Website van het jaar 2020

Zorgvergelijker 2021

vergelijk & vind de beste deal!
DD-MM-JJJJ
Waarom vergelijken via Geld.nl?
Meest complete zorgverzekering vergelijker Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
zorgverzekering vergelijker van Nederland.

Keurmerk Objectief Vergelijken Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
10   "Duidelijke voorwaarden" Denny 29 december 2020
10   "Snel de juiste verzekeraar gevonden" S van Varsseveld 15 december 2020
10   "Wat een duidelijke site!" M. van Leeuwen 24 november 2020
Veelgestelde vragen over de zorgvergelijker

Meer weten over onze zorgvergelijker of over zorgverzekeringen?  Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over zorgverzekering.

Waarom is Geld.nl de beste zorgvergelijker van Nederland?

Geld.nl is een 100% onafhankelijke zorgvergelijker. Dit betekent dat verzekeraars en andere financiële partijen geen enkele invloed hebben op je vergelijking. Daarnaast is Geld.nl als één van de weinige vergelijkingssite aangesloten bij het Keurmerk Objectief Vergelijken. Daarom ben je op Geld.nl zeker van een transparante, betrouwbare en klantgerichte vergelijking. Bovendien betaal je via Geld.nl nooit meer dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Sterker nog: op sommige zorgverzekeringen bieden we extra kortingen. Zo vind je altijd de goedkoopste zorgverzekering die bij je past.

Hoe werkt de zorgvergelijker 2021 van Geld.nl?

Met de zorgvergelijker helpen we je eenvoudig de goedkoopste en beste zorgverzekering 2021 te kiezen voor jouw situatie. Je doorloopt hierbij 5 stappen:

 1. Vul enkele gegevens in over jezelf en je gezin
 2. Kies je eigen risico
 3. Geef aan welke zorg je vergoed wilt krijgen
 4. Vergelijk alle zorgverzekeringen die passen bij jouw situatie en wensen
 5. Vraag de zorgverzekering van je keuze direct online aan

We helpen je tijdens je vergelijking door je alle benodigde informatie en tips te geven. Zo weet je zeker dat je een goede en zorgvuldige keuze maakt. Start direct je vergelijking >>

Waarom moet ik gebruik maken van een zorgvergelijker?

Bijna de helft van alle Nederlanders zit al meer dan 10 jaar bij dezelfde zorgverzekeraar. Eigenlijk best vreemd, want er verandert ondertussen van alles. Je persoonlijke situatie en de zorgbehoefte van jou en je gezin verandert. Daarnaast past de zorgverzekeraar elk jaar de dekking en premies aan. Reden te meer om elk jaar opnieuw te checken in de zorgvergelijker of je huidige zorgverzekering ook voor volgend jaar de beste voor jou is. Misschien biedt een andere zorgverzekeraar wel dezelfde dekking voor een lagere premie. Vergelijk dus elk jaar opnieuw even je zorgverzekering in de zorgvergelijker van Geld.nl en betaal nooit meer onnodig te veel!

De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

Zorgvergelijker 2021 – Top 10

We hebben de top tien meest vergeleken polissen voor je op een rij gezet. In onderstaande tabel zie je de vergoeding en de verzekeraar met de laagste premie.

Goedkoopste zorgverzekeringen 2021
Vergoeding Verzekeraar Premie/maand
Basisverzekering € 885 eigen risico ZEKUR.nl € 85,95
Basisverzekering € 385 eigen risico ZEKUR.nl € 105,95
Basisverzekering € 385 eigen risico + Fysio 9 behandelingen Ditzo € 118,10
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 250 (75%) Just € 118,20
Basisverzekering € 385 eigen risico + Fysio 9 behandelingen + Tand € 250 (75%) CZdirect € 128,70
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 500 (75%) IZZ (VGZ voor de Zorg) € 134,65
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 250 (100%) Ditzo € 126,10
Basisverzekering € 385 eigen risico + Fysio 18 behandelingen IZZ (VGZ voor de Zorg) € 135,15
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 500 (100%) IZA € 146,15
Basisverzekering € 385 eigen risico + Tand € 1.000 (100%) IZA € 173,65
Auteur

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Amanda Bulthuis. Zij is specialist op het gebied van autoverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld:

Amanda Bulthuis
Zorgvergelijker

Zorgvergelijker 2021

Wist je dat er 41 zorgverzekeraars zijn in Nederland? Zij bieden allemaal andere premies, dekkingen en voorwaarden. Daarbij is de zorgverzekering best een ingewikkeld product. 41 verzekeraars doorspitten om de beste polis te vinden lijkt een onmogelijke klus. Geen wonder dat 43 procent van de consumenten de afgelopen tien jaar niet heeft omgekeken naar hun polis. Toch is het verstandig dit wél te doen. Ieder jaar veranderen de premies en dekkingen, maar misschien je eigen situatie ook. Grote kans dat je nu te veel betaalt voor een verzekering die niet meer bij je past. Met onze zorgvergelijker 2021 je zorgverzekering vergelijken helpt je een passende polis te vinden en tot wel 600 euro per jaar te besparen!

