Contact

InTwente zorgverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
DD-MM-JJJJ
(6.330)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%
Dit vinden klanten van InTwente

We vragen klanten van InTwente regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een zorgverzekering bij InTwente hebben afgesloten.

InTwente zorgverzekering 3 klantreviews

De door ons gestelde vragen worden direct naar volle tevredenheid beantwoord of worden direct opgepakt voor verder advies. WIJ NEMEN NOOIT MEER EEN ANDERE ZORGVERZEKERAAR. Niks geen eigen bijdragen van ???.% van de gemaakte kosten tot een max. van ??????

anoniem - 25 januari 2021

Helemaal prima!

Sofie - 22 oktober 2019

Fijne verzekeraar

Erik - 9 oktober 2019

Premie InTwente zorgverzekering

BasisverzekeringPrijs
Zorgpolis€ 149,00

De premie van de zorgverzekering van InTwente hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van InTwente. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Aanvullende verzekering InTwente

Aanvullende verzekeringPrijs
AV Compact€ 9,75
AV Standaard€ 26,25
AV Top€ 46,00

InTwente heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen InTwente biedt tegen welke premie.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Zorgverzekering afsluiten bij InTwente?

Wie is InTwente?

InTwente is een zorgaanbieder alleen voor mensen uit Twente. Samen met DSW Zorgverzekeraar willen ze toegankelijke zorg in de regio bieden, tegen een scherpe premie en zonder medische selectie.

Wat zijn de voorwaarden van de InTwente zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van InTwente vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen InTwente moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van InTwente.

Hoe kun je zorgkosten bij InTwente declareren?

Bij InTwente declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type InTwente zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn InTwente omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij InTwente met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij InTwente.

Zorgverzekering afsluiten bij InTwente via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van InTwente afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat InTwente doet.

Geld.nlInTwente
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk InTwente met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van InTwente met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

DD-MM-JJJJ