Contact

Laagste prijsgarantie zorgverzekering Geld.nl

Laagste prijsgarantie zorgverzekering Geld.nl

Bij Geld.nl vind je de beste zorgverzekering tegen de scherpste prijs. Daar zijn wij zó zeker van dat we je de laagste prijsgarantie geven. Hiermee heb jij de garantie dat je nooit te veel betaalt voor je zorgverzekering via Geld.nl. Sterker nog, als jij jouw zorgverzekering afsluit via Geld.nl, kun je tot wel 20% extra korting krijgen. Ben jij klaar voor het vinden van de voordeligste zorgverzekering?

Start vergelijken

Hoe werkt de laagste prijsgarantie?

De laagste prijsgarantie werkt als volgt: vind jij binnen één week na het afsluiten van je zorgverzekering via Geld.nl dezelfde zorgverzekering ergens anders goedkoper, dan betalen wij jou een jaar lang het verschil plus 5% hiervan terug. 

Voorwaarde is wel dat we peren met peren vergelijken. Dit betekent dat de andere zorgverzekering op dezelfde naam staat, van dezelfde verzekeraar is, met dezelfde voorwaarden en (aanvullende) dekkingen. Ook mag er geen collectiviteitskorting van toepassing zijn. 

De laagste prijsgarantie geldt van 13 november tot en met 31 januari. 

Gebruikmaken van de laagste prijsgarantie

Het lijkt ons haast onmogelijk, maar het zal je maar gebeuren: dat je jouw net afgesloten zorgverzekering ergens anders tóch goedkoper vindt. Dan is dit je kans om ons weer scherp te houden. Volg hiervoor deze stappen:

  • Check of de prijs het enige verschil is met de andere verzekering.
  • Stuur een geldige offerte van de verzekering, afgegeven binnen zeven dagen nadat je de zorgverzekering via Geld.nl hebt aangevraagd, naar onze klantenservice. 

       Vermeld hierbij je: 

  • Naam
  • Polisnummer 
  • Telefoonnummer
  • Rekeningnummer

Vervolgens gaan wij met jouw verzoek aan de slag en hoor je binnen twee werkdagen van ons! 

De beste zorgverzekering vinden?

Ben jij met deze laagste prijsgarantie op zak, klaar om op zoek te gaan naar de voordeligste zorgverzekering voor jou? Start dan nu met vergelijken! 
Zorgverzekering vergelijken