Ontvang als eerste de premies zorgverzekering 2021

Meld je aan voor de

zorgalert 2021

& ben als eerste op de hoogte!
Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite".

Vergelijk het grootste aanbod

We zijn de meest complete
zorgverzekering vergelijker.

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
  • 12:34
  • 12:31
  • 12:29
  • 12:27
  • 12:25

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun zorgverzekering via Geld.nl.

Zorgverzekering 2021 vergelijken

Elk jaar is je zorgverzekering weer duurder. Dus ook in 2021. Maar dat wil niet zeggen dat je onnodig te veel moet betalen. Toch doen veel mensen dat wel. 37 procent van de mensen zit bijvoorbeeld al 10 jaar bij dezelfde zorgverzekeraar. Omdat er elk jaar van alles verandert, is de kans groot dat je zorgverzekering niet meer past bij jouw situatie. Tel daarbij op dat de premies elk jaar stijgen en verzekeraars steeds minder vergoeden. En wat blijkt: bijna driekwart van de consumenten betaalt onnodig teveel voor de zorgverzekering.

Zorgverzekering- Nieuwe premies 2021

Zorgverzekering vergelijken

Start als eerste met vergelijken zorgverzekering 2021

Daar wil jij toch niet bij horen? Zorg ervoor dat jij níet onnodig te veel betaalt voor je zorgverzekering 2021! De oplossing is simpel. Meld je gratis aan voor de Zorgalert. Je ontvangt direct een seintje als alle zorgverzekeringen voor 2021 bekent zijn. en ontvang direct een seintje zodra je de zorgverzekeringen voor 2021 kunt vergelijken. Met de zorgvergelijker van Geld.nl vind je dan eenvoudig de beste zorgverzekering met de laagste premie. Stap over en bespaar tot wel 300 euro per jaar!

Goedkoopste zorgverzekering 2021 in 3 stappen

In slechts drie stappen heb je deze mooie besparing te pakken.

1. Meld je gratis aan voor de Zorgalert van Geld.nl
2. Vergelijk als eerste zorgverzekeringen 2021
3. Vind de beste en voordeligste polis voor 2021 en stap over!

Wacht niet te lang!

Ook voor 2021 helpen we je de goedkoopste zorgverzekering te vinden die past bij jouw situatie. Een goede en voordelige zorgverzekering 2021 kiezen, vraagt om een zorgvuldige afweging. Begin daarom zo snel mogelijk met je zorgverzekering vergelijken.

Tussen half oktober en half november maken alle verzekeraars hun premie voor de zorgverzekering 2021 bekend. Je hebt vanaf dan zeven weken de tijd om over te stappen. Als je je aanmeldt voor de Zorgalert, ontvang je direct een e-mail zodra onze zorgverzekering vergelijking voor 2021 live staat.

Veranderingen zorgverzekering 2021

In 2021 verandert er ook weer van alles in de dekking van de basisverzekering en de premies. Wil je weten wat precies? Lees dan het artikel ‘Veranderingen zorgverzekering 2021’ . Hier houden we je continu op de hoogte van alle wijzigingen voor de zorgverzekering 2021.

Tot wanneer een goede en goedkope zorgverzekering 2021 afsluiten?

Alle zorgverzekeraars maken vóór half november 2020 hun premie voor 2021 bekend. Vanaf dat moment vergelijk je de zorgverzekering voor 2021 op Geld.nl. Wij helpen je de goedkoopste en beste zorgverzekering te kiezen. Een nieuwe zorgverzekering afsluiten kan tot 1 januari 2021.

Meer over zorgverzekeringen
  • Basisverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod basisverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro per jaar op je basisverzekering.
  • Studenten zorgverzekering Zodra je 18 wordt, moet je zelf een zorgverzekering afsluiten. Geld.nl helpt je hier graag bij!
  • Tandartsverzekering De basisverzekering vergoedt tandartskosten voor volwassenen niet. Lees hier alles over een aanvulllende tandverzekering.
  • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
tc