Contact

ZEKUR zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering ZEKUR vergelijken Start zorgverzekering ZEKUR vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie ZEKUR zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van ZEKUR hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van ZEKUR. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering ZEKUR
Basisverzekering ZEKUR
BasisverzekeringPrijs
Gewoon ZEKUR Polis€ 122,95
Gewoon ZEKUR Zorg Vrij€ 155,15

Aanvullende verzekering ZEKUR

ZEKUR heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen ZEKUR biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering ZEKUR
Aanvullende verzekeringPrijs
Extra ZEKUR Zorg (inclusief tandarts)€ 36,95
Aanvullend ZEKUR Fysiotherapie€ 14,95
Aanvullend ZEKUR Buitenland€ 4,50
Aanvullend ZEKUR Tand€ 14,95
Start vergelijken
Reviews over ZEKUR
8   "Goede en goedkope verzekering"
Coby Poutsma 26-01-2021
9   "ik ben erg blij met dit bedrijf"
Błażej Sroka 26-01-2021
7   "goed en goedkoop"
Anoniem 25-01-2021

Zorgverzekering afsluiten bij ZEKUR

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van ZEKUR eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij ZEKUR. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is ZEKUR?

Zekur is een verzekeraar gericht op goedkope polissen voor jongeren en studenten. Een zorgverzekering aanvragen en je verzekeringszaken regelen doe je bij Zekur eenvoudig online. Houd er bij de bij Gewoon Zekur basisverzekering wel rekening mee dat er maar beperkt aantal ziekenhuizen is gecontacteerd. Ga je naar een ander ziekenhuis, dan krijg je maximaal 80 procent van je rekening vergoed. Voor meer vrije zorgkeuze kun je de Gewoon Zekur Vrij polis afsluiten.

Wat zijn de voorwaarden van de ZEKUR zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van ZEKUR vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen ZEKUR moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van ZEKUR.

Hoe kun je zorgkosten bij ZEKUR declareren?

Bij ZEKUR declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type ZEKUR zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn ZEKUR omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij ZEKUR met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij ZEKUR.

Zorgverzekering afsluiten bij ZEKUR via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van ZEKUR afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat ZEKUR doet.

Geld.nlZEKUR
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk ZEKUR met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van ZEKUR met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!