Contact

CZdirect zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering CZdirect vergelijken Start zorgverzekering CZdirect vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie CZdirect zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van CZdirect hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van CZdirect. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering CZdirect
Basisverzekering CZdirect
BasisverzekeringPrijs
CZdirect€ 128,30

Aanvullende verzekering CZdirect

CZdirect heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen CZdirect biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering CZdirect
Aanvullende verzekeringPrijs
Aanvullend 1€ 1,25
Aanvullend 2€ 1,50
Aanvullend 3€ 5,25
Aanvullend 4€ 10,50
Aanvullend 5€ 16,35
Tand 1€ 12,50
Tand 2 75%€ 28,00
Start vergelijken
Reviews over CZdirect
9   "Geen klachten tot nu toe "
Nalini 11-05-2023
8   "Fijne zorgverzekeraar voor een goede prijs. Ook de communicatie vind ik fijn."
Jannemieke 11-05-2023
10   "Duidelijke en frisse communicatie."
Tanja 11-05-2023

Zorgverzekering afsluiten bij CZdirect

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van CZdirect eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij CZdirect. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is CZdirect?

Czdirect is een online zorgverzekeraar die valt onder CZ. Bij CZdirect regel je al je verzekeringszaken eenvoudig online. Hierdoor betaal je minder premie van bij CZ zelf, maar profiteer je wel van services als: wachtlijstbemiddeling, gratis producten voor mantelzorgers en persoonlijke geboorteadvies. Daarnaast bieden de aanvullende verzekeringen van CZdirect een goede dekking voor fysiotherapie, zorg in het buitenland en de tandarts.

Wat zijn de voorwaarden van de CZdirect zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van CZdirect vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen CZdirect moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van CZdirect.

Hoe kun je zorgkosten bij CZdirect declareren?

Bij CZdirect declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type CZdirect zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn CZdirect omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij CZdirect met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij CZdirect.

Zorgverzekering afsluiten bij CZdirect via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van CZdirect afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat CZdirect doet.

Geld.nlCZdirect
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk CZdirect met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van CZdirect met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!