Contact

Zilveren Kruis zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering Zilveren Kruis vergelijken Start zorgverzekering Zilveren Kruis vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie Zilveren Kruis zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van Zilveren Kruis hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering Zilveren Kruis
Basisverzekering Zilveren Kruis
BasisverzekeringPrijs
Basis Budget€ 131,95
Basis Zeker€ 138,95
Basis Exclusief€ 152,75

Aanvullende verzekering Zilveren Kruis

Zilveren Kruis heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen Zilveren Kruis biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering Zilveren Kruis
Aanvullende verzekeringPrijs
Basis Plus Module€ 2,25
Aanvullend 1 ster€ 8,25
Aanvullend 2 sterren€ 20,75
Aanvullend 3 sterren€ 38,75
Aanvullend 4 sterren€ 74,25
Aanvullend Tand Basis€ 8,25
Aanvullend Tand 1 ster€ 14,95
Aanvullend Tand 2 sterren€ 22,75
Aanvullend Tand 3 sterren€ 44,50
Aanvullend Tand 4 sterren€ 63,25
Start vergelijken
Reviews over Zilveren Kruis
8   "Tot 3 jaar geleden zat ik altijd bij Zilveren Kruis, ik ben over dat naar IZZ zorg voor de zorg Deze is veel duurder. En zogenaam heb je ook collectieve korting omdat je in de zorg werkt Vooralsnog duurder uit. Zilverenkruis is overzichtelijker en zonder collectieve korting alsnog goedkoper"
Ashley Denousse 11-05-2023
10   "Goed geregeld, en veel keuzevrijheid"
M van den Broek 11-05-2023
7   "Je betaalt een deel voor medicijnen en bloed prikken, maar als je medicijnen bij de huisarts moet betalen krijg je na indiening (in mijn geval) wel het hele bedrag terug. "
Heidi 11-05-2023

Zorgverzekering afsluiten bij Zilveren Kruis

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van Zilveren Kruis eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij Zilveren Kruis. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Zilveren Kruis?

Zilveren Kruis is een zorgverzekeraar die onderdeel is van Achmea, de grootste zorgverzekeraar van Nederland. Bij Zilveren Kruis kun je zelf een zorgverzekering afsluiten als consument, maar dit kan ook via een tussenpersoon. De slogan van Zilveren Kruis luidt: 'Raad en daad' en dat is precies waarmee de zorgverzekeraar je bijstaat. Zo helpen ze je altijd bij het kiezen van een zorgverlener, wachtlijstbemiddeling en ondersteuning bij een zo vitaal mogelijk leven.

Hoe kun je zorgkosten bij Zilveren Kruis declareren?

Bij Zilveren Kruis declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Zilveren Kruis zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Zilveren Kruis omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Zilveren Kruis met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Zilveren Kruis.

Zorgverzekering afsluiten bij Zilveren Kruis via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Zilveren Kruis afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Zilveren Kruis doet.

Geld.nlZilveren Kruis
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk Zilveren Kruis met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van Zilveren Kruis met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!