Contact

Bewuzt zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering Bewuzt vergelijken Start zorgverzekering Bewuzt vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie Bewuzt zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van Bewuzt hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Bewuzt. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering Bewuzt
Basisverzekering Bewuzt
BasisverzekeringPrijs
VGZbewuzt Basis€ 127,45

Aanvullende verzekering Bewuzt

Bewuzt heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen Bewuzt biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering Bewuzt
Aanvullende verzekeringPrijs
bewuzt actief€ 2,50
bewuzt fit€ 5,00
bewuzt gezond€ 17,50
Start vergelijken
Reviews over Bewuzt
8   "Ze hebben mij goed geholpen met overstappen."
Arjen 11-10-2022
9   "Goedkoop. Geen contact, geen gebruik van gemaakt, geen declaraties"
Jose 27-10-2021
10   "Goede prijs voor goede service. Geen problemen mee gehad door de jaren heen"
Youssef hoshan 26-10-2021

Zorgverzekering afsluiten bij Bewuzt

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van Bewuzt eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij Bewuzt. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Bewuzt?

Gemakkelijk al je verzekeringszaken online regelen of via een app op je smartphone? Dan ben je bij Bewuzt aan het goede adres. Bewuzt (onderdeel van VGZ) is een online zorgverzekeraar gericht op jongeren. Verder biedt Bewuzt enkel aanvullende zorgverzekeringen specifiek voor fysiotherapie, zorgkosten in het buitenland of tandheelkundige hulp. Hiermee verzeker je dus alleen wat je echt nodig hebt.

Wat zijn de voorwaarden van de Bewuzt zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van Bewuzt vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen Bewuzt moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van Bewuzt.

Hoe kun je zorgkosten bij Bewuzt declareren?

Bij Bewuzt declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Bewuzt zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Bewuzt omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Bewuzt met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Bewuzt.

Zorgverzekering afsluiten bij Bewuzt via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Bewuzt afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Bewuzt doet.

Geld.nlBewuzt
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk Bewuzt met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van Bewuzt met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!