgkosten uit het basispakket zelf. Door je eigen risico vrijwillig te verhogen krijg je korting op je zorgverzekering. Hoe hoger het eigen risico, hoe hoger de korting. Dit is een voordelige optie wanneer je weinig gebruikt maakt van de zorg uit de basisverzekering. Raakt je eigen risico ieder jaar op, dan is het voordeliger je eigen risico laag te houden.

Tip 2: Zorgvergelijker vrije zorgkeuze

Tip 3: Korting zorgverzekering betaling per jaar

Naast je eigen risico verhogen, krijg je ook zorgverzekering korting als je de premie per jaar betaalt in plaats van per maand. Deze korting loopt op tot drie procent!

Tip 3: Zorgvergelijker aanvullende zorgverzekering

Tip 4: Zorgvergelijker online zorgverzekering

Tip 5: Zorgvergelijker betaling per jaar

Zorgverzekering korting via Geld.nl

Geld.nl biedt tot wel 20 procent korting op je zorgverzekering. Hieronder zie je alle verzekeringen waarop wij korting bieden en hoeveel korting je krijgt.

Verzekeraar Korting basisverzekering Korting aanvullende verzekering
Nationale Nederlanden 8% 20%
OHRA 4% 5%
ONVZ 0% 7%
PNOzorg 0% 7%
Salland 3% 3%
United Consumers (VGZ) 5% 15%
ZorgDirect 3% 3%
Zorg en Zekerheid 5% 5%

Korting zorgverzekering 2020

Je zorgverzekering vergelijken is altijd een slimme zet. Je vindt een zorgverzekering die goed bij je past en voorkomt dat je onnodig te veel betaalt. 72 procent van de mensen betaalt wél onnodig te veel, terwijl er wel 300 euro per jaar te besparen valt. Je zorgverzekering vergelijken via Geld.nl biedt je nog een leuk extraatje: wij bieden tot wel 20 procent korting op zorgverzekeringen! Deze korting is hoger dan de kortingen die je via een collectief krijgt en zijn voor iederéén toegankelijk. Hier vind je dus de voordeligste zorgverzekering met korting en de meest uitgebreide dekking.

Zo vergelijk je zorgverzekering met korting 2020

Je zorgverzekering met korting vergelijken doe je in drie stappen:

 1. Laat ons weten wie je bent
 2. Vul je zorgwensen in
 3. Kies je zorgverzekering met korting

Waarom zorgverzekering korting vergelijken via Geld.nl?

Wij van Geld.nl helpen je graag besparen op je zorgverzekering. Daarom bieden we tot wel 20 korting op sommige zorgverzekeringen. Dankzij onze volgende voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt:

Aanbieders zorgverzekering korting

Korting zorgverzekering

Grootste aanbod zorgverzekering met korting

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod zorgverzekeringen met korting. Er zit dus altijd wel een passende zorgverzekering met korting tussen. De zorgverzekering van je keuze sluit je vervolgens direct online af.

Benieuwd welke zorgverzekeraars er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Onafhankelijk en actueel zorgverzekering korting vergelijken

Omdat veel consumenten via Geld.nl afsluiten, hebben wij kortingen kunnen regelen bij de verzekeraars. Maar Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of financiële instelling. Onze zorgvergelijker wordt niet beïnvloed door een derde partij. Wij houden de premies, dekkingen en voorwaarden actueel door samen te werken met onafhankelijke dataleveranciers. Zo maak je een eerlijke vergelijking. We hebben niet voor niets het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Korting zorgverzekering

Via Geld.nl betaal je nooit een hogere premie voor je zorgverzekering dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Je komt hier juist alleen maar voordeliger uit, doordat wij tot wel 20 procent korting aanbieden op sommige zorgverzekeringen!

14 dagen bedenktijd op zorgverzekering korting

Heb je een zorgverzekering met korting afgesloten, maar ben je er toch niet helemaal tevreden mee? Je nieuwe zorgverzekering met korting zeg je binnen veertien dagen kosteloos op. Doe dit wel vóór 1 januari, de uiterlijke datum waarop je kunt overstappen van zorgverzekering. Aanvullende verzekeringen pas je aan tot 31 januari.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons een zorgverzekering met korting hebben gevonden, geven ons een hoge klantwaarding. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met het vinden van een zorgverzekering met korting? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 49 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2020

Geld.nl is in 2020 voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2019 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren in de categorie Vergelijken was een 9,0. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Zorgverzekering met korting gevonden? Pak die besparing!

Heb je de zorgverzekering met korting die het beste bij je past gevonden? Sluit hem direct online af en maak die besparing waar! Zo houd je geld over voor de leukere dingen in het leven.

Zorgverzekering met korting aanvragen

Je zorgverzekering met korting vraag je aan in vier stappen:

 1. Kies je gewenste zorgverzekering met korting
 2. Vul de gegevens en BSN in van jou en meeverzekerden
 3. Vul je IBAN rekeningnummer in
 4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder

Acceptatie korting zorgverzekering

Voor de basisverzekering geldt een acceptatieplicht. Zorgverzekeraars mogen jou hiervoor niet weigeren. Verzekeraars houden soms wel een medische selectie voor aanvullende verzekeringen, maar eigenlijk alleen bij uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie of de tandverzekering. Je moet dan een aantal vragen invullen, waarna de verzekeraar bepaald of ze je verzekeren of niet. Eventueel doen ze dit wel onder speciale voorwaarden, zoals een hogere premie.

Vind de zorgverzekering voor jouw situatie

Iedereen is anders en iedere situatie vraagt om een andere zorgverzekering. Hieronder vind je tips om de best passende zorgverzekering te vinden voor jouw situatie:

Meer over zorgverzekeringen
 • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je basisverzekering.
 • Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je zorgverzekering.
 • Zorgverzekering met cadeau Als student wil je natuurlijk niet te veel betalen voor je zorgverzekering. Lees hier onze handige tips en bespaar direct.
 • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
tc