Contact

"Meld je nu aan & ontvang als eerste de zorgpremies voor 2023."

Eef van Opdorp - Budgetcoach Bekend van RTL4 en SBS 6

Zorgverzekering 2023

ontvang als eerste de premies!
Meest complete zorgverzekering vergelijker Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
zorgverzekering vergelijker van Nederland.

Website van het Jaar 2022

Geld.nl is voor de 6de keer
genomineerd voor de beste website

Keurmerk Objectief Vergelijken Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen
van het Keurmerk.

Dit vinden klanten van ons
10   "Volgende keer kijk ik graag weer bij hun."
Merjem 27 juni 2022
10   "Uitstekend"
L. Conrads 30 mei 2022
10   "Helemaal top."
Leo Kruyssen 30 mei 2022
 • Zorgverzekering 2023
Zorgpremie alert

Zorgverzekering 2023 vergelijken

Elk jaar wordt je zorgverzekering iets duurder, dus waarschijnlijk ook in 2023. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je onnodig te veel moet betalen. Helaas doen veel mensen dat wel. 66 procent van de mensen zit bijvoorbeeld al 7 jaar bij dezelfde zorgverzekeraar×In de Factsheet Verzekerdenmobiliteit licht Vektis elk jaar uitgebreid toe hoeveel mensen zijn overgetapt voor hun zorgverzekering.. Ondertussen passen zorgverzekeraars elk jaar de premies en de vergoedingen aan en je eigen situatie verandert natuurlijk ook door de jaren heen. Kom dus toch maar elk jaar even in actie om je zorgverzekering te vergelijken. Zo voorkom je dat je te veel betaalt of dat je zorgverzekering niet meer past bij je situatie en wensen.

  Start als eerste met vergelijken zorgverzekeringen 2023

  Vergelijken en overstappen van zorgverzekering 2023 kan pas zodra de premies bekend zijn.  Dat moeten zorgverzekeraars uiterlijk op 12 november 2022 doen. Meld je daarom gratis aan voor de Zorgalert.  Je ontvangt direct een seintje als alle zorgverzekeraars hun premies en voorwaarden voor 2023 bekend hebben gemaakt en je de zorgverzekeringen voor 2023 kunt vergelijken. Met de zorgvergelijker van Geld.nl vind je dan eenvoudig de beste zorgverzekering met de laagste premie. Stap over en bespaar tot wel 650 euro per jaar!

  Goedkoopste zorgverzekering 2023

  In slechts drie stappen heb je deze mooie besparing op je zorgverzekering 2023 te pakken.

  1. Meld je gratis aan voor de Zorgalert van Geld.nl
  2. Vergelijk als eerste zorgverzekeringen 2023
  3. Vind de beste en voordeligste polis voor 2023 en stap over!

  Wacht niet te lang!

  Ook voor 2023 helpen we je een goedkope zorgverzekering te vinden die past bij jouw situatie. Een goede en voordelige zorgverzekering 2023 kiezen, vraagt om een zorgvuldige afweging. Begin daarom zo snel mogelijk met je zorgverzekering vergelijken.

  Tussen half oktober en half november maken alle verzekeraars hun premie voor de zorgverzekering 2023 bekend. Je hebt vanaf dan zeven weken de tijd om over te stappen. Als je je aanmeldt voor de Zorgalert, ontvang je direct een e-mail zodra onze zorgverzekering vergelijking voor 2023 live staat.

  Veranderingen zorgverzekering 2023

  In 2023 verandert er ook weer van alles in de dekking van de basisverzekering en de premies. Wil je weten wat precies? Lees dan het artikel ‘Veranderingen zorgverzekering 2023’ . Hier houden we je continu op de hoogte van alle wijzigingen voor de zorgverzekering 2023.

  Tot wanneer een goede en goedkope zorgverzekering 2023 afsluiten? 

  Alle zorgverzekeraars maken vóór half november 2022 hun premie voor 2023 bekend. Vanaf dat moment vergelijk je de zorgverzekering voor 2023 op Geld.nl. Wij helpen je de goedkoopste en beste zorgverzekering te kiezen. Een nieuwe zorgverzekering afsluiten kan tot 1 januari 2023.

  Meer over zorgverzekeringen
  • Tandartsverzekering De basisverzekering vergoedt tandartskosten voor volwassenen niet. Lees hier alles over een aanvulllende tandverzekering.
  • Zorgvergelijker Vul in de zorgvergelijker op Geld.nl in welke zorg jij nodig hebt en je vindt direct alle zorgverzekeringen die hierbij passen.
  tc