Contact

Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
DD-MM-JJJJ
(6.964)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%
Dit vinden klanten van Ik kies zelf van a.s.r.

We vragen klanten van Ik kies zelf van a.s.r. regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een zorgverzekering bij Ik kies zelf van a.s.r. hebben afgesloten.

Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering 200 klantreviews

Het declareren gaat heel makkelijk en snel via de app. Het bedrag wat vergoedt wordt, wordt snel terugbetaald aan je. Helaas wordt niet alles wat ik "nodig" had dit jaar vergoedt (lactatiekundige, ehbo cursus bijvoorbeeld). Verder prima

Lin - 29 november 2023

Geen gedoe als ik contact opneem met de verzekeraar. Fijne app voor op mijn mobiel

Samuel - 15 november 2023

Doet waar het voor staat

Liu - 2 november 2023

Keren snel uit en zitten veel extra’s bij

Daisy - 26 oktober 2023

Erg fijn dat ik alles snel en gemakkelijk online kan regelen en alles overzichtelijk terug te vinden is in de app. Wel vind ik dat de zorgverzekeringen te duur geworden zijn. Dit geld voor alle verzekeraars..

Mariam - 25 oktober 2023

Premie Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering

BasisverzekeringPrijs
Goede Keuze + Ongevallendekking Fysio & Tand€ 141,50
Vrije Keuze + Ongevallendekking Fysio & Tand€ 158,95

De premie van de zorgverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Ik kies zelf van a.s.r.. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Aanvullende verzekering Ik kies zelf van a.s.r.

Aanvullende verzekeringPrijs
ZorgBasis€ 4,25
Bril en lenzen module€ 3,75
Buitenland€ 1,75
ZorgGoed€ 12,00
ZorgBeter€ 19,95
TandBewust€ 9,95
TandGoed€ 12,75
TandBeter€ 16,75

Ik kies zelf van a.s.r. heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen Ik kies zelf van a.s.r. biedt tegen welke premie.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Zorgverzekering afsluiten bij Ik kies zelf van a.s.r.?

Wie is Ik kies zelf van a.s.r.?

Ik kies zelf van a.s.r. (voorheen Ditzo) is een verzekeringslabel van a.s.r. Met de Ik kies zelf zorgverzekeringen regel je al je verzekeringszaken eenvoudig online. Hierdoor is de premie lager dan bij de reguliere zorgverzekeringen van moedermaatschappij a.s.r.. Bovendien krijg je bij de basisverzekeringen van Ik kies zelf van a.s.r. een gratis ongevallendekking. Hiermee ben je gratis voor 10.000 euro verzekerd als je door een ongeval fysiotherapie nodig hebt of schade aan je gebit hebt en hiervoor geen aanvullende verzekering hebt.

Wat zijn de voorwaarden van de Ik kies zelf van a.sr. zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen Ik kies zelf van a.s.r. moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van Ik kies zelf van a.s.r..

Hoe kun je zorgkosten bij Ik kies zelf van a.s.r. declareren?

Bij Ik kies zelf van a.s.r. declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Ik kies zelf van a.s.r. omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Ik kies zelf van a.s.r. met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Ik kies zelf van a.s.r..

Zorgverzekering afsluiten bij Ik kies zelf van a.s.r. via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Ik kies zelf van a.s.r. doet.

Geld.nlIk kies zelf van a.s.r.
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk Ik kies zelf van a.s.r. met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

DD-MM-JJJJ