Contact

VinkVink zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering VinkVink vergelijken Start zorgverzekering VinkVink vergelijken
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2023.

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie VinkVink zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van VinkVink hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van VinkVink. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering VinkVink
Basisverzekering VinkVink
BasisverzekeringPrijs
Basisverzekering€ 125,00

Aanvullende verzekering VinkVink

VinkVink heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen VinkVink biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering VinkVink
Aanvullende verzekeringPrijs
Bundel€ 6,75
Buitenland & Tandongeval€ 1,94
Tand€ 11,75
Start vergelijken
Reviews over VinkVink
10   "Ik hou er niet van om meer te betalen als het niet nodig is. Vink vink is goedkoop en leverde ook goede voorwaarden "
Fab 10-08-2023
10   "Helaas zijn zorgverzekeringen een noodzakelijk kwaad. Je kan dan voor de basisverzekering maar beter bij een goedkope aanbieder zoals VinkVink zitten die ook nog eens goed communiceert via een goed werkende app."
Marian Tonglet 15-05-2023
8   "Beste prijs voor de dekking die ik nodig heb"
Karel 13-05-2023

Zorgverzekering afsluiten bij VinkVink

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van VinkVink eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij VinkVink. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is VinkVink?

VinkVink is een nieuwe zorgverzekering, gestart in 2021. De verzekeraar richt zich vooral op mensen die zelf eenvoudig online hun zorgverzekering willen regelen. Je stelt bij VinkVink eenvoudig zelf de zorgverzekering samen die past bij je wensen. Daarnaast regel je je al je zorgverzekeringzaken, zoals declaraties, via de app op je smartphone. VinkVink is onderdeel van Menzis, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.

Wat zijn de voorwaarden van de VinkVink zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van VinkVink vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen VinkVink moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van VinkVink.

Hoe kun je zorgkosten bij VinkVink declareren?

Bij VinkVink declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type VinkVink zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn VinkVink omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij VinkVink met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij VinkVink.

Zorgverzekering afsluiten bij VinkVink via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van VinkVink afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat VinkVink doet.

Geld.nlVinkVink
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk VinkVink met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van VinkVink met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!