Contact

PNO Zorg zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering PNO Zorg vergelijken Start zorgverzekering PNO Zorg vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie PNO Zorg zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van PNO Zorg hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van PNO Zorg. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering PNO Zorg
Basisverzekering PNO Zorg
Geen basis verzekeringen beschikbaar.
Reviews over PNO Zorg
8   "Fijne verzekeraar"
Mieke 30-10-2019
8   "Helemaal prima!"
Annie 19-10-2019
9   "Al jarenlang een perfecte verzekering"
Gerard Langenbach 20-11-2018

Zorgverzekering afsluiten bij PNO Zorg

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van PNO Zorg eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij PNO Zorg. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is PNO Zorg?

PNOzorg was meer dan 60 jaar de specialist in een zorgverzekering voor mensen die werkzaam zijn in de creatieve sector. Sinds 2023 kun je bij PNOzorg geen zorgverzekering meer afsluiten.

Wat zijn de voorwaarden van de PNO Zorg zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van PNO Zorg vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen PNO Zorg moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van PNO Zorg.

Geen bestanden beschikbaar
Hoe kun je zorgkosten bij PNO Zorg declareren?

Bij PNO Zorg declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type PNO Zorg zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn PNO Zorg omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij PNO Zorg met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij PNO Zorg.

Zorgverzekering afsluiten bij PNO Zorg via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van PNO Zorg afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat PNO Zorg doet.

Geld.nlPNO Zorg
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk PNO Zorg met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van PNO Zorg met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!