Contact

Stad Holland zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering Stad Holland vergelijken Start zorgverzekering Stad Holland vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie Stad Holland zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van Stad Holland hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Stad Holland. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering Stad Holland
Basisverzekering Stad Holland
BasisverzekeringPrijs
Zorgpolis€ 140,75

Aanvullende verzekering Stad Holland

Stad Holland heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen Stad Holland biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering Stad Holland
Aanvullende verzekeringPrijs
Compact AV€ 8,75
Standaard AV€ 24,50
Uitgebreide AV€ 45,25
Extra Uitgebreide AV€ 62,75
Start vergelijken
Reviews over Stad Holland
8   "Goede zorgverzekeraar. Geen klachten. Met vragen kan je altijd bij ze terecht. Snelle terugbetaling van ingediende nota’s. Goede duidelijke website."
Margot Anink 28-10-2021
8   "duidelijk overzichtelijk en behulpzaam. Heb al meerder malen een beroep op hun moeten doen voor speciale hulpdiensten en ze zijn altijd erg snel in reageren en betalen"
Henny Wilting 26-10-2021
9   "Alles wordt heel snel afgewikkeld"
Mevr. Vaandering 25-10-2021

Zorgverzekering afsluiten bij Stad Holland

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van Stad Holland eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij Stad Holland. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Stad Holland?

Stad Holland is een kleine zorgverzekeraar waar je alleen een zorgverzekering kunt afsluiten via een bemiddelaar. Stad Holland heeft ruim 87.000 verzekerden en heeft DSW zorgverzekeraar als partner. Net als bij DSW, wordt bij Stad Holland iedereen geaccepteerd voor alle zorgverzekeringen en heb je vrije zorgkeuze.

Wat zijn de voorwaarden van de Stad Holland zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van Stad Holland vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen Stad Holland moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van Stad Holland.

Hoe kun je zorgkosten bij Stad Holland declareren?

Bij Stad Holland declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Stad Holland zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Stad Holland omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Stad Holland met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Stad Holland.

Zorgverzekering afsluiten bij Stad Holland via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Stad Holland afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Stad Holland doet.

Geld.nlStad Holland
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk Stad Holland met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van Stad Holland met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!