Website van het jaar 2020

Welke zorgverzekering past bij mij

doe de test!
DD-MM-JJJJ
Waarom vergelijken via Geld.nl?
Meest complete zorgverzekering vergelijker Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
zorgverzekering vergelijker van Nederland.

Keurmerk Objectief Vergelijken Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
10   "Duidelijke voorwaarden" Denny 29 december 2020
10   "Snel de juiste verzekeraar gevonden" S van Varsseveld 15 december 2020
10   "Wat een duidelijke site!" M. van Leeuwen 24 november 2020
Veelgestelde vragen over je zorgverzekering kiezen

Meer weten over welke zorgverzekering bij je past? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over zorgverzekering.

Welke zorgverzekering past het beste bij mij?

Welke zorgverzekering je het beste kunt kiezen, hangt vooral af van welke zorgkosten je vergoed wilt krijgen. Op Geld.nl helpen we je eenvoudig de beste zorgverzekering bij jouw situatie te kiezen. Dit werkt als volgt:

 1. Vul enkele gegevens in over jezelf en je gezinsleden
 2. Kies je eigen risico
 3. Geef aan welke zorg je wilt verzekeren
 4. Vergelijk alle zorgverzekeringen die passen bij jouw situatie en wensen
 5. Vraag de zorgverzekering van je keuze direct online aan

We helpen je tijdens het hele proces door je alle benodigde informatie en tips te geven. Zo weet je zeker dat je een goede en zorgvuldige keuze maakt. Zorgverzekering vergelijken >>

Waarom jaarlijks hulp bij zorgverzekering kiezen?

Bijna de helft van alle Nederlanders zit al meer dan 10 jaar bij dezelfde zorgverzekeraar. Eigenlijk best vreemd, want er verandert ondertussen van alles. Je persoonlijke situatie en de zorgbehoefte van jou en je gezin verandert. Daarnaast past de zorgverzekeraar elk jaar de dekking en premies aan. Reden te meer om elk jaar opnieuw te checken of je huidige zorgverzekering ook voor volgend jaar de beste voor jou is. Geld.nl helpt je hierbij met de Zorgvergelijker 2021.Hiermee vind je eenvoudig de beste en voordeligste zorgverzekering bij jouw situatie en wensen. We geven je in de vergelijker telkens alle benodigde informatie, zodat je zelf een goede keuze kunt maken.

Waarom moet ik mijn zorgverzekering kiezen op Geld.nl?

Je vergelijkt op Geld.nl 100% onafhankelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen. Dat houdt in dat in onze vergelijking zorgverzekeraars naar voren komen die je bij andere vergelijkingssites niet ziet. Bovendien betaal je via Geld.nl nooit meer dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Sterker nog: op sommige zorgverzekeringen bieden we extra kortingen. Zo vind je altijd de goedkoopste zorgverzekering die bij je past. Daarnaast is Geld.nl als één van de weinige vergelijkingssite aangesloten bij het Keurmerk Objectief Vergelijken. Daarom ben je op Geld.nl zeker van een transparante, betrouwbare en klantgerichte vergelijking.

De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

Welke zorgverzekering past bij mij 2021? - Top 10

We hebben de top tien meest vergeleken polissen voor je op een rij gezet. In onderstaande tabel zie je de vergoeding en de verzekeraar met de laagste premie.

Goedkoopste zorgverzekeringen kiezen 2021
Vergoeding Verzekeraar Premie/maand
Basisverzekering € 885 eigen risico ZEKUR.nl € 85,95
Basisverzekering € 385 eigen risico ZEKUR.nl € 105,95
Basisverzekering € 385 eigen risico + Fysio 9 behandelingen Ditzo € 118,10
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 250 (75%) Just € 118,20
Basisverzekering € 385 eigen risico + Fysio 9 behandelingen + Tand € 250 (75%) CZdirect € 128,70
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 500 (75%) IZZ (VGZ voor de Zorg) € 1304,65
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 250 (100%) Ditzo € 126,10
Basisverzekering € 385 eigen risico + Fysio 18 behandelingen IZZ (VGZ voor de Zorg) € 135,15
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 500 (100%) IZA € 146,15
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 1.000 (100%) IZA € 173,65
Auteur

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Amanda Bulthuis. Zij is specialist op het gebied van autoverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld:

Amanda Bulthuis
Welke zorgverzekering?

