Website van het jaar 2020

Zorgverzekering vrouwen

vergelijk & vind de beste deal!
DD-MM-JJJJ
Waarom vergelijken via Geld.nl?
Meest complete zorgverzekering vergelijker Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
zorgverzekering vergelijker van Nederland.

Keurmerk Objectief Vergelijken Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
10   "Duidelijke voorwaarden" Denny 29 december 2020
10   "Snel de juiste verzekeraar gevonden" S van Varsseveld 15 december 2020
10   "Wat een duidelijke site!" M. van Leeuwen 24 november 2020
De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

Geld.nl was recent te zien bij Bekijk alle media-optredens
Auteur

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Amanda Bulthuis. Zij is specialist op het gebied van autoverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld:

Amanda Bulthuis

Zorgverzekering vrouwen 2021 - Top 10

We hebben de top tien meest vergeleken polissen voor je op een rij gezet. In onderstaande tabel zie je de vergoeding en de verzekeraar met de laagste premie.

Goedkoopste zorgverzekeringen voor vrouwen
Vergoeding Verzekeraar Premie/maand
Basisverzekering € 385 eigen risico + Anticonceptie € 50 p.j. ZieZo € 115,50
Basisverzekering € 385 eigen risico + Anticonceptie 100% ZieZo € 115,50
Basisverzekering € 385 eigen risico + Aanvulling eigen bijdrage kraamzorg ZEKUR.nl € 140,90
Basisverzekering € 385 eigen risico + Aanvulling eigen bijdrages kraamzorg en ziekenhuisbevalling ZEKUR.nl € 140,90
Basisverzekering € 385 eigen risico + Anticonceptie 100% + Fysio 9 behandelingen Univé € 120,85
Basisverzekering € 385 eigen risico + Anticonceptie 100% + Tand € 250 (75%) CZDirect € 124,95
Basisverzekering € 385 eigen risico + Anticonceptie 100% + Fysio 9 behandelingen + Tand € 250 (75%) CZ € 128,70
Basisverzekering € 385 eigen risico + Anticonceptie 100% + Tand € 500 (75%) ZEKUR.nl € 140,90
Basisverzekering € 385 eigen risico + Anticonceptie 100% + Tand € 250 (100%) Besured € 133,30
Basisverzekering € 385 eigen risico + Anticonceptie 100% + Fysio 18 behandelingen PMA € 144,42
Veelgestelde vragen over zorgverzekering voor vrouwen

Meer weten over zorgverzekeringen voor vrouwen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over zorgverzekering.

Wat is de beste zorgverzekering voor vrouwen?

Vrouwen hebben soms andere zorgbehoeften dan mannen. Denk aan bijvoorbeeld de pil en zorg rondom zwangerschap en de bevalling. Toch is elke vrouw anders. Misschien sport je regelmatig en wil je een dekking voor fysiotherapie bij blessures. Of je reist veel en wilt een goede zorgverzekering voor het buitenland. De beste zorgverzekering voor vrouwen is dus heel persoonlijk. Wij helpen je op Geld.nl om de beste zorgverzekering te vinden. Je vult in onze zorgvergelijker enkele gegevens in over jezelf en welke zorg je wilt verzekeren. Vervolgens tonen we je alle polissen die passen bij jouw situatie. Je kiest hieruit eenvoudig zelf de beste en voordeligste zorgverzekering.

Welke vergoedingen zijn belangrijk bij een zorgverzekering voor vrouwen?

Welke vergoedingen belangrijk zijn, verschilt dus per persoon. Toch zijn er wel een paar vergoedingen die specifiek voor vrouwen belangrijk zijn, namelijk:

 • De pil of andere anticonceptiemiddelen. Tot 21 jaar vergoedt de basisverzekering dit. Daarna kun je je hiervoor aanvullend verzekeren.
 • Bevalling en zwangerschap. Op de pagina Zorgverzekering en zwangerschap lees je welke zorg in de basisverzekering zit en waar je je aanvullend voor kunt verzekeren.
 • Zorg rondom borstkanker. Het is helaas een veel voorkomende aandoening bij vrouwen. De meeste zorg die je dan nodig hebt, valt onder de basisverzekering. De MammaPrint, een test die kan helpen om een gericht behandelplan op te stellen wordt helaas nog niet vergoed uit de basisverzekering. Hiervoor kun je je aanvullende verzekeren.
Waarom moet ik mijn zorgverzekering voor vrouwen vergelijken?

Zoals gezegd, verschilt de zorgbehoefte van elke vrouw. Maar ook gedurende je leven verandert de zorg die je nodig hebt. Daarnaast veranderen zorgverzekeraars elke jaar hun premies en dekkingen. Reden te meer om elk jaar opnieuw te checken of je huidige zorgverzekering voor vrouwen ook voor volgend jaar de beste voor jou is. Misschien biedt een andere zorgverzekeraar wel dezelfde dekking voor een lagere premie. Vergelijk dus elk jaar opnieuw even je zorgverzekering van Geld.nl en betaal nooit meer onnodig te veel! Direct je zorgverzekering vergelijken >>

Zojuist overgestapt

21.557

Zorgverzekering

Zorgverzekering voor vrouwen

Als vrouw heb je andere zorgwensen dan mannen. Je wilt bijvoorbeeld een goede dekking voor anticonceptie of de overgangsconsulent. Hiervoor bestaan aanvullende zorgverzekeringen voor vrouwen. Maar omdat er wel 41 zorgverzekeraars zijn, is het een behoorlijke zoektocht naar de vrouwen zorgverzekering die het beste bij je past. Dat verklaart waarom 72 procent van de mensen onnodig te veel betaalt voor hun zorgverzekering. Voorkom dit en vergelijk zorgverzekeringen voor vrouwen. Je bespaart er tot wel 600 euro per jaar mee! Dat is een city trip naar je favoriete stad. Bovendien vind je een zorgverzekering die écht bij je past.

Zo vergelijk je zorgverzekeringen voor vrouwen 2021

Je vergelijkt zorgverzekeringen voor vrouwen in drie stappen:

 1. Laat ons weten wie je bent
 2. Vul je zorgwensen in
 3. Kies je vrouwen zorgverzekering

Waarom vrouwen zorgverzekering vergelijken via Geld.nl?

Wij van Geld.nl helpen je graag de goedkoopste zorgverzekering voor vrouwen te vinden met een dekking die écht bij je past. Dankzij onze volgende voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt:

Grootste aanbod vrouwen zorgverzekeringen

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod zorgverzekeringen voor vrouwen. Je vindt dus altijd wel een vrouwen zorgverzekering die aansluit op je wensen en antwoord op de vraag ‘Welke zorgverzekering past bij mij?’ De vrouwen zorgverzekering van je keuze sluit je vervolgens direct online af.

Benieuwd welke zorgverzekeraars er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Verzekeraars zorgvergelijker 2021

Zorgverzekering voor vrouwen

Onafhankelijk en actueel vrouwen zorgverzekering vergelijken

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of financiële partij. Onze zorgvergelijker wordt dus niet beïnvloed door een derde partij. We houden de premies, dekkingen en voorwaarden up-to-date door samen te werken met onafhankelijke dataleveranciers. Zo maak je een eerlijke vergelijking en kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan. We hebben niet voor niets het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Goedkoopste vrouwen zorgverzekering 2021

Via Geld.nl betaal je nooit een hogere premie voor je vrouwen zorgverzekering dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Je bent hier juist alleen maar goedkoper uit. We bieden namelijk tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen!

14 dagen bedenktijd op vrouwen zorgverzekering

Als je toch niet helemaal tevreden bent over de vrouwen zorgverzekering die je hebt gevonden, dan zeg je de polis binnen veertien dagen kosteloos op. Doe dit wel vóór 1 januari, de uiterlijke datum waarop je kunt overstappen van zorgverzekering. Aanvullende verzekeringen pas je aan tot 31 januari.

Hoge klantwaardering

Vrouwen die eerder via ons hebben bespaard op hun zorgverzekering geven ons een hoge klantwaarding. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met het zorgverzekering vergelijken? Onze deskundige, gecertificeerde financiële experts helpen je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2020

Geld.nl is in 2020 voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2020 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,1. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren, was een 8,8. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Goedkoopste vrouwen zorgverzekering gevonden? Pak die besparing!

Je hebt vergeleken en de beste vrouwen zorgverzekering gevonden tegen de laagste premie. Goed bezig! Vraag hem direct online aan en maak je besparing waar! Boek je daarna mooi die city trip.

Zorgverzekering voor vrouwen aanvragen

Je vrouwen zorgverzekering vraag je aan in vier stappen:

 1. Kies je gewenste polis
 2. Vul je persoonlijke gegevens en Burgerservicenummer in
 3. Vul je IBAN rekeningnummer in
 4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder!

Acceptatie vrouwen zorgverzekering

Je krijgt direct een bevestiging van je aanvraag. Je wordt altijd geaccepteerd voor de basisverzekering, omdat deze wettelijk verplicht is. Verzekeraars houden voor aanvullende verzekeringen soms wel een medische selectie. Dit houdt in dat je enkele vragen moet beantwoorden. De verzekeraar bepaald dan of ze je accepteren, eventueel onder speciale voorwaarden zoals een hogere premie. Medische selectie komt eigenlijk alleen voor bij uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie en de tandartsverzekering.

Onderzoeken Geld.nl

Onderzoeken Geld.nl

Naast vergelijken geven we je ook een zee aan informatie en nieuws over financiële producten. Hier vind je een overzicht van onze laatste geschreven artikelen over zorgverzekeringen:

Op zoek naar een compleet overzicht van onze onderzoeken en publicaties? Hier vind je een overzicht van al onze persberichten en nieuwsberichten.

Klantenservice
Klantenservice

Hulp nodig? Onze deskundige medewerkers staan elke werkdag voor je klaar.

Openingstijden:

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30

Op feestdagen gelden er afwijkende openingstijden welke je hier kunt vinden:

Uitgebreide gegevens klantenservice
Meer over zorgverzekeringen
 • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je basisverzekering.
 • Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je zorgverzekering.
 • Zorgverzekering zwangerschap Als je zwanger bent of wilt worden, verandert er veel aan je zorgbehoeften. Lees hier waar je allemaal op moet letten.
 • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
 • Zorgpremie alert Als eerste op de hoogte van de zorgverzekering premies voor volgend jaar? Meld je aan voor de zorgalert van Geld.nl!
 • Zorgverzekering opzeggen Stap je over naar een nieuwe zorgverzekering? Lees hier hoe je je huidige zorgverzekering opzegt.
tc
Zoeken ×
Ongeveer 0 resultaten