Contact

ProLife zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering ProLife vergelijken Start zorgverzekering ProLife vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie ProLife zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van ProLife hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van ProLife. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering ProLife
Basisverzekering ProLife
BasisverzekeringPrijs
Principe Polis Budget€ 131,95
Principe Polis€ 137,95

Aanvullende verzekering ProLife

ProLife heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen ProLife biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering ProLife
Aanvullende verzekeringPrijs
Smallpolis€ 7,95
Mediumpolis€ 20,50
Largepolis€ 42,75
Extra Largepolis€ 74,25
Tand Small€ 14,50
Tand Medium€ 25,50
Tand Large€ 44,50
Start vergelijken
Reviews over ProLife
7   "Verder niets aan toe te voegen gewoon prima!"
Erna 10-10-2022
10   "Tot op heden gaat alles zeer goed. Geen gedoe dat iets niet wordt gedekt. Alles is duidelijk."
Demir 21-04-2022
10   "Zeer goede zorgverzekeraar en goed bereikbaar en zeer vriendelijke medewerkers. Vaak naar informatie gevraagd ging heel vlot."
Wp 26-10-2021

Zorgverzekering afsluiten bij ProLife

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van ProLife eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij ProLife. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is ProLife?

Pro Life is bekend als de Christelijke zorgverzekeraar. Pro Life had tot 2023 met de wetgever een aparte afspraak over haar basisverzekering, waardoor ze bepaalde zorg kon uitsluiten die andere basisverzekeringen wel vergoeden. Pro Life vergoedde dus geen zorg die niet past binnen een Christelijke levensvisie. Denk aan: abortussen, euthanasie of geslachtsverandering. Vanaf 2023 vergoedt Pro Life dit dus wel in de basisverzekering. Daarnaast biedt de zorgverzekeraar via haar zorgverzekering extra toegang tot Christelijke zorgverleners.

Wat zijn de voorwaarden van de ProLife zorgverzekering
Hoe kun je zorgkosten bij ProLife declareren?

Bij ProLife declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type ProLife zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn ProLife omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij ProLife met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij ProLife.

Zorgverzekering afsluiten bij ProLife via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van ProLife afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat ProLife doet.

Geld.nlProLife
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk ProLife met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van ProLife met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!