Contact

besured zorgverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
DD-MM-JJJJ
(2.933)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%

Premie besured zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van besured hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van besured. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024
Geen basis verzekeringen beschikbaar.
Uitleg berekening

Zorgverzekering afsluiten bij besured?

Wie is Besured?

Besured is een verzekeringsaanbieder die zich richt op studenten en young professionals. Besured bood tot 2022 nog een zorgverzekering aan. Inmiddels is het niet meer mogelijk om een zorgverzekering af te sluite bij Besured.

Wat zijn de voorwaarden van de Besured zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van Besured vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen Besured moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van Besured.

Geen bestanden beschikbaar
Hoe kun je zorgkosten bij Besured declareren?

Bij Besured declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Besured zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Besured omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Besured met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Besured.

Zorgverzekering afsluiten bij Besured via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Besured afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Besured doet.

Geld.nlbesured
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk besured met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van besured met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

DD-MM-JJJJ