Contact

ZieZo zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering ZieZo vergelijken Start zorgverzekering ZieZo vergelijken
DD-MM-JJJJ

Let op! De premies zijn voor 2023.

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie ZieZo zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van ZieZo hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van ZieZo. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering ZieZo
Basisverzekering ZieZo
BasisverzekeringPrijs
ZieZo Basis€ 129,95

Aanvullende verzekering ZieZo

ZieZo heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen ZieZo biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering ZieZo
Aanvullende verzekeringPrijs
ZieZo Aanvullend 1€ 6,25
ZieZo Werelddekking€ 1,25
ZieZo Tand 1€ 13,95
Start vergelijken
Reviews over ZieZo
10   "Je krijgt waar je voor verzekerd bent."
Herma 18-10-2022
9   "Tot nu toe dit jaar niet veel zorgkosten gemaakt, maar helder in de app. Ook kosten die niet binnen de vergoeding vallen zijn duidelijk"
Irma 12-10-2022
10   "Prijs de goedkoopste. En zorg met veel zorginstellingen in de buurt. "
Hans 11-10-2022

Zorgverzekering afsluiten bij ZieZo

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van ZieZo eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij ZieZo. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is ZieZo?

ZieZo is een online zorgverzekeraar die onderdeel is van Zilveren Kruis, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Het label ZieZo is goedkoper dan de reguliere zorgverzekering van Zilveren Kruis, omdat je bij ZieZo al je verzekeringszaken via internet regelt.

Wat zijn de voorwaarden van de ZieZo zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van ZieZo vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen ZieZo moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van ZieZo.

Hoe kun je zorgkosten bij ZieZo declareren?

Bij ZieZo declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type ZieZo zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn ZieZo omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij ZieZo met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij ZieZo.

Zorgverzekering afsluiten bij ZieZo via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van ZieZo afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat ZieZo doet.

Geld.nlZieZo
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk ZieZo met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van ZieZo met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!