Contact

IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) vergelijken Start zorgverzekering IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg). Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg)
Basisverzekering IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg)
Geen basis verzekeringen beschikbaar.
Reviews over IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg)
7   "Goed maar prijzig. Promise bedraagt 400 pm"
Sa 07-11-2021
7   "Goede verzekeraar. Zelden problemen. Wel wat aan de dure kant. Goede online omgeving waarin declaraties terug te vinden zijn. Maar ook telefonisch goed bereikbaar gelukkig."
Menno Wassenaar 02-11-2021
8   "Goed"
Char 27-10-2021

Zorgverzekering afsluiten bij IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg)

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg). Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg)?

IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) is een zorgverzekering specifiek gericht op mensen die werken in de zorg. Dit zie je ook terug in de aanvullende verzekeringen waarin extra dekking voor fysiotherapie zit. Werken in de zorg is namelijk vaak fysiek zwaar werk. De risicodrager van IZZ Zorgverzekering, ofwel VGZ voor de Zorg, is de grote zorgverzekeraar VGZ.

Wat zijn de voorwaarden van de IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg).

Geen bestanden beschikbaar
Hoe kun je zorgkosten bij IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) declareren?

Bij IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg).

Zorgverzekering afsluiten bij IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) doet.

Geld.nlIZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg)
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van IZZ Zorverzekering (VGZ voor de Zorg) met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!