Contact

Jaaah zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering Jaaah vergelijken Start zorgverzekering Jaaah vergelijken
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2023.

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie Jaaah zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van Jaaah hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Jaaah. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering Jaaah
Basisverzekering Jaaah
BasisverzekeringPrijs
Basisverzekering€ 130,90

Aanvullende verzekering Jaaah

Jaaah heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen Jaaah biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering Jaaah
Aanvullende verzekeringPrijs
Jaaah beter€ 4,95
Jaaah op reis€ 2,55
Jaaah best€ 8,95
Jaaah tand€ 12,25
Start vergelijken
Reviews over Jaaah
10   "goed"
fatina 25-10-2021
10   "Goedkope goede verzekeraar"
A. Leenes 12-10-2021
7   "Heb er nog geen ervaring mee gehad"
Robin Vermeulen 03-10-2021

Zorgverzekering afsluiten bij Jaaah

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van Jaaah eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij Jaaah. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Jaaah?

Jaaah is een nieuwe zorgverzekering, gestart in 2020. De verzekeraar noemt zichzelf: een verzekering voor mensen die positief in het leven staan en vertrouwen hebben in de toekomst. Jaaah is onderdeel van ONVZ, een verzekeraar die al 85 jaar actief is in Nederland. Met de zorgverzekering van Jaaah profiteer van je zeer ruime zorgkeuze, een gratis tandongevallenverzekering en een app waarin je al je verzekeringszaken regelt.

Wat zijn de voorwaarden van de Jaaah zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van Jaaah vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen Jaaah moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van Jaaah.

Hoe kun je zorgkosten bij Jaaah declareren?

Bij Jaaah declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Jaaah zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Jaaah omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Jaaah met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Jaaah.

Zorgverzekering afsluiten bij Jaaah via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Jaaah afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Jaaah doet.

Geld.nlJaaah
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk Jaaah met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van Jaaah met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!