Contact

StudentenGoedVerzekerd zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering StudentenGoedVerzekerd vergelijken Start zorgverzekering StudentenGoedVerzekerd vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie StudentenGoedVerzekerd zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van StudentenGoedVerzekerd hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van StudentenGoedVerzekerd. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering StudentenGoedVerzekerd
Basisverzekering StudentenGoedVerzekerd
Geen basis verzekeringen beschikbaar.
Reviews over StudentenGoedVerzekerd
8   "Makkelijk alles online"
Jimmie 20-10-2019
7   "Goedkoop en geen gedoe"
Hanneke 20-10-2019

Zorgverzekering afsluiten bij StudentenGoedVerzekerd

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van StudentenGoedVerzekerd eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij StudentenGoedVerzekerd. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is StudentenGoedVerzekerd?

StudentenGoedVerzekerd is een collectieve zorgverzekering voor studenten van hogescholen en universiteiten. De collectiviteit wordt verzorgd door het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studentenvakbond (LSVb). De zorgverzekering die je bij StudentenGoedVerzekerd afsluit, valt onder Zilveren Kruis. Bij StudentenGoedVerzekerd profiteer je van een lage zorgpremie én snel en makkelijk online declareren.

Wat zijn de voorwaarden van de StudentenGoedVerzekerd zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van StudentenGoedVerzekerd vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen StudentenGoedVerzekerd moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van StudentenGoedVerzekerd.

Geen bestanden beschikbaar
Hoe kun je zorgkosten bij StudentenGoedVerzekerd declareren?

Bij StudentenGoedVerzekerd declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type StudentenGoedVerzekerd zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn StudentenGoedVerzekerd omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij StudentenGoedVerzekerd met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij StudentenGoedVerzekerd.

Zorgverzekering afsluiten bij StudentenGoedVerzekerd via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van StudentenGoedVerzekerd afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat StudentenGoedVerzekerd doet.

Geld.nlStudentenGoedVerzekerd
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk StudentenGoedVerzekerd met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van StudentenGoedVerzekerd met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!