Contact

De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering De christelijke zorgverzekeraar vergelijken Start zorgverzekering De christelijke zorgverzekeraar vergelijken
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2023.

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van De christelijke zorgverzekeraar hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van De christelijke zorgverzekeraar. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering De christelijke zorgverzekeraar
Basisverzekering De christelijke zorgverzekeraar
BasisverzekeringPrijs
Principe Polis Budget€ 131,95
Principe Polis€ 137,95

Aanvullende verzekering ProLife

ProLife heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen ProLife biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering De christelijke zorgverzekeraar
Aanvullende verzekeringPrijs
Smallpolis€ 7,95
Mediumpolis€ 20,50
Largepolis€ 42,75
Extra Largepolis€ 74,25
Tand Small€ 14,50
Tand Medium€ 25,50
Tand Large€ 44,50
Start vergelijken
Reviews over De christelijke zorgverzekeraar
7   "Verder niets aan toe te voegen gewoon prima!"
Erna 10-10-2022
10   "Tot op heden gaat alles zeer goed. Geen gedoe dat iets niet wordt gedekt. Alles is duidelijk."
Demir 21-04-2022
10   "Zeer goede zorgverzekeraar en goed bereikbaar en zeer vriendelijke medewerkers. Vaak naar informatie gevraagd ging heel vlot."
Wp 26-10-2021

Zorgverzekering afsluiten bij De christelijke zorgverzekeraar

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van De christelijke zorgverzekeraar eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij De christelijke zorgverzekeraar. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is De christelijke zorgverzekeraar?

De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life) is een zorgverzekeraar met christelijke waarden. De verzekeraar had tot 2023 met de wetgever zelfs een aparte afspraak over haar basisverzekering, waardoor ze bepaalde zorg kon uitsluiten die andere basisverzekeringen wel vergoeden. De christelijke zorgverzekeraar vergoedde dus geen zorg die niet past binnen een christelijke levensvisie. Denk aan: abortussen, euthanasie of geslachtsverandering. Vanaf 2023 vergoedt de verzekeraar dit dus wel in de basisverzekering. Daarnaast biedt de zorgverzekeraar via haar zorgverzekering extra toegang tot christelijke zorgverleners.

Wat zijn de voorwaarden van de De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van De christelijke zorgverzekeraar vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen De christelijke zorgverzekeraar moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van De christelijke zorgverzekeraar.

Hoe kun je zorgkosten bij De christelijke zorgverzekeraar declareren?

Bij De christelijke zorgverzekeraar declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type De christelijke zorgverzekeraar zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn De christelijke zorgverzekeraar omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij De christelijke zorgverzekeraar met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij De christelijke zorgverzekeraar.

Zorgverzekering afsluiten bij De christelijke zorgverzekeraar via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van De christelijke zorgverzekeraar afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat De christelijke zorgverzekeraar doet.

Geld.nlDe christelijke zorgverzekeraar
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk De christelijke zorgverzekeraar met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van De christelijke zorgverzekeraar met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!