Contact

AZVZ zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering AZVZ vergelijken Start zorgverzekering AZVZ vergelijken
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2023.

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie AZVZ zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van AZVZ hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van AZVZ. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering AZVZ
Basisverzekering AZVZ
BasisverzekeringPrijs
Zorg Zeker Polis€ 139,95
Reviews over AZVZ
9   "Goede verzekeraar"
Henk 25-10-2019
8   "Fijne zorgverzekering"
John 24-10-2019

Zorgverzekering afsluiten bij AZVZ

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van AZVZ eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij AZVZ. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is AZVZ?

AZVZ is een onderdeel van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Het label AZVZ richt zich specifiek op werknemers en bedrijven in de scheepvaart. Maar ook als je niet tot deze groep behoort, kun je bij AZVZ een zorgverzekering afsluiten. Aanmelden voor de zorgverzekeringen van AZVZ kan alleen schriftelijk door een aanmeldformulier te downloaden op de website van AZVZ.

Wat zijn de voorwaarden van de AZVZ zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van AZVZ vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen AZVZ moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van AZVZ.

Hoe kun je zorgkosten bij AZVZ declareren?

Bij AZVZ declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type AZVZ zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn AZVZ omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij AZVZ met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij AZVZ.

Zorgverzekering afsluiten bij AZVZ via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van AZVZ afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat AZVZ doet.

Geld.nlAZVZ
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk AZVZ met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van AZVZ met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!