Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen

Zorgverzekering vrouwen

vergelijk & vind de beste deal
DD-MM-JJJJ
Website van het jaar 2019
Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite".

Vergelijk het grootste aanbod

We zijn de meest complete
zorgverzekering vergelijker.

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
 • 12:37
 • 12:34
 • 12:32
 • 12:30
 • 12:28

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun zorgverzekering via Geld.nl.

5 Tips vrouwen zorgverzekering 2020

Tip 1: Anticonceptie bij vrouwen zorgverzekering

De basisverzekering vergoedt anticonceptie, zoals de pil en het spiraaltje, voor vrouwen tot 21 jaar. Daarna moet je hier zelf voor betalen of een aanvullende verzekering afsluiten. In ons overzicht vergoedingen zorgverzekering zie je wat welke verzekeraar vergoedt tegen welke premie.

Tip 1: Zorgvergelijker eigen risico

Tip 2: MammaPrint bij zorgverzekering voor vrouwen 2020

Een MammaPrint of mammografie spoort afwijkend weefsel in je borst op. Dit zou een goedaardige of kwaadaardige tumor kunnen zijn. De basisverzekering vergoedt dit onderzoek niet, maar je kunt hiervoor wel een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Meer over de vergoeding voor een MammaPrint lees je op de pagina ‘MammaPrint vergoeding’.

Tip 2: Zorgvergelijker vrije zorgkeuze

Tip 3: Mammaprothese bij vrouwen zorgverzekering

Een mammaprothese is een borstprothese die je krijgt als je borstklier (deels) is verwijderd of als de natuurlijke ontwikkeling van je borsten is achtergebleven. Dit wordt vergoed door de basisverzekering. Voor de vergoeding maakt het dus niet uit welke zorgverzekeraar of polis je kiest. Vind meer informatie op onze pagina ‘Vergoeding borstprothese’.

Tip 3: Zorgvergelijker aanvullende zorgverzekering

Tip 4: Zwangerschap en vrouwen zorgverzekering

Zwangere vrouwen hebben speciale zorgbehoeften. Gelukkig vergoed de basisverzekering hiervoor het meeste. Eventueel kun je nog enkele aanvullende zorgverzekeringen afsluiten. Op onze pagina ‘Zorgverzekering zwangerschap’ lees je hoe je je vrouwen zorgverzekering aanpast aan je zwangerschap.

Tip 4: Zorgvergelijker online zorgverzekering

Tip 5: Overgang en zorgverzekering voor vrouwen

Elke vrouw komt tussen haar 40e en 60e in de overgang. De ene vrouw merkt hier weinig van, terwijl de andere hier veel last van heeft. Wil je hier ondersteuning bij? Dan kun je naar de overgangsconsulent gaan. Deze is gespecialiseerd in overgangsklachten. De basisverzekering vergoedt deze zorg niet, maar er is een aanvullende verzekering voor. Meer informatie hierover vind je op onze pagina ‘Vergoeding overgangsconsulent’.

Tip 5: Zorgvergelijker betaling per jaar

Zorgverzekering vrouwen 2020 - Top 10

We hebben de top tien meest vergeleken polissen voor je op een rij gezet. In onderstaande tabel zie je de vergoeding en de verzekeraar met de laagste premie.

Vergoeding Verzekeraar Premie/maand
Basisverzekering €885 eigen risico ZieZo € 83,25
Basisverzekering €385 eigen risico ZEKUR.nl € 101,95
Basisverzekering €385 eigen risico + Anticonceptie €50 p.j. ZieZo € 111,50
Basisverzekering €385 eigen risico + Anticonceptie 100% ZieZo € 111,50
Basisverzekering €385 eigen risico + Anticonceptie 100% + Fysio 9 behandelingen Univé € 117,90
Basisverzekering €385 eigen risico + Anticonceptie 100% + Tand €250 (75%) CZdirect € 121,15
Basisverzekering €385 eigen risico + Anticonceptie 100% + Fysio 9 behandelingen + Tand €250 (75%) Zorg en Zekerheid € 127,95
Basisverzekering €385 eigen risico + Aanvulling eigen bijdrage kraamzorg ZEKUR.nl € 111,50
Basisverzekering €385 eigen risico + Anticonceptie 100% + Fysio 18 behandelingen ZEKUR.nl € 135,90
Basisverzekering €385 eigen risico + Anticonceptie 100% + Tand €250 (100%) CZdirect € 126,95

Zorgverzekering voor vrouwen

Als vrouw heb je andere zorgwensen dan mannen. Je wilt bijvoorbeeld een goede dekking voor anticonceptie of de overgangsconsulent. Hiervoor bestaan aanvullende zorgverzekeringen voor vrouwen. Maar omdat er wel 41 zorgverzekeraars zijn, is het een behoorlijke zoektocht naar de vrouwen zorgverzekering die het beste bij je past. Dat verklaart waarom 72 procent van de mensen onnodig te veel betaalt voor hun zorgverzekering. Voorkom dit en vergelijk zorgverzekeringen voor vrouwen. Je bespaart er tot wel 300 euro per jaar mee! Dat is een city trip naar je favoriete stad. Bovendien vind je een zorgverzekering die écht bij je past.

