Klantervaringen zorgverzekering – Ervaringen & Reviews Geld.nl

Reviews van Geld.nl Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs via Geld.nl de zorgverzekeringaanbieders hebben vergeleken en direct een zorgverzekering afsloten.
Beoordelingen
Geld.nl scoort nu gemiddeld 9,0 vanuit 660 ervaringen
Prima geholpen
BJJ Crooi, 12 januari 2018
5
prima geholpen! Aanrader
Is een bemiddelaar.
Narcisse, 12 januari 2018
5
Is een bemiddelaar, Goed bemiddeld.
Snel
mevrouw M.I.W Smulders, 12 januari 2018
4
snel, simpel, duidelijk
Eerste keer gebruik gemaakt van …
mevrouw WJM Snippe - Janssen, 12 januari 2018
4
Eerste keer gebruik gemaakt van geld.nl. Is goed bevallen. Geen negatieve ervaring ondervonden.
Fijne site die de...
W.R.C Koning, 11 januari 2018
5
Fijne site die de verzekeringsmaatschappij op een overzichtelijke manier met elkaar vergeleek n.a.v. ingevulde wensen.
Goede ervaring
A. Rutgers , 08 januari 2018
5
Goede ervaring
Goed geholpen aan de telefoon met het …
Mevrouw I.M Van Egmond, 08 januari 2018
5
Goed geholpen aan de telefoon met het kiezen van een slim pakket. Ik werd ook netjes gewezen op mogelijke obstakels in het krijgen van de verzekering. De afhandeling lijkt geruisloos te verlopen! Blij mee
Zorgpas
Jose de Greeuw-in 't Groen, 08 januari 2018
4
Het is niet prettig als men 5 januari 2018 moet bewijzen dat men verzekerd is en geen bewijs kunt tonen omdat de polis en benodigd pasje dan nog niet ontvangen is.
Prima
Hamminga, 05 januari 2018
5
Via geld.nl een zorgverzekering afgesloten. Super snel en makkelijk via de site een duidelijk overzicht en kiezen maar. Ook telefonisch contact gehad met een medewerker van geld.nl. De vraag is beantwoord en ik ben goed geholpen. Zeer tevreden
Uitstekende site
Erna Zomer, 05 januari 2018
5
Uitstekende site
Zeer tevreden.
Kelly Tewari, 05 januari 2018
5
Zeer tevreden. Snelle afhandeling en fijne korting.
Snel en makkelijk te overzien welke …
Lonneke Limpens, 29 december 2017
5
Snel en makkelijk te overzien welke keuze bij jou past. Voor mij ging het om welke zorgverzekering ik het beste kon kiezen. Ik had al eerder andere vergelijkingssites bekeken, maar daarbij vond ik het lastig om te zien welke uiteindelijke premie het dan zou worden. (Met aanvullende pakketten erbij opgeteld) Deze tool berekent het meteen.
zeer te vrede over de snelle
mevrouw PAMJ Rozeboom, 29 december 2017
5
zeer te vrede over de snelle afhandeling ga zo door groeten Petra
Overzichtelijk en eenvoudige site...
Lyda, 27 december 2017
4
Overzichtelijk en eenvoudige site... Ik heb voor 2 behandelingen een aanvullende verzekering genomen, doch er verscheen maar 1 aanvullende verzekering op het aanvraagformulier. Nu is het dus afwachten of mijn wensen naar behoren op de polis bijgeschreven worden.
Helder overzicht
mevrouw Cornelissen, 22 december 2017
4
Helder overzicht
Duidelijk en snel antwoord op alle …
mevrouw Opgenoorth-Aarden, 18 december 2017
5
Duidelijk en snel antwoord op alle vragen die ik had.
Eenvoudig en duidelijke vergelijking …
Ben Schaap, 18 december 2017
5
Eenvoudig en duidelijke vergelijking website
Prima aanbieding!!
