Contact

Zorgverzekering met korting

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
DD-MM-JJJJ
(2.933)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%
Dit vinden klanten van ons

We vragen onze klanten regelmatig of ze tevreden met ons zijn. Dit met als doel om onze dienstverlening te verbeteren. Hieronder zie je de ervaringen van klanten die onlangs op Geld.nl een zorgverzekering vergelijking hebben gemaakt.

10

Overzichtelijk, makkelijke bediening, duidelijk.

mevrouw Blom - 6 december 2023
8

Het ging opzich vrij makkelijk. Wel omslachtig voor de cadeaubon. Ook afwachten of ik deze daadwerkelijk ontvang

Marvin - 6 december 2023
10

Ging prima en makkelijk

Johan - 5 december 2023
10

Heel duidelijk

Esmaralda - 5 december 2023
10

Was snel klaar en de beste zorg verzekeraars bij elkaar die bij mijn verlangen paste

Robert - 5 december 2023
Bekijk alle reviews
Geld.nl als deskundige in de mediaBekijk alle media-optredens

In 4 stappen naar de beste zorgverzekering

1. Vul gegevens in over jezelf

Op Geld.nl krijg je een zorgverzekering vergelijking op maat. Je ziet alleen zorgverzekeringen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Daarom vragen we je je geboortedatum (en die van gezinsleden die je wilt meeverzekeren) in te vullen. Ook vragen we naar je postcode. Op basis van je postcode laten we je in je vergelijking zien welke zorgverleners bij jou in de buurt een contract hebben met de verzekeraars.

2. Geef aan welke zorg je nodig hebt

Je wilt natuurlijk dat je zorgverzekering de zorg vergoedt die jij nodig hebt. Daarom vragen we je ook in te vullen welke zorg jij (en je gezinsleden) vergoed wil(len) krijgen. Op basis van je zorgwensen tonen we in je zorgverzekering vergelijking alleen zorgverzekeringen die alle zorg vergoeden die jij hebt aangegeven.

3. Vergelijk het meest complete aanbod zorgverzekeringen

Als je in de zorgvergelijker op Geld.nl je gegevens en wensen hebt ingevuld, tonen we je het meest complete aanbod zorgverzekeringen in Nederland die voldoen aan jouw wensen. Je ziet eerst een top 4 met de goedkoopste zorgverzekering, de zorgverzekering met de beste prijs/kwaliteit, de zorgverzekering met veel extra's voor en kleine meerprijs en de goedkoopste zorgverzekering met vrije keuze voor ziekenhuizen. Daarnaast kun je kiezen voor ‘Alle zorgverzekeringen’ als je alle zorgverzekeringen wilt zien die voor jouw zorgwensen beschikbaar zijn. Met behulp van filters stem je de vergelijking eenvoudig af op je wensen en kun je je voorkeuren aanpassen.

4. Vraag je nieuwe zorgverzekering aan

Heb je de beste zorgverzekering 2024 gevonden die voldoet aan je wensen? Dan kun je die meestal direct online aanvragen. Hoe je de verzekering aanvraagt, hangt af van de samenwerking die wij met de verzekeraar hebben: óf direct via onze site, óf we sturen je door naar de website van de verzekeraar. Zodra je de aanvraag hebt afgerond, ontvang je per e-mail een bevestiging. Voor de basisverzekering word je vrijwel altijd direct geaccepteerd. Voor de aanvullende zorgverzekering mogen zorgverzekeraars extra vragen stellen om te bepalen of ze je accepteren. Dit komt eigenlijk alleen voor bij aanvullende zorgverzekeringen met een uitgebreide dekking voor fysiotherapie of tandartskosten.

De meest volledige zorgverzekering vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland met bijna 40 zorgverzekeraars. Vergelijk het meest complete aanbod zorgverzekeringen, kies de verzekering die het beste bij jouw zorgwensen past en bespaar € 591!

Zorgverzekering korting via Geld.nl

Geld.nl biedt tot wel 20 procent korting op je zorgverzekering. Hieronder zie je alle verzekeringen waarop wij korting bieden en hoeveel korting je krijgt in 2024.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024
VerzekeraarKorting basisverzekeringKorting aanvullende verzekering
Menzis 0%Tot 5%
Nationale Nederlanden 0%Tot 20%
OHRA 0%5%
ONVZ 0%7%
United Consumers 5%Tot 20%
Uitleg berekening

Tips en uitleg voor de beste zorgverzekering

In onderstaande video's geeft budgetcoach Eef van Opdorp (bekend van RTL4 en SBS 6), samen met Amanda Bulthuis (zorgverzekering expert van Geld.nl) handige tips over wie wij zijn, wat we doen en hoe jij de beste zorgverzekering in onze vergelijking vindt.

