Contact

Besured zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering Besured vergelijken Start zorgverzekering Besured vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie Besured zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van Besured hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Besured. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering Besured
Basisverzekering Besured
Geen basis verzekeringen beschikbaar.
Reviews over Besured
9   "Goede service goedkoop en eerlijk"
Frank 25-01-2021
8   "Wel goed"
Els 28-10-2019
6   "Fijne verzekering en lekker goedkoop"
Jeroen 16-10-2019

Zorgverzekering afsluiten bij Besured

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van Besured eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij Besured. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Besured?

Besured is een verzekeringsaanbieder die zich richt op studenten en young professionals. Besured bood tot 2022 nog een zorgverzekering aan. Inmiddels is het niet meer mogelijk om een zorgverzekering af te sluite bij Besured.

Wat zijn de voorwaarden van de Besured zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van Besured vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen Besured moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van Besured.

Geen bestanden beschikbaar
Hoe kun je zorgkosten bij Besured declareren?

Bij Besured declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Besured zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Besured omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Besured met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Besured.

Zorgverzekering afsluiten bij Besured via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Besured afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Besured doet.

Geld.nlBesured
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk Besured met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van Besured met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!