Contact

Avéro Achmea zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering Avéro Achmea vergelijken Start zorgverzekering Avéro Achmea vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie Avéro Achmea zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van Avéro Achmea hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Avéro Achmea. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering Avéro Achmea
Basisverzekering Avéro Achmea
Geen basis verzekeringen beschikbaar.
Reviews over Avéro Achmea
8   "collectieve verz. via werkgever, dus korting op de basis en aanvullende verzekeringen, alsmede een clausuleblad waarmee er meerdere fysiotherapeutische behandelingen worden gegeven."
Erik 15-11-2018
7   "over het algemeen zijn wij tevreden, maar we betalen ook ongeveer de hoofdprijs!"
HEIDE wullink 13-11-2018
3   "Bij problemen met een achterstand wordt er niet gezocht naar een oplossing. Bij het treffen van een aflosregeling telt de termijnsachterstand gewoon mee en na een achterstand van een half jaar val je uit de reguliere verzekering en kom je in de basis, ook terwijl op dat moment alle nieuwer termijnen en de aflossingstermijnen keurig worden betaald. Dit heeft mij met mijn gezondheidsproblemen in nog grotere narigheid gebracht"
M van der Park 27-10-2018

Zorgverzekering afsluiten bij Avéro Achmea

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van Avéro Achmea eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij Avéro Achmea. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Avéro Achmea?

Avéro Achmea is een aanbieder van allerlei verzekeringen, dus ook de zorgverzekering. Tot 2020 bood Avéro Achmea ook zorgverzekeringen aan. Een nieuwe zorgverzekering afsluiten bij Avéro Achmea is dus niet meer mogelijk. Bestaande klanten van Avéro Achmea zijn overgenomen door Zilveren Kruis.

Wat zijn de voorwaarden van de Avéro Achmea zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van Avéro Achmea vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen Avéro Achmea moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van Avéro Achmea.

Geen bestanden beschikbaar
Hoe kun je zorgkosten bij Avéro Achmea declareren?

Bij Avéro Achmea declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Avéro Achmea zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Avéro Achmea omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Avéro Achmea met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Avéro Achmea.

Zorgverzekering afsluiten bij Avéro Achmea via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Avéro Achmea afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Avéro Achmea doet.

Geld.nlAvéro Achmea
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk Avéro Achmea met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van Avéro Achmea met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!