Contact

Zorgverzekering met korting

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%

Zorgverzekering korting via Geld.nl

VerzekeraarKorting basisverzekeringKorting aanvullende verzekering
Menzis 0%Tot 5%
Nationale Nederlanden 0%Tot 20%
OHRA 0%5%
ONVZ 0%7%
United Consumers 5%Tot 20%

Via Geld.nl vind je eenvoudig en snel een  zorgverzekering met korting op de aanvullende verzekering. Deze kan zelfs oplopen tot wel 20%! In deze tabel zie je iedere zorgverzekering korting via Geld.nl. Heb je geen aanvullende zorgverzekering nodig, dan is een van de andere zorgverzekeringen uit onze vergelijking misschien nóg voordeliger voor jou. 

Benieuwd welke zorgverzekering het beste past bij jou? Start nu met vergelijken en bespaar!

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Veelgestelde vragen over zorgverzekering korting

Krijg ik via Geld.nl korting op mijn zorgverzekering?

Geld.nl maakt met sommige zorgverzekeraars afspraken, zodat jij via ons korting krijgt op je zorgverzekering. Die korting loopt op tot wel 20 procent. Zo weet je bij Geld.nl zeker dat je nooit meer betaalt dan bij de verzekeraar zelf. En voor sommige zorgverzekeringen ben je dus zelfs goedkoper uit op Geld.nl, omdat we je korting bieden. Ga direct je zorgverzekering vergelijken en je ziet in een paar stappen wat voor jou een goede en goedkope zorgverzekering is en op welke zorgverzekeringen je korting krijgt.

Hoeveel korting krijg ik op een basisverzekering in 2024?

Veel regels rondom de basisverzekering zijn wettelijk bepaald. Dat geldt ook voor hoeveel korting zorgverzekeraars mogen geven op een basisverzekering. Sinds 2023 mogen zorgverzekeraars geen korting meer geven op de basisverzekering. Je kunt op Geld.nl dus ook geen korting meer krijgen op de premie basisverzekering.

Hoeveel korting krijg ik op een aanvullende verzekering?

Bij aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen mogen zorgverzekeraars zelf bepalen hoeveel korting ze geven. In 2024 krijg je via Geld.nl maximaal 20 procent korting op de premie voor een aanvullende zorgverzekering.

Waarom zorgverzekering met korting via Geld.nl?

Geld.nl is dé 100% onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen vergelijken, dus ook voor zorgverzekeringen. Je vergelijkt in de zorgvergelijker 2024 het uitgebreidste aanbod zorgverzekeringen van Nederland. Je weet daarom zeker dat de beste en voordeligste zorgverzekering (met of zonder korting) voor jou tussen je resultaten staat.

Verder is Geld.nl geen onderdeel van een verzekeraar of andere financiële partij. De vergelijking en informatie die wij je tonen is dus ook nooit beïnvloed door derde partijen. We hebben niet voor niets als een van de weinige vergelijkingssites het Keurmerk Objectief Vergelijken. Daarom ben je op Geld.nl zeker van een transparante, betrouwbare en klantgerichte vergelijking.

Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Korting zorgverzekering 2024

Een zo laag mogelijke premie voor je zorgverzekering. Dat wil iedereen. De premie is niet voor niks voor veel mensen de belangrijkste reden om over te stappen van zorgverzekering (Bron: Nivel). En die laagste premie komt met een extra korting op je zorgverzekering natuurlijk nóg dichterbij.

Goed om te weten dus dat je via Geld.nl tot wel 20 procent korting kunt krijgen op je zorgverzekering!

Laagste premie zorgverzekering

Beste zorgverzekering met korting

Tijdens je zorgverzekering vergelijken op Geld.nl zie je voor elke zorgverzekering of je korting krijgt en hoeveel. We laten je echter eerst een persoonlijke vergelijking maken op basis van je situatie en de zorg die je vergoed wilt krijgen. Zo kies je altijd een goede en goedkope zorgverzekering voor jouw situatie.

Lage premie

Korting op je zorgverzekering - 3 tips

Ook als je korting op je zorgverzekering krijgt, wil je natuurlijk een goede zorgverzekering die de zorg vergoed die je nodig hebt. Met deze tips kies je zeker een goede en voordelige zorgverzekering met korting.

Zorgverzekering vergelijken tips

De best passende zorgverzekering mét korting

Het allerbelangrijkste bij een zorgverzekering met korting is dat de verzekering past bij je wensen en je de zorg vergoed krijgt die je nodig hebt. Anders ben je achteraf alsnog duur uit als je je zorgrekeningen (deels) zelf moet betalen. De zorgvergelijker van Geld.nl helpt je een goede keuze te maken. Dit doe je in een in drie stappen:

  1. Vul enkele gegevens in over jezelf
  2. Geef aan welke zorg je vergoed wilt krijgen en welk eigen risico je wilt bij je basisverzekering
  3. Kies uit de resultaten voor jou de best passende zorgverzekering, met of zonder korting.

Korting op zorgverzekering nog steeds mogelijk

Sinds 2023 mogen zorgverzekeraars geen collectiviteitskorting meer geven op de premie van de basisverzekering. Je krijgt dus nergens meer korting op de basisverzekering in 2024. Toch is korting op je zorgverzekering nog wel mogelijk. Namelijk op aanvullende zorgverzekeringen. Daar mogen zorgverzekeraars nog wel korting op bieden. Heb je dus één of meerdere aanvullende verzekeringen nodig? Check dan in onze zorgvergelijker meteen hoeveel korting je krijgt.

Beste zorgverzekering met korting afsluiten

Als je op Geld.nl de beste zorgverzekering met korting hebt gevonden, kun je die vaak direct online afsluiten. Dat gebeurt soms op Geld.nl zelf, maar soms sturen we je ook door naar de website van de zorgverzekeraar, zodat je daar je aanvraag verder kunt afronden. Houd altijd je BSN-nummer en je IBAN-rekeningnummer bij de hand. Die gegevens vraagt een zorgverzekeraar namelijk altijd bij je aanvraag.

DD-MM-JJJJ