Contact

InTwente zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering InTwente vergelijken Start zorgverzekering InTwente vergelijken
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2023.

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie InTwente zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van InTwente hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van InTwente. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering InTwente
Basisverzekering InTwente
BasisverzekeringPrijs
Zorgpolis€ 137,50

Aanvullende verzekering InTwente

InTwente heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen InTwente biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering InTwente
Aanvullende verzekeringPrijs
AV Compact€ 8,75
AV Standaard€ 24,50
AV Top€ 43,00
Start vergelijken
Reviews over InTwente
10   "De door ons gestelde vragen worden direct naar volle tevredenheid beantwoord of worden direct opgepakt voor verder advies. WIJ NEMEN NOOIT MEER EEN ANDERE ZORGVERZEKERAAR. Niks geen eigen bijdragen van ???.% van de gemaakte kosten tot een max. van ??????"
anoniem 25-01-2021
8   "Helemaal prima!"
Sofie 22-10-2019
8   "Fijne verzekeraar"
Erik 09-10-2019

Zorgverzekering afsluiten bij InTwente

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van InTwente eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij InTwente. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is InTwente?

InTwente is een zorgaanbieder alleen voor mensen uit Twente. Samen met DSW Zorgverzekeraar willen ze toegankelijke zorg in de regio bieden, tegen een scherpe premie en zonder medische selectie.

Wat zijn de voorwaarden van de InTwente zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van InTwente vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen InTwente moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van InTwente.

Hoe kun je zorgkosten bij InTwente declareren?

Bij InTwente declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type InTwente zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn InTwente omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij InTwente met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij InTwente.

Zorgverzekering afsluiten bij InTwente via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van InTwente afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat InTwente doet.

Geld.nlInTwente
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk InTwente met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van InTwente met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!