Welke zorgverzekering past bij mij in 2021?

‘Welke zorgverzekering past bij mij?’ is een vraag die ongetwijfeld bij je is opgekomen tijdens je zoektocht naar een zorgverzekering. Je bent er dan ook achter gekomen dat er heel veel verschillende zorgverzekeringen zijn, elk met een andere dekking, premie en voorwaarden. Om je in dit oerwoud van polissen een zorgverzekering te helpen vinden die bij je past, heeft Geld.nl de zorgwijzer ontworpen. Met deze test vind je gemakkelijk de zorgverzekering die bij jouw voorkeur en zorgbehoefte past.

Waarom zorgverzekering kiezen via Geld.nl?

Wij van Geld.nl willen graag dat je een zorgverzekering vindt die écht bij je past, zonder dat je daar onnodig te veel voor betaalt. Op Geld.nl je zorgverzekering vergelijken doe je met de volgende voordelen:

Grootste aanbod polissen

Op Geld.nl kun je zelf het grootste aanbod verzekeringen vergelijken. Laat ons weten wie je bent en wat je wensen zijn. Wij stellen dan een helder overzicht voor je samen met zorgverzekeringen die bij je passen. De gewenste polis afsluiten doe je vervolgens direct online. Benieuwd welke zorgverzekeringen er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Verzekeraars zorgvergelijker 2021

Welke zorgverzekering past bij mij?

Onafhankelijke en actuele zorgvergelijker

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of andere financiële instelling. De informatie die je vergelijkt is niet beïnvloedt door derde partijen. We werken samen met onafhankelijke dataleveranciers zodat alle premies, dekkingen en voorwaarden up-to-date zijn. Zo vind je op een eerlijke manier de zorgverzekering die bij je past. We hebben niets voor niet het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Betaal niet te veel

Wanneer je via ons een passende zorgverzekering hebt gevonden, betaal je nooit meer dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Bovendien bieden we op sommige zorgverzekeringen korting tot wel 20 procent!

14 dagen bedenktijd

Kom je er na het afsluiten achter dat je zorgverzekering toch niet helemaal bij je past? Dat is geen probleem. Binnen veertien dagen zeg je de polis kosteloos op. Doe dit wel vóór 1 januari. Dit is de uiterlijke datum waarvoor je kunt overstappen van zorgverzekering.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons een passende zorgverzekering hebben gevonden, geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met een zorgverzekering kiezen? Onze deskundige, gecertificeerde financiële experts helpen je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2020

Geld.nl is in 2020 voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2020 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,1. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren was een 8,8. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Passende zorgverzekering gevonden? Pak die besparing!

Heb je het oerwoud van polissen gekapt en de zorgverzekering gevonden die bij je past? Laat hem dan niet liggen en vraag de polis direct online aan!

Zorgverzekering die bij je past aanvragen

De polis aanvragen doe je in vier stappen:

 1. Kies de zorgverzekering die bij je past
 2. Vul de gegevens en BSN in van jou en meeverzekerden
 3. Vul je IBAN rekeningnummer in
 4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder!

Acceptatie polis

Je krijgt direct een bevestiging van je aanvraag. Verzekeraars accepteren je aanvraag voor de basisverzekering altijd, dit is wettelijk verplicht. Bij aanvullende verzekeringen komt medische selectie af en toe voor, maar eigenlijk alleen bij uitgebreide pakketten voor fysiotherapie en tandzorg.

Meer over zorgverzekeringen
 • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je basisverzekering.
 • Aanvullende zorgverzekering Naast de basisverzekering kun je een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Lees hier onze handige tips hiervoor!
 • Eigen risico zorgverzekering Voor de basisverzekering geldt een verplicht eigen risico. Hoe hoog die is en waar het precies voor geldt, lees je hier.
 • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
 • Tandartsverzekering De basisverzekering vergoedt tandartskosten voor volwassenen niet. Lees hier alles over een aanvullende tandverzekering.
 • Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je zorgverzekering.
tc
Zoeken ×
Ongeveer 0 resultaten