Zo vergelijk je zorgverzekeringen voor vrouwen 2020

Je vergelijkt zorgverzekeringen voor vrouwen in drie stappen:

 1. Laat ons weten wie je bent
 2. Vul je zorgwensen in
 3. Kies je vrouwen zorgverzekering

Waarom vrouwen zorgverzekering vergelijken via Geld.nl?

Wij van Geld.nl helpen je graag de goedkoopste zorgverzekering voor vrouwen te vinden met een dekking die écht bij je past. Dankzij onze volgende voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt:

Aanbieders zorgverzekering voor vrouwen

Zorgverzekering voor vrouwen

Grootste aanbod vrouwen zorgverzekeringen

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod zorgverzekeringen voor vrouwen. Je vindt dus altijd wel een vrouwen zorgverzekering die aansluit op je wensen en antwoord op de vraag ‘Welke zorgverzekering past bij mij?’ De vrouwen zorgverzekering van je keuze sluit je vervolgens direct online af.

Benieuwd welke zorgverzekeraars er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Onafhankelijk en actueel vrouwen zorgverzekering vergelijken

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of financiële partij. Onze zorgvergelijker wordt dus niet beïnvloed door een derde partij. We houden de premies, dekkingen en voorwaarden up-to-date door samen te werken met onafhankelijke dataleveranciers. Zo maak je een eerlijke vergelijking en kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan. We hebben niet voor niets het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Goedkoopste vrouwen zorgverzekering 2020

Via Geld.nl betaal je nooit een hogere premie voor je vrouwen zorgverzekering dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Je bent hier juist alleen maar goedkoper uit. We bieden namelijk tot wel 20 procent korting op sommige zorgverzekeringen!

14 dagen bedenktijd op vrouwen zorgverzekering

Als je toch niet helemaal tevreden bent over de vrouwen zorgverzekering die je hebt gevonden, dan zeg je de polis binnen veertien dagen kosteloos op. Doe dit wel vóór 1 januari, de uiterlijke datum waarop je kunt overstappen van zorgverzekering. Aanvullende verzekeringen pas je aan tot 31 januari.

Hoge klantwaardering

Vrouwen die eerder via ons hebben bespaard op hun zorgverzekering geven ons een hoge klantwaarding. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met het zorgverzekering vergelijken? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 49 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2019

Geld.nl is in 2019 voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2019 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren in de categorie Vergelijken was een 9,0. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Goedkoopste vrouwen zorgverzekering gevonden? Pak die besparing!

Je hebt vergeleken en de beste vrouwen zorgverzekering gevonden tegen de laagste premie. Goed bezig! Vraag hem direct online aan en maak je besparing waar! Boek je daarna mooi die city trip.

Zorgverzekering voor vrouwen aanvragen

Je vrouwen zorgverzekering vraag je aan in vier stappen:

 1. Kies je gewenste polis
 2. Vul je persoonlijke gegevens en Burgerservicenummer in
 3. Vul je IBAN rekeningnummer in
 4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder!

Acceptatie vrouwen zorgverzekering

Je krijgt direct een bevestiging van je aanvraag. Je wordt altijd geaccepteerd voor de basisverzekering, omdat deze wettelijk verplicht is. Verzekeraars houden voor aanvullende verzekeringen soms wel een medische selectie. Dit houdt in dat je enkele vragen moet beantwoorden. De verzekeraar bepaald dan of ze je accepteren, eventueel onder speciale voorwaarden zoals een hogere premie. Medische selectie komt eigenlijk alleen voor bij uitgebreide dekkingen voor fysiotherapie en de tandartsverzekering.

Meer over zorgverzekeringen
 • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je basisverzekering.
 • Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je zorgverzekering.
 • Zorgverzekering zwangerschap Als je zwanger bent of wilt worden, verandert er veel aan je zorgbehoeften. Lees hier waar je allemaal op moet letten.
 • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
 • Zorgalert 2020 Als eerste op de hoogte van de zorgverzekering premies voor volgend jaar? Meld je aan voor de zorgalert van Geld.nl!
 • Zorgverzekering opzeggen Stap je over naar een nieuwe zorgverzekering? Lees hier hoe je je huidige zorgverzekering opzegt.
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc