Contact

DSW zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering DSW vergelijken Start zorgverzekering DSW vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie DSW zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van DSW hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van DSW. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering DSW
Basisverzekering DSW
BasisverzekeringPrijs
Zorgpolis€ 137,50

Aanvullende verzekering DSW

DSW heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen DSW biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering DSW
Aanvullende verzekeringPrijs
AV Compact€ 8,75
AV Standaard€ 24,50
AV Top€ 43,00
Start vergelijken
Reviews over DSW
7   "Verzekert niet echt veel. Wel aardige mensen als het om betaalregeling gaat"
Season 30-10-2021
8   "Alles gaat zonder problemen. De eigen bijdrage mag ik in 10 termijnen betalen. Ik krijg altijd een mail als een rekening is ingediend en of het wel of geen betalingsverzoek is. Ik kan alles via internet terugvinden op mijn DSW. Ik heb niets te klagen."
A.Y. d'Azevedo 27-10-2021
9   "Goede service en snelle reaktie"
Maart 26-10-2021

Zorgverzekering afsluiten bij DSW

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van DSW eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij DSW. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is DSW?

DSW is een zorgverzekeraar met ongeveer 450.000 verzekerden. De zorgverzekeraar is vooral bekend omdat deze traditioneel in de vierde week van september als eerste zorgpremie voor het komende jaar bekendmaakt. Hiermee zet de verzekeraar ook vaak de trend voor de andere zorgverzekeraars als het gaat om de premieontwikkeling. DSW heeft solidariteit hoog in het vaandel staan en richt zich met de zorgverzekering dus ook niet op één specifieke doelgroep. Iedereen is welkom. Verder heb je bij DSW vrije zorgkeuze.

Wat zijn de voorwaarden van de DSW zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van DSW vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen DSW moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van DSW.

Hoe kun je zorgkosten bij DSW declareren?

Bij DSW declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type DSW zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn DSW omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij DSW met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij DSW.

Zorgverzekering afsluiten bij DSW via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van DSW afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat DSW doet.

Geld.nlDSW
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk DSW met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van DSW met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!