Contact

ZorgDirect zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 595 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start zorgverzekering ZorgDirect vergelijken Start zorgverzekering ZorgDirect vergelijken
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 595 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Premie ZorgDirect zorgverzekering

De premie van de zorgverzekering van ZorgDirect hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van je eigen risico en of je aanvullende verzekeringen hebt. In onderstaande tabel zie je de actuele premies voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van ZorgDirect. Wil je inzicht in de exacte premie die past bij jouw zorgwensen? Ga dan direct je zorgverzekering vergelijken en vind de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering ZorgDirect
Basisverzekering ZorgDirect
Geen basis verzekeringen beschikbaar.
Reviews over ZorgDirect
9   "Declareren gaat makkelijk gaat en de declaraties worden snel afgehandeld."
L. 03-05-2022
9   "Duidelijke voorwaarden, wel beetje ingewikkeld, is een restitutie pollis, kan daarom bij vrijwel elke zorgverlener terecht. Zeer goede kwaliteit / prijsverhouding."
Willem de Groot 25-01-2021
8   "Prima verzekering"
M.R. Drexhage 25-01-2021

Zorgverzekering afsluiten bij ZorgDirect

Op Geld.nl vergelijk je de zorgverzekering van ZorgDirect eenvoudig met de zorgverzekeringen van alle andere zorgverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de zorgverzekering afsluiten bij ZorgDirect. Kom je er niet uit? Onze zorgverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste zorgverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is ZorgDirect?

Zorgverzekeraar Salland kende sinds 2015 het label: Salland ZorgDirect. Het ZorgDirect label was gericht op iedereen die buiten Twente woont en op zoek is naar een zorgverzekering. Sinds 2023 bestaat ZorgDirect niet meer en biedt Salland in plaats van alleen in Twente in heel Nederland zorgverzekering aan.

Wat zijn de voorwaarden van de ZorgDirect zorgverzekering

In de poliswaarden van de zorgverzekering van ZorgDirect vind je waar jij je als verzekerde aan moet houden en welke verplichtingen ZorgDirect moet nakomen. Hieronder vind je de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van ZorgDirect.

Geen bestanden beschikbaar
Hoe kun je zorgkosten bij ZorgDirect declareren?

Bij ZorgDirect declareer je je zorgkosten online, via een app of per post. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van het type ZorgDirect zorgverzekering dat je hebt.

Declareer online
Log in op de Mijn ZorgDirect omgeving om online je zorgkosten te declareren.

Declareer via app
Met een smartphone dien je je nota in bij ZorgDirect met de gratis declaratieapp. Maak een foto van de rekening, druk op ‘versturen’ en de nota is ingediend.

Declareer via post
Je kunt ook schriftelijk declareren bij ZorgDirect.

Zorgverzekering afsluiten bij ZorgDirect via Geld.nl, wie doet wat?

Als je een zorgverzekering van ZorgDirect afsluit via Geld.nl, vraag je je misschien af wie precies wat afhandelt. In de tabel hieronder zie je wat Geld.nl doet en wat ZorgDirect doet.

Geld.nlZorgDirect
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen declaraties

Vergelijk ZorgDirect met andere zorgverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de zorgverzekering van ZorgDirect met alle andere zorgverzekeraars en vind direct de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jouw wensen!

Zorgverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!