Contact

OHRA zorgverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
DD-MM-JJJJ
(6.316)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%
Dit vinden klanten van OHRA

We vragen klanten van OHRA regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een zorgverzekering bij OHRA hebben afgesloten.

OHRA zorgverzekering 92 klantreviews

Weinig toe te lichten als je weinig zorg nodig hebt behalve tandzorg en fysio, en dus ook weinig contact met de verzekeraar.

Mandy - 6 december 2023

Geen

Alex - 31 oktober 2023

Declaraties worden netjes afgehandeld en uitbetaald.

J.Schippers - 29 oktober 2023

Voor orthodontie een goede vergoeding, afgelopen jaar zonder wachttijd. Wat het de moeite waard maakt is dat de aanvullende verzekering dan ook fysio en podotherapie biedt. Daardoor was de aanvullende verzekering voor orthodontie in mijn geval via Ohra de beste optie

Beer - 29 oktober 2023

Snelle afhandeling facturen plus mogelijkheid om eigen bijdrage af te lossen gespreid

Fam van Buren - 27 oktober 2023

Premie OHRA zorgverzekering

BasisverzekeringPrijs
Zorgverzekering Combinatie€ 145,60

De premie van de zorgverzekering van OHRA hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van OHRA. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Aanvullende verzekering OHRA

Aanvullende verzekeringPrijs
Zorgverzekerd op Reis€ 1,95
Compact€ 6,88
Sterk€ 9,35
Aanvullend€ 15,65
Extra Aanvullend€ 27,78
Uitgebreid€ 54,45
Tand Sterk€ 12,50
TandenGaaf 250€ 19,45
TandenGaaf 500€ 36,95

OHRA heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen OHRA biedt tegen welke premie.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Zorgverzekering afsluiten bij OHRA?

Wie is OHRA?

OHRA is een bekende verzekeringsmaatschappij die al meer dan 80 jaar actief is. Je kunt bij OHRA verschillende verzekeringen afsluiten en dus ook een zorgverzekering. De basisverzekering van OHRA geeft je altijd vrije zorgkeuze. Bij OHRA regel je al je verzekeringszaken eenvoudig online. In ruil hiervoor krijg je 8 procent korting op de premie.

Wat zijn de voorwaarden van de OHRA zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van OHRA vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen OHRA moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van OHRA.

Hoe kun je zorgkosten bij OHRA declareren?

Bij OHRA declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type OHRA zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn OHRA omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij OHRA met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij OHRA.

Zorgverzekering afsluiten bij OHRA via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van OHRA afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat OHRA doet.

Geld.nlOHRA
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk OHRA met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van OHRA met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

DD-MM-JJJJ