Zo werkt de zorgvergelijker 2021

Onze zorgvergelijker is makkelijk te gebruiken in drie stappen:

 1. Laat ons weten wie je bent
 2. Vul je zorgwensen in
 3. Kies je polis

Waarom vergelijken met de Geld.nl zorgvergelijker 2021?

Wij van de onafhankelijke vergelijkingssite Geld.nl willen je graag helpen besparen op je zorgverzekering. Onder andere met onze zorgvergelijker 2021. Door onze volgende voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt:

Grootste aanbod in de zorgvergelijker

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aantal polissen. Laat ons weten wie je bent en wat je zorgwensen zijn en wij stellen een helder overzicht voor je samen uit zorgverzekeringen die bij je passen. Zo vind je makkelijk antwoord op de vraag ‘Welke zorgverzekering past bij mij?’. De gewenste polis afsluiten doe je vervolgens direct online. Benieuwd welke zorgverzekeraars er allemaal zijn? Bekijk dan ons overzicht zorgverzekeraars Nederland.

Verzekeraars zorgvergelijker 2021

Zorgverzekering 2019

Onafhankelijke en actuele zorgverzekering vergelijkingssite

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of andere instelling. Alle informatie uit onze zorgvergelijker wordt dus niet beïnvloed door een derde partij. Ook zorgen we dat de informatie up-to-date blijft zodat je een volledig betrouwbare vergelijking maakt en niet voor onverwachte kosten komt te staan. Dat is wel zo eerlijk. We hebben niet voor niets het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Meer details over onze werkwijze vind je in onze verantwoording.

Betaal niet te veel

Via onze zorgvergelijker 2021 betaal je nooit méér voor je zorgverzekering dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Je vindt hier gemakkelijk de laagste premie, want die staat altijd bovenaan. Bovendien bieden we op sommige zorgverzekeringen korting tot wel 20 procent!

14 dagen bedenktijd

Mocht je na het gebruik van onze zorgvergelijker toch niet tevreden zijn over je gekozen zorgverzekering, dan zeg je de polis binnen veertien dagen kosteloos op. Verander wel vóór 1 januari van zorgverzekering, dit is namelijk de uiterlijke datum waarvoor je kunt overstappen van zorgverzekering.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons hebben bespaard via onze zorgvergelijker geven ons een hoge klantwaarding. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met de zorgverzekering vergelijking? Onze deskundige, gecertificeerde financiële experts helpen je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2020

Geld.nl is in 2020 voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2020 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,1 Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren, was een 8,8. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Besparen met de beste zorgvergelijker 2021

Je hebt onze zorgvergelijker gebruikt en de beste en goedkoopste polis gevonden. Dat ging zo makkelijk, je zou er bíjna slapend rijk van worden! De polis afsluiten is het enige wat je nog hoeft te doen.

Polis aanvragen

Je nieuwe polis aanvragen doe je in vier stappen:

 1. Kies je gewenste polis
 2. Vul je persoonlijke gegevens en Burgerservicenummer in
 3. Vul je IBAN rekeningnummer in
 4. Geef je akkoord

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder!

Acceptatie polis

Je krijgt direct een bevestiging van je aanvraag. Zorgverzekeraars zijn wettelijk verplicht je te accepteren voor de basisverzekering. Hiervoor mogen ze je dus niet afwijzen. Voor aanvullende zorgverzekeringen geldt soms wel een medische selectie, maar vaak is dit alleen voor een uitgebreide dekking voor fysiotherapie of de tandartsverzekering.

Meer over zorgverzekeringen
 • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je basisverzekering.
 • Tandartsverzekering De basisverzekering vergoedt tandartskosten voor volwassenen niet. Lees hier alles over een aanvullende tandverzekering.
 • Studenten zorgverzekering Als student wil je natuurlijk niet te veel betalen voor je zorgverzekering. Lees hier onze handige tips en bespaar direct.
 • Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je zorgverzekering.
 • Zorgalert 2022 Als eerste op de hoogte van de zorgverzekering premies voor volgend jaar? Meld je aan voor de zorgalert van Geld.nl!
 • Welke zorgverzekering past bij mij? Doe de test op Geld.nl en vind direct online de zorgverzekering die het beste bij je zorgwensen past!
tc
Zoeken ×
Ongeveer 0 resultaten