Contact

Just zorgverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
DD-MM-JJJJ
(7.566)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%
Dit vinden klanten van Just

We vragen klanten van Just regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een zorgverzekering bij Just hebben afgesloten.

Just zorgverzekering 231 klantreviews

Heb er geen problemen mee gehad tot nu toe

Kim - 26 december 2023

Goede communicatie via de app en mail.

Lisa - 30 november 2023

Premie laag. Betalen snel. Kan overal terecht

Ryan - 19 november 2023

Ik heb gekozen voor de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Ik heb het afgelopen jaar geen klachten over de zorgverzekeraar. Alles verloopt soepel.

Co - 8 november 2023

Het is een prijs die je je goed kan veroorloven

Nirell Menso - 1 november 2023

Premie Just zorgverzekering

BasisverzekeringPrijs
Just Basic€ 141,00

De premie van de zorgverzekering van Just hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Just. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Aanvullende verzekering Just

Aanvullende verzekeringPrijs
Just Live€ 3,20
Just Smile€ 7,65

Just heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen Just biedt tegen welke premie.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Zorgverzekering afsluiten bij Just?

Wie is Just?

Just is een nieuwe zorgverzekeraar en opvolger van CZdirect. Bij Just werkt het allemaal net even iets anders dan je gewend bent. Just staat voor minder keuzes en meer gemak. Bij Just denken ze niet in vergoedingen, maar in risico's. Dit betekent dat wanneer jij je aanvullend verzekert voor bijvoorbeeld fysio, je dit niet doet voor 4 of 8 behandelingen, maar voor het aantal dat je daadwerkelijk nodig blijkt te hebben.

Wat zijn de voorwaarden van de Just zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van Just vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen Just moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van Just.

Hoe kun je zorgkosten bij Just declareren?

Bij Just declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Just zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Just omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Just met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Just.

Zorgverzekering afsluiten bij Just via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Just afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Just doet.

Geld.nlJust
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk Just met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van Just met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

DD-MM-JJJJ