Contact

DSW zorgverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
DD-MM-JJJJ
(6.965)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%
Dit vinden klanten van DSW

We vragen klanten van DSW regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een zorgverzekering bij DSW hebben afgesloten.

DSW zorgverzekering 118 klantreviews

Ik heb geen ervaring (gelukkig) kan dus niet toelichten

Ton Manders - 23 oktober 2023

Verzekert niet echt veel. Wel aardige mensen als het om betaalregeling gaat

Season - 30 oktober 2021

Alles gaat zonder problemen. De eigen bijdrage mag ik in 10 termijnen betalen. Ik krijg altijd een mail als een rekening is ingediend en of het wel of geen betalingsverzoek is. Ik kan alles via internet terugvinden op mijn DSW. Ik heb niets te klagen.

A.Y. d'Azevedo - 27 oktober 2021

Goede service en snelle reaktie

Maart - 26 oktober 2021

Goeie zorgverzekering en ik heb nog nooit iets gedeclareerd. Eigen risico is een tientje goedkoper!

Jan Smorenburg - 26 oktober 2021

Premie DSW zorgverzekering

BasisverzekeringPrijs
Zorgpolis€ 149,00

De premie van de zorgverzekering van DSW hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van DSW. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Aanvullende verzekering DSW

Aanvullende verzekeringPrijs
AV Compact€ 9,75
AV Standaard€ 26,25
AV Top€ 46,00

DSW heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen DSW biedt tegen welke premie.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Zorgverzekering afsluiten bij DSW?

Wie is DSW?

DSW is een zorgverzekeraar met ongeveer 450.000 verzekerden. De zorgverzekeraar is vooral bekend omdat deze traditioneel in de vierde week van september als eerste zorgpremie voor het komende jaar bekendmaakt. Hiermee zet de verzekeraar ook vaak de trend voor de andere zorgverzekeraars als het gaat om de premieontwikkeling. DSW heeft solidariteit hoog in het vaandel staan en richt zich met de zorgverzekering dus ook niet op één specifieke doelgroep. Iedereen is welkom. Verder heb je bij DSW vrije zorgkeuze.

Wat zijn de voorwaarden van de DSW zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van DSW vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen DSW moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van DSW.

Hoe kun je zorgkosten bij DSW declareren?

Bij DSW declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type DSW zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn DSW omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij DSW met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij DSW.

Zorgverzekering afsluiten bij DSW via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van DSW afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat DSW doet.

Geld.nlDSW
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk DSW met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van DSW met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

DD-MM-JJJJ