Contact
Zorgverzekering

Van welke verzekeraars vergelijken wij de zorgverzekering?

In Nederland is iedereen verplicht minimaal een basis zorgverzekering af te sluiten. Iedereen heeft zich dus wel eens afgevraagd welke zorgverzekering nu eigenlijk het beste past. Daarom hebben wij het uitgebreide aanbod zorgverzekeraars netjes op een rij gezet. Van al deze verzekeraars hebben wij de premie en voorwaarden ontvangen en overzichtelijk in een vergelijking gestopt. Hierdoor vergelijk je ze makkelijk met elkaar en sluit je de zorgverzekering met de best passende dekking en de laagste zorgpremie direct af via Geld.nl.

VerzekeraarIn vergelijking bij Geld.nlAf te sluiten via Geld.nl
a.s.r. (voorheen De Amersfoortse) 
X
Anderzorg
BewuztX
CZX
CZdirect
De Friesland
Ditzo
DSWX
FBTO
HEMA
InterpolisX
InTwenteX
IZAX
IZZX
Jaaah
Just
Menzis
Nationale-Nederlanden
OHRA
ONVZX
ProLife
Salland
StadHollandX
StudentenGoedVerzekerd
UMCX
United Consumers
UnivéX
VinkVink

VGZX
VvAAX
ZEKURX
ZieZo
Zilveren Kruis
Zorg en Zekerheid

Welke verzekeraars vergelijken we niet?

De volgende verzekeraars zijn er alleen voor bepaalde doelgroepen of zijn een volmacht product en vergelijken wij niet:
AZVZ,  Aon, EUCARE en HollandZorg.

De verzekeraars PMA, PNO zorg en Zorg Direct zie je niet  meer in dit overzicht, omdat deze per 1 januari 2023 zijn gestopt.

Tip! Als je via Geld.nl overstapt van zorgverzekering krijg je een gratis € 20 Bol.com bon cadeau. In deze video leggen moneycoach Eef van Opdorp en zorgverzekeringexpert Amanda Bulthuis je uit hoe deze actie werkt.Bespaar tot 595 euro per jaar op je zorgverzekering!
Vergelijk snel en makkelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen online. Kies de verzekering die het beste past met de laagste premie. Zo weet je zeker dat je goed zit en niet onnodig te veel betaalt! Zorgverzekering vergelijken
;