Contact

Zorg en Zekerheid zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering Zorg en Zekerheid vergelijken Start zorgverzekering Zorg en Zekerheid vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie Zorg en Zekerheid zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid
Basisverzekering Zorg en Zekerheid
BasisverzekeringPrijs
Zorg Zeker Polis€ 139,95
Zorg Vrij Polis€ 147,45
Zorg Gemak Polis€ 130,65

Aanvullende verzekering Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid heeft verschillende aanvullende verzekeringen. In de tabel hieronder vind je welke aanvullende verzekeringen Zorg en Zekerheid biedt tegen welke premie.

Aanvullende verzekering Zorg en Zekerheid
Aanvullende verzekeringPrijs
AV Basis€ 14,95
AV Sure€ 21,25
AV Standaard€ 22,50
AV GeZZin Compact€ 31,25
AV Top€ 47,25
AV GeZZin€ 57,95
AV Plus€ 52,95
AV Gemak€ 16,50
Module Buitenland€ 1,25
Start vergelijken
Reviews over Zorg en Zekerheid
6   "Heb nog geen ervaring met de klantenservice, heb die antwoorden ook opengelaten. alle zorgverzekeraars zijn erg duur. deze is voor mij het voordeligste."
Annemiek 12-05-2023
6   "Verzekering nog niet nodig gehad, maar prima prijs"
Anoniem 12-10-2022
6   "Wellicht de kleine lettertjes niet goed gelezen maar de fysiotherapeut van mijn zoon werd niet vergoedt omdat zij geen contracten heeft met zorgverzekeraars. De meeste zorgverzekeraars vergoeden dan wel een deel van de behandeling als een fysio niet aangesloten is. Zorg en zekerheid vergoedt helemaal niets. We waren juist gewisseld Vanwege de fysiotherapie vergoeding"
Wendy 12-10-2022

Zorgverzekering afsluiten bij Zorg en Zekerheid

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij Zorg en Zekerheid. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Zorg en Zekerheid?

Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar en zet zich in voor betaalbare zorg in en rondom Leiden en het Groene Hart. Ook als je niet in dit gebied woont, kun je bij Zorg en Zekerheid gewoon een zorgverzekering afsluiten. Zorg en Zekerheid biedt diverse soorten kortingen op de premies voor hun zorgverzekeringen. Zo krijg je korting afhankelijk van je leefsituatie en soms via je werkgever of sportverening.

Wat zijn de voorwaarden van de Zorg en Zekerheid zorgverzekering
Hoe kun je zorgkosten bij Zorg en Zekerheid declareren?

Bij Zorg en Zekerheid declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type Zorg en Zekerheid zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn Zorg en Zekerheid omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij Zorg en Zekerheid met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij Zorg en Zekerheid.

Zorgverzekering afsluiten bij Zorg en Zekerheid via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van Zorg en Zekerheid afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat Zorg en Zekerheid doet.

Geld.nlZorg en Zekerheid
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk Zorg en Zekerheid met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!