Contact

ZEKUR zorgverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar tot € 591 in 2024.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
DD-MM-JJJJ
(6.316)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 20%
Dit vinden klanten van ZEKUR

We vragen klanten van ZEKUR regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een zorgverzekering bij ZEKUR hebben afgesloten.

ZEKUR zorgverzekering 20 klantreviews

Goede en goedkope verzekering

Coby Poutsma - 26 januari 2021

ik ben erg blij met dit bedrijf

Błażej Sroka - 26 januari 2021

goed en goedkoop

Anoniem - 25 januari 2021

Het is de goedkoopste met de basis zorgverzekering. Daarnaast kan ik er alles digitaal declareren, tot nu toe heb ik geen klachten.

Gerdtinus Netten - 25 januari 2021

Verzekeraar is altijd redelijk snel met de bedragen die ik eventueel zelf moet bijbetalen en heb daar nooit problemen mee.

L.Olivieira - 25 januari 2021

Premie ZEKUR zorgverzekering

BasisverzekeringPrijs
Gewoon ZEKUR Zorg Basis€ 147,30
Gewoon ZEKUR Zorg Plus€ 160,15

De premie van de zorgverzekering van ZEKUR hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van ZEKUR. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Aanvullende verzekering ZEKUR

Aanvullende verzekeringPrijs
Extra ZEKUR Zorg (inclusief tandarts)€ 37,95
Aanvullend ZEKUR Fysiotherapie€ 15,95
Aanvullend ZEKUR Buitenland€ 4,50
Aanvullend ZEKUR Tand€ 15,95

ZEKUR heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen ZEKUR biedt tegen welke premie.

Deze premies gelden voor je zorgverzekering 2024

Zorgverzekering afsluiten bij ZEKUR?

Wie is ZEKUR?

Zekur is een verzekeraar gericht op goedkope polissen voor jongeren en studenten. Een zorgverzekering aanvragen en je verzekeringszaken regelen doe je bij Zekur eenvoudig online. Houd er bij de bij Gewoon Zekur basisverzekering wel rekening mee dat er maar beperkt aantal ziekenhuizen is gecontacteerd. Ga je naar een ander ziekenhuis, dan krijg je maximaal 80 procent van je rekening vergoed. Voor meer vrije zorgkeuze kun je de Gewoon Zekur Vrij polis afsluiten.

Wat zijn de voorwaarden van de ZEKUR zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van ZEKUR vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen ZEKUR moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van ZEKUR.

Hoe kun je zorgkosten bij ZEKUR declareren?

Bij ZEKUR declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type ZEKUR zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn ZEKUR omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij ZEKUR met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij ZEKUR.

Zorgverzekering afsluiten bij ZEKUR via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van ZEKUR afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat ZEKUR doet.

Geld.nlZEKUR
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk ZEKUR met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van ZEKUR met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

DD-MM-JJJJ