Contact

IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) zorgverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
DD-MM-JJJJ
(2.933)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%

Premie IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) zorgverzekering

Geen basis verzekeringen beschikbaar.

De premie van de zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg). Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Zorgverzekering afsluiten bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)?

Wie is IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)?

IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) is een zorgverzekering die specifiek gericht is op mensen die werken in de zorg. Dit zie je ook terug in de aanvullende verzekeringen waarin extra dekking voor fysiotherapie zit. Werken in de zorg is namelijk vaak fysiek zwaar werk. De risicodrager van IZZ Zorgverzekering, ofwel CZ voor de Zorg, is de grote zorgverzekeraar CZ.

Wat zijn de voorwaarden van de IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg).

Geen bestanden beschikbaar
Hoe kun je zorgkosten bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) declareren?

Bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg).

Zorgverzekering afsluiten bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) doet.

Geld.nlIZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

DD-MM-JJJJ