Contact

UMC zorgverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
DD-MM-JJJJ
(2.933)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%
Dit vinden klanten van UMC

We vragen klanten van UMC regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een zorgverzekering bij UMC hebben afgesloten.

7,1
UMC zorgverzekering 5 klantreviews
8

Gemakkelijk. Snelle hulp

Ss - 30 oktober 2021
7

Niet de goedkoopste maar wel met een redelijke dekking en een vlotte afrekening.

Milie de Wilde - 26 januari 2021
7

Goede verzekering maar wel prijzig.

V.E. - 25 januari 2021
5

Irritant is dat er 1 hoofdverzekerde is en de mede verzekerden (de rest van het gezin) kunnen de declaraties niet in zin (ook niet mbt hun eigen zorg)

Nan - 19 oktober 2019
8

Anja Engels - 6 november 2018

Premie UMC zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van UMC hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van UMC. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024
Geen basis verzekeringen beschikbaar.
Uitleg berekening

Zorgverzekering afsluiten bij UMC?

Wie is UMC?

UMC Zorgverzekering is speciaal voor medewerkers van de universitair medische centra in Nederland en hun gezinsleden. Maar ook als je niet bij een universitair medisch centrum werkt, kun je een zorgverzekering bij UMC afsluiten. Je profiteert dan alleen niet van de collectiviteitskorting. De UMC zorgverzekering is onderdeel van de grote zorgverzekeraar VGZ.

Wat zijn de voorwaarden van de UMC zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van UMC vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen UMC moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van UMC.

Geen bestanden beschikbaar
Hoe kun je zorgkosten bij UMC declareren?

Bij UMC declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type UMC zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn UMC omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij UMC met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij UMC.

Zorgverzekering afsluiten bij UMC via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van UMC afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat UMC doet.

Geld.nlUMC
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk UMC met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van UMC met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

DD-MM-JJJJ