Bekijk de video
Bekijk de video
Bekijk de video
Bekijk de video

Veelgestelde vragen over zorgverzekering korting

Krijg ik via Geld.nl korting op mijn zorgverzekering?

Geld.nl maakt met sommige zorgverzekeraars afspraken, zodat jij via ons korting krijgt op je zorgverzekering. Die korting loopt op tot wel 20 procent. Zo weet je bij Geld.nl zeker dat je nooit meer betaalt dan bij de verzekeraar zelf. En voor sommige zorgverzekeringen ben je dus zelfs goedkoper uit op Geld.nl, omdat we je korting bieden. Ga direct je zorgverzekering vergelijken en je ziet in een paar stappen wat voor jou een goede en goedkope zorgverzekering is en op welke zorgverzekeringen je korting krijgt.

Hoeveel korting krijg ik op een basisverzekering in 2024?

Veel regels rondom de basisverzekering zijn wettelijk bepaald. Dat geldt ook voor hoeveel korting zorgverzekeraars mogen geven op een basisverzekering. Sinds 2023 mogen zorgverzekeraars geen korting meer geven op de basisverzekering. Je kunt op Geld.nl dus ook geen korting meer krijgen op de premie basisverzekering.

Hoeveel korting krijg ik op een aanvullende verzekering?

Bij aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen mogen zorgverzekeraars zelf bepalen hoeveel korting ze geven. In 2024 krijg je via Geld.nl maximaal 20 procent korting op de premie voor een aanvullende zorgverzekering.

Waarom zorgverzekering met korting via Geld.nl?

Geld.nl is dé 100% onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen vergelijken, dus ook voor zorgverzekeringen. Je vergelijkt in de zorgvergelijker 2024 het uitgebreidste aanbod zorgverzekeringen van Nederland. Je weet daarom zeker dat de beste en voordeligste zorgverzekering (met of zonder korting) voor jou tussen je resultaten staat.

Verder is Geld.nl geen onderdeel van een verzekeraar of andere financiële partij. De vergelijking en informatie die wij je tonen is dus ook nooit beïnvloed door derde partijen. We hebben niet voor niets als een van de weinige vergelijkingssites het Keurmerk Objectief Vergelijken. Daarom ben je op Geld.nl zeker van een transparante, betrouwbare en klantgerichte vergelijking.

Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s
Laatste nieuws Geld.nl over zorgverzekeringen

Met ruim vijftien jaar ervaring en honderdduizenden zorgverzekering vergelijkingen per jaar is Geld.nl dé vergelijkingssite voor je zorgverzekering. We hebben veel inzicht in de keuzes die consumenten maken als ze een zorgverzekering afsluiten en delen dit regelmatig met de pers. Ook is onze zorgverzekering expert Amanda Bulthuis een veelgevraagde gast in de media. Lees hier ons laatste nieuws over zorgverzekeringen.

Bekijk alle nieuwberichten

Korting zorgverzekering 2024

Een zo laag mogelijke premie voor je zorgverzekering. Dat wil iedereen. De premie is niet voor niks voor veel mensen de belangrijkste reden om over te stappen van zorgverzekering (Bron: Nivel). En die laagste premie komt met een extra korting op je zorgverzekering natuurlijk nóg dichterbij.

Goed om te weten dus dat je via Geld.nl tot wel 20 procent korting kunt krijgen op je zorgverzekering!

Laagste premie zorgverzekering

Beste zorgverzekering met korting

Tijdens je zorgverzekering vergelijken op Geld.nl zie je voor elke zorgverzekering of je korting krijgt en hoeveel. We laten je echter eerst een persoonlijke vergelijking maken op basis van je situatie en de zorg die je vergoed wilt krijgen. Zo kies je altijd een goede en goedkope zorgverzekering voor jouw situatie.

Lage premie

Korting op je zorgverzekering - 3 tips

Ook als je korting op je zorgverzekering krijgt, wil je natuurlijk een goede zorgverzekering die de zorg vergoed die je nodig hebt. Met deze tips kies je zeker een goede en voordelige zorgverzekering met korting.

Zorgverzekering vergelijken tips

De best passende zorgverzekering mét korting

Het allerbelangrijkste bij een zorgverzekering met korting is dat de verzekering past bij je wensen en je de zorg vergoed krijgt die je nodig hebt. Anders ben je achteraf alsnog duur uit als je je zorgrekeningen (deels) zelf moet betalen.

Korting op zorgverzekering nog steeds mogelijk

Sinds 2023 mogen zorgverzekeraars geen collectiviteitskorting meer geven op de premie van de basisverzekering.

Beste zorgverzekering met korting afsluiten

Als je op Geld.nl de beste zorgverzekering met korting hebt gevonden, kun je die vaak direct online afsluiten.

DD-MM-JJJJ