Diana Machielsen, 18 december 2017
4
Prima aanbieding!!
Ik vond het heel overzichtelijk en …
Mevrouw E. Verweij, 08 december 2017
5
Ik vond het heel overzichtelijk en daardoor was het niet moeilijk een keuze te maken welke zorgverzekering ik nodig ben.
Goed en duidelijk overzicht met zorgverzekering vergelijken.…
Carla Sluiter, 06 december 2017
5
Goed en duidelijk overzicht met zorgverzekering vergelijken. Even opschrijven welke maatschappij en soort polis je voorkeur heeft en vergelijken bij verschillende websites. Wederom kwam ik tot de ontdekking dat Geld.nl de grootste korting gaf. Niet zo moeilijk waar we dan voor kiezen. Ze regelen alles netjes. Ook mooi dat je 14 dagen bedenktijd hebt.
Overstappen van zorgverzekering is nu een makkie
Heer RHJ Brouwers, 04 december 2017
4
Overstappen van zorgverzekering via Geld.nl is mij zeer goed bevallen. Na het invullen van enkele persoonlijke wensen/behoeften kan je kiezen uit drie voor jou geselecteerde best passende verzekeringen. Zou je alles zelf uit moeten zoeken ben je een hele avond bezig en zie je door de bomen het bos niet meer. Ook belangrijk is dat als je een verzekering afsluit via Geld.nl je automatisch in aanmerking komt voor collectiviteit korting, goed gedaan Geld.nl
Absoluut goed en snel naar een goede …
Dhr. Landheer, 01 december 2017
5
Absoluut goed en snel naar een goede verzekering geleid door de site. Top. Snel antwoord op mijn vraag ook.
Ik vindt het tot nu goedt,later kan ik het beter veroordelen. groeten van Ergo Simeon Alexan
ERGO Simeon Alexander, 24 november 2017
4
Tot nu toe goedt.
Lekker overzichtelijk , heel goed.
Maartje , 17 november 2017
5
Lekker overzichtelijk en zeker de moeite waard. Ik bespaar met deze keuze elke maand heel veel geld op de ziektekosten verzekering en dat word erg gewaardeerd van deze kant. Dank U wel.
Prima ik heb gevonden wat ik zocht en …
M.G.W.A Warmer, 17 november 2017
5
Prima ik heb gevonden wat ik zocht en ben er zeer tevreden mee. Helemaal top.
Prima ik heb gevonden wat ik zocht en …
M.G.W.A Warmer, 17 november 2017
5
Prima ik heb gevonden wat ik zocht en ben er zeer tevreden mee. Helemaal top.
Super snelle
A.M. van Beek- Van kampen, 17 november 2017
5
Super snelle reactie gehad goede verzekering
IK werd goed te woord gestaan door een …
mevr. Van Schaardenburg, 16 november 2017
4
IK werd goed te woord gestaan door een vriendelijke dame.
goede uitleg gehad dank u wel,,verder …
'M. Beeloo, 15 november 2017
2.5
goede uitleg gehad dank u wel,,verder te bevelen
Meer niet nodig,minder onwenselijk
Maurits, 31 december 2016
4
Ruim overzicht van keuzemogelijkheden
Beste site voor het vinden van een passende verzekering!
Isabella Schenk, 01 december 2016
5
Na veel sites te hebben bezocht en veel te hebben vergeleken, kwam ik op deze site terecht. Op deze site kwam daadwerkelijk de goedkoopste verzekering naar voren. Scheelt ruim 10 euro per maand met alle andere vergelijkers! Ik was op zoek naar een goede (prijs kwaliteit) aanvullende tandarts verzekering en ik heb het eindelijk gevonden. Top!
Complimenten, duidelijk!!
Nettie Cos , 30 november 2016
4
Site is makkelijk te volgen, duidelijk, overzichtelijk. Tevreden gevoel!
Heel overzichtelijk!
Hendrika Dijkstra, 28 november 2016
5
Heel makkelijk te vergelijken en simpel overstappen naar andere zorgverzekering.
Super!
Yelisa van der Bij, 26 november 2016
5
Een zeer goede site ! Als je je gegevens maar wel bij de hand hebt !
Uitstekend volledige informatie
Renske Vreugdenhil , 24 november 2016
5
Duidelijk en volledig, Uitmuntend
Bevalt me erg goed
Songul Turan, 23 november 2016
4
Eerlijk gezegd als ik vergelijken met andere zorgverzekering van jullie komt beste uit.
Easy to use and simple and clear
Frederico, 22 november 2016
5
Easy to use and simple and clear
Goed en snel geregeld prima zaak
NJ van der Hout, 20 november 2016
5
Nieuwe zorgverzekering geregeld in een wip
Prima site niks op aan te merken.
Steven Leijen, 20 november 2016
5
Snel en eenvoudig te gebruiken. Prima website niks op aan te merken.
Snel en goed
Kam Fai Wong, 19 november 2016
4
Makkelijk en snel ook nog het meest voordelig
Goed
Joy Jansen, 08 november 2016
4
Ik hoop dat deze zorgverzekering naar mijn zin is. De vergelijking ziet er goed uit en deze sluit aan op mijn wensen
Deskundig en goed advies
Meneer Van Berge, 05 maart 2016
4
Nadat ik zelf een vergelijking heb gemaakt, heb ik telefonisch contact gehad. Mijn keuze is hierbij bevestigd. De medewerker heeft mij zelfs nog voorzien van extra informatie over de tandartsverzekering
Goede site
Mevrouw Szczuplinski, 04 maart 2016
3.5
Op aanraden van een kennis heb ik via Geld.nl een verzekering aangevraagd. Het aanvragen ging makkelijk nu hoop ik dat ik de polis vlug ontvang
Goed geregeld
Meneer Best, 03 maart 2016
4
Was alles maar zo makkelijk en snel geregeld.
Lastig zo'n oerwoud van verzekeringen
Heer Brenner, 02 maart 2016
3
Maar gelukkig maakt Geld.nl het makkelijker om daar door heen te komen. Wat ik wel jammer vond was dat ik pas in December goed kon vergelijken. Eind november zag ik nog veel foutjes waar ik over heb moeten bellen. Dit kan beter Geld.nl!
Reactie Geld.nl --> Helaas waren de voorwaarden en premies afgelopen jaar pas laat bekendgemaakt door de verzekeraar. Hierdoor konden wij helaas de vergelijking ook pas eind November met alle polissen tonen. Wij danken u uiteraard hartelijk voor uw oplettendheid!
Al jaren super tevreden!
Mevrouw van Gestel, 01 maart 2016
4.5
Ik stap elk jaar over via Geld.nl en dat bevalt me prima. Ik heb tenslotte ook elk jaar andere zorgbehoeftes gehad. Een zwangerschap vraagt vaak om een andere verzekering kwam ik achter en ik werd prima geadviseerd.
Vlug geregeld
meneer Bekkenutte, 29 februari 2016
4
Een complete zorgverzekering kunnen afsluiten voor een mooie premie.
duidelijk
meneer Van Ooijen, 28 februari 2016
3.5
Duidelijk mijn verzekering kunnen vergelijken en direct over kunnen stappen
Goed advies
Mevrouw Netten, 27 februari 2016
3.5
Nadat ik zelf een vergelijking heb gemaakt, heb ik contact gehad met de klantenservice. Ik wilde bevestigd hebben dat ik alles goed had vergeleken. Samen hebben we de verzekering aangevraagd. Makkelijk, alles op tijd geregeld
Snel en eenvoudig
Heer van Os, 26 februari 2016
4
Het vergelijken en afsluiten ging snel en eenvoudig binnen een week had ik de polis in huis
Meer beoordelingen bekijken