Contact

IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) vergelijken Start zorgverzekering IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg). Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)
Basisverzekering IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)
Geen basis verzekeringen beschikbaar.

Zorgverzekering afsluiten bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg). Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)?

IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) is een zorgverzekering die specifiek gericht is op mensen die werken in de zorg. Dit zie je ook terug in de aanvullende verzekeringen waarin extra dekking voor fysiotherapie zit. Werken in de zorg is namelijk vaak fysiek zwaar werk. De risicodrager van IZZ Zorgverzekering, ofwel CZ voor de Zorg, is de grote zorgverzekeraar CZ.

Wat zijn de voorwaarden van de IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg).

Geen bestanden beschikbaar
Hoe kun je zorgkosten bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) declareren?

Bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg).

Zorgverzekering afsluiten bij IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) doet.

Geld.nlIZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg)
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van IZZ Zorgverzekering (CZ voor de Zorg) met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!