Contact

Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering Ik kies zelf van a.s.r. vergelijken Start zorgverzekering Ik kies zelf van a.s.r. vergelijken
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2023.

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Ik kies zelf van a.s.r.. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering Ik kies zelf van a.s.r.
Basisverzekering Ik kies zelf van a.s.r.
BasisverzekeringPrijs
Goede Keuze + Ongevallendekking Fysio & Tand€ 128,95
Vrije Keuze + Ongevallendekking Fysio & Tand€ 144,50

Aanvullende verzekering Ik kies zelf van a.s.r.

Ik kies zelf van a.s.r. heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen Ik kies zelf van a.s.r. biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering Ik kies zelf van a.s.r.
Aanvullende verzekeringPrijs
ZorgBasis€ 3,50
Pearle & Eye Wish Bril en lenzen module€ 3,75
Buitenland€ 1,50
ZorgBewust€ 6,95
ZorgBeter€ 11,95
TandBewust€ 6,95
TandGoed€ 12,25
TandBeter€ 16,25
Start vergelijken
Reviews over Ik kies zelf van a.s.r.
8   "Goede prijs/kwaliteitverhouding. Duidelijke communicatie over wijzigingen."
Ashley 13-05-2023
2   "Gemaakte kosten voor spoedeisende hulp in het buitenland worden in principe, lijkt wel, niet vergoed (ook al heb je de extra buitenlandmodule). Heb heel veel tijd nodig om echt contact te krijgen. Schriftelijke uitleg voor reden niet uitbetalen is ook heel summier. Een rekening voor zorgkosten wordt afgedaan als pin -of betaalbewijs en wordt dan niet vergoed. De afhandeling van alle declaraties van kosten tussen januari en april in Spanje zijn nog niet afgerond. Nu is er weer een opgestuurde rekening niet ontvangen. ASR/Ditzo is een groot drama! Als je contact wil krijgen om ook mijn uitleg en verhaal te doen zijn ze niet bereikbaar of je moet 1/2 dag naast je telefoon wachten. Heb er al heel veel uren inzitten. Helaas zit ik nog tot eind dit jaar aan deze verzekering vast. "
RP 12-05-2023
10   "Goede verzekering voor een scherpe premie. Je kan ook een deel van je (aanvullende) premie terugverdienen met ASR vitality en dat maakt het zeker interessant! "
Saskia 11-05-2023

Zorgverzekering afsluiten bij Ik kies zelf van a.s.r.

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij Ik kies zelf van a.s.r.. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Ik kies zelf van a.s.r.?

Ik kies zelf van a.s.r. (voorheen Ditzo) is een verzekeringslabel van a.s.r. Met de Ik kies zelf zorgverzekeringen regel je al je verzekeringszaken eenvoudig online. Hierdoor is de premie lager dan bij de reguliere zorgverzekeringen van moedermaatschappij a.s.r.. Bovendien krijg je bij de basisverzekeringen van Ik kies zelf van a.s.r. een gratis ongevallendekking. Hiermee ben je gratis voor 10.000 euro verzekerd als je door een ongeval fysiotherapie nodig hebt of schade aan je gebit hebt en hiervoor geen aanvullende verzekering hebt.

Wat zijn de voorwaarden van de Ik kies zelf van a.sr. zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen Ik kies zelf van a.s.r. moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van Ik kies zelf van a.s.r..

Hoe kun je zorgkosten bij Ik kies zelf van a.s.r. declareren?

Bij Ik kies zelf van a.s.r. declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Ik kies zelf van a.s.r. omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Ik kies zelf van a.s.r. met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Ik kies zelf van a.s.r..

Zorgverzekering afsluiten bij Ik kies zelf van a.s.r. via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Ik kies zelf van a.s.r. doet.

Geld.nlIk kies zelf van a.s.r.
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk Ik kies zelf van a.s.r. met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!