Contact

Just zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering Just vergelijken Start zorgverzekering Just vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie Just zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van Just hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Just. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering Just
Basisverzekering Just
BasisverzekeringPrijs
Just Basic€ 127,95

Aanvullende verzekering Just

Just heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen Just biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering Just
Aanvullende verzekeringPrijs
Just Live€ 3,00
Just Smile€ 6,70
Start vergelijken
Reviews over Just
9   "Duidelijke polis en website "
Pieter 11-05-2023
8   "Loop makkelijk en soepel "
Jan 24-10-2022
8   "De zorgverzekeraar is goed, maar een beetje duur."
Ehab 19-10-2022

Zorgverzekering afsluiten bij Just

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van Just eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij Just. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Just?

Just is een nieuwe zorgverzekeraar en opvolger van CZdirect. Bij Just werkt het allemaal net even iets anders dan je gewend bent. Just staat voor minder keuzes en meer gemak. Bij Just denken ze niet in vergoedingen, maar in risico's. Dit betekent dat wanneer jij je aanvullend verzekert voor bijvoorbeeld fysio, je dit niet doet voor 4 of 8 behandelingen, maar voor het aantal dat je daadwerkelijk nodig blijkt te hebben.

Wat zijn de voorwaarden van de Just zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van Just vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen Just moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van Just.

Hoe kun je zorgkosten bij Just declareren?

Bij Just declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Just zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Just omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Just met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Just.

Zorgverzekering afsluiten bij Just via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Just afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Just doet.

Geld.nlJust
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk Just met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van